Здарасті. Нарешті я оговтався і налаштував свій новий комп для монтажу (старий безсовісно накрився мідним тазом) і от зранечка замучала мене совінька і я вирішив сварганити черговий кліп з нашого традиційного сплаву по Дністру. Жаль, що на сплаві я полінувався і не відзняв стандартних для сплаву ракурсів таких як (з берега, з моста, з водопаду і так далі, але нічьо, щось тай назбиралось... Як то кажуть, дивимось, згадуєм і заздрим.
Відео трохи важить, аж 56.3 мб
щоб скачати, клацаєм на картинку
_________________ «Покращення вже сьогодні» ツ
крайній раз внесено зміни: Zippo (16.05.12 10:35:32), редаговано 5 раз
файнючий кліпчик, такий веселий, позитивний..особливо видно, хто як працює хто пузо гріє..хто ногами..
Валера як завжди все класно підібрав і музику і кадри , а про "сємєчки" я взагалі мовчу ,Леона, то ти з Левандівки привезла ??
А взагалі Ви всі молодці ...все, наступного разу їду з вами _________________ Життя - це кайф, як не крути...
Ага, дійсно ржачний Вже перші кадри викликають усмішку.... А "Бринь-динь-динь" і серйозна моська Боді - просто порвало
Hoks написав(ла):
Трохи відрізняється від того, що зазвичай робить Зіппо
Мабуть таки добряче відрізняється.... Бо незважаючи на:
ZIPPO написав(ла):
на сплаві я полінувався і не відзняв стандартних для сплаву ракурсів
кліп все ж вийшов суперовий І незважаючи на вищенаписане, таки знайшлось пару гарно підібраних моментів
П.С. ждьомс чергового пробудження совісті _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
Відео дуже класне, навіть прочитавши всі вищесказані коментарі ще до перегляду, не сподівався, що воно мене на стільки вразить _________________ Смотря в небо, землю не увидишь.
Moby - це Moby. Завжди приємно послухати
Порадувало те, що відео відображає фактично всі найважливіші моменти сплаву - сам сплав, готування їжі, водоспад, обрив з краєвидом, купання... Дуже повеселила вставка з відео "нас не догонять" А тема з насінням - це ріальна тєма
sjan4uk написав(ла):
Леона, то ти з Левандівки привезла ??
ну я забезпечувала цим, без перебільшень, чудовим їдлом тільки свій катамаран, решта не знаю хто
Ех... Було класно _________________ Выпей кофе, если тебе плохо. Лучше не станет, но хоть кофе выпьешь.
Хе-хе, я б то відейко назвала б не "Львівці", а "лінивці". Дехто навіть умудрявся гребти лежачи
Позитивне відейко наповнене посмішками і сонечком! Дуже тішать око такі кадри!
Фістаха в тебе супер модна шапка!!!
Друзі, дуже хочу з Вами наступного разу! _________________ Чтобы сохранить ангельский характер, нужно дъявольское терпение!
ZIPPO
Я обіцяла що подивлюсь сьогодні. Бач, не полінувалась. Супер-мега веселе і позитивне відео. Таке якесь ностальгічне... сумую за літом, за своїми сплавами. Приємно що багато кого я вже знаю в лице. Ви всі неперевершені і незрівнянні. Особиво Семенов і його стрибок! _________________ ...Пристегни ремень, Элли, и скажи Канзасу "прости и прощай"!!!
Ги! Ці панталони напевно більше коштують ніж твоя майбутня футбольна команда разом з тренерами. Там короче автономна система підігріву 5-ої кінцівки та 2-ох генозаводів, масажний станок "1000 пальців", екстрена заслонка "чорного виходу" та багато новітніх розробок. По-ідеї, там ще має бути типу "чорного ящика" (чого чорний думаю не треба пояснювати). Шас тобі Сємочка, короче, розкаже, що і як. До речі, я б стиль який плив Сємочка назвав би не "бУтерфляй", а "бОброфляй" (типу заплив обіжравшого бобра з використанням задньої турбіни).
sjan4uk написав(ла):
про "сємєчки" я взагалі мовчу, Леона, то ти з Левандівки привезла??
Leona написав(ла):
ну я забезпечувала цим, без перебільшень, чудовим їдлом тільки свій катамаран
шо-шо?! А хто захищав своєю рамою від "оскаженівшого Горіха і Ко" останні зернята соняшника? Га? А хто на другий день радував вас цим самим їдлом? Га?!
Andrey написав(ла):
серйозна моська Боді
то хіт відео.
Ну внесу я свою частку. Музика шото явно не втему. Нічого активного у відео немає, окрім перегонів вкінці. А музика явно енергійна. Плюс до того, вона асоціюється з фільмом, де вона і є саундтреком. Ну а фільм там явно не повільний ("Пригоди Борна"). Що мене ще вразило - низька якість відеоконвертування. Стосовно відеоряду, та змісту - нормально. Перлина відео - Бодя і назва . Можливо оскільки я то все бачив, окрім ухи, то воно мене не вразило. Для порівняння, то для мене еталоном (на 90%) відео Валеріна Зіперга - "Моє Життя - Позитив". Я всьо сказав. _________________ А-Га