ФУТБОЛ. Поїздка в Донецьк на Донбас Арену (Шахтар-Тулуза) |
Попередня тема :: Наступна тема |
З якою метою читаєш тему? |
Я фан футболу |
|
12% |
[ 1 ] |
Я хочу подивитися стадіон |
|
25% |
[ 2 ] |
Подумаю, можливо поїду |
|
25% |
[ 2 ] |
А я і не читаю, тупо це все |
|
37% |
[ 3 ] |
|
Всього голосів : 8 |
|
Zoom © 24.09.09 17:41:05 ФУТБОЛ. Поїздка в Донецьк на Донбас Арену (Шахтар-Тулуза) |
   |
|
Шапка.
Виникло бажання (вже давно) поїхати в Донецьк на найбільший стадіон східної Європи, найсучасніший стадіон Європи. Крім стадіону і на шахтар можна дивитися (дійсно непогано бабло там вложують, та і грають (як вони так і їх)) нормально). Кому цікаво і у кого є подібне бажання не бачу проблеми втілити це все в життя (сказав якби на Марс летимо).
Золота серединка.
По часу:
Матч відбудеться 22.10.09 о 20:00 (Донецьк, стадіон Донбас Арена). Виїжджати потрібно 23.10.09, їхати не менше 24-х годин. Поїзд відправляється з головного вокзалу в 16:50, в Донецьку рівно через 24години, тобто перекусити і добратися до стадіону часу хватить. Назад потрібно через Київ, або Дніпропетровськ, краще через Київ, поки що інформації нема про коли, чим, як (думаю з/в столицю проблем небуде) з Києва експресом додому. Хоча ці всі переїзди будуть детальніше плануватися, відповідно сюди будуть викладені!
По грошах:
Переїзд туди/назад - 300грн (буде менше, але щоб із запасом)
Цінова політика квитків:
Standart 5 - 20
Standart 4 - 25
Standart 3 - 40
Standart 2 - 50
Standart 1 - 75
Silver Clasic - 210
Silver Premium - 370
Gold - 700
Platinum - 850
Diamond - 1 200
Оптимальний варіант Standart 1 - 75грн
Замовити і оплатити квитки на переїзд та матч треба заздалегідь, коли і як буде повідомлено (звісно якщо хтось "підпишеться на поїздку").
На коня:
Все вище написане потребує вашого корегування, ідей та змін. Потрібно зробити цю поїздку цікавою! Кому цікаво пишіть - будем додумувати!
Пагналі:
Zoom +1
mank1 +1 _________________ Спорт - это единственное зрелище, в котором, несмотря на количество повторов, конец остается неизвестным.
крайній раз внесено зміни: Zoom (24.09.09 17:53:09), редаговано 2 раз |
|
 |
mank1 © 24.09.09 17:45:29 |
   |
|
Їду. + 1 |
|
 |
G@vchiK © 24.09.09 19:16:58 |
   |
|
Люблю футбол, але вболіваю за Карпати. Люблю екстрім, але їхати в Донецьк - краще відразу з роупа без троса...  _________________ Смотря в небо, землю не увидишь. |
|
 |
mank1 © 24.09.09 19:22:24 |
   |
|
... додам пару слів
В поїздку також включаєм екскурсію по «Донбасс-Арене». Вартість 50 грн з чоловіка, по часу вона триває 40 - 50 хв, мінімум 10 чол. Так що потрібно назбирати 10 чоловік для цієї поїздки . |
|
 |
Zoom © 24.09.09 21:17:32 |
   |
|
Все гудово, Донецьк не пекло - їхати можна)) Якщо цікаво на Арену - приєднуйся, крім "зарегиних тут" їде 6 чоловік + 2 звідси = 8, можна показати що захід сила, чи не так? _________________ Спорт - это единственное зрелище, в котором, несмотря на количество повторов, конец остается неизвестным. |
|
 |
|
© 2001-2019, eXtreme.lviv.ua При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове