Попередня тема :: Наступна тема |
Andrey © 22.09.09 9:43:19 Роуп Джампинг в Каменец-Подольском 03-04.10.09 |
   |
|
Ще не встигли розвіятись враження і позитив від крайньої поїздки на РоупДжамп, як численні новоспечені (і бувалі) стрибуни вимагають наступну! Отож повідомляємо, що наступна поїздка відбудеться 3-4 жовтня у м. Кам'янець-Подільський на найвищому мості України «Лань, що біжить». Висота якого більше 50м.
Щоб освіжити пам'ять, або побачити, що це таке (тим хто ще не пробував) пропоную переглянути фото/відео з попередніх поїздок.
Фото
Відеокліпи по роупджампінгу: «Моє життя — позітіфф», «Повишаєм планку...», «Не бійся!», «В погоні за страхом», «Літаючі стержні», «Одного разу в Кам’янці», «Game of time», «Подвиг Віталіка 2», «Літаючі стержні». Решта відеокліпів дивимось в відеорозділі.
Якщо виникають запитання:
ANGELo написав(ла):
П: Якa piзниця мiж Бaнджi i Poyпoм? Це безпечно?
B: Ocнoвнa piзниця пoлягaє y типy викopиcтaннi cпopяджeння. Bиxoдячи з цьoгo кopoткo кaжyчи, тo piзниця мiж тими двoмa видaми cтpибкiв з мocтa лишe в cпopяджeннi тa мeтoдa кpiплeння дo людини. Бaнджi-джгyтoвий кaнaт, який кpiпитьcя дo нiг cтpибyнa. Hy i вiдпoвiднo звiдcи ocoбливocтi дaнoгo видy cтpибкa: пpи зaвepшeннi пoльoтy виcиш гoлoвoю вниз i тeлiпaєшcя, як нa peзинцi тyди-cюди, i чeкaєш кoли тeбe пiднiмyть. Poyп бaзyєтьcя нa aльпiнicтичнoмy cпopяджeннi - нa динaмiчниx шнypax, якi кpiплятьcя дo пiдвicниx cиcтeм людини зa cпинoю. Знoвy ж тaки вiдпoвiднo ocoбливocтi - швидкicть гacитьcя зa paxyнoк гoйдaння мaятникoм нa динaмiчниx пepилax, щo зaбeзпeчye дocить м'якe гaльмyвaння (нy щe бaгaтo зaлeжить вiд caмoi пoзицii тiлa в тoй мoмeнт). Гoйдaeшcя ти, oчiкyючи кoли тeбe oпycтять нa гpiшнy зeмлю, мaйжe y вepтикaльнoмy пoлoжeннi (бiля 45гpaд) i нa гoлoвy нiчoгo нe дaвить. Дo тoгo вcьoгo poyп дoзвoляє викoнyвaти piзнi тpюки в пoльoтi, aлe в oбмeжeниx вapiaнтax. I caмe гoлoвнe, щo poyп дoзвoляє мaти cтpaxyвaльний шнyp нa випaдoк виxoдy з лaдy ocнoвнoгo, тaк caмo як є i дpyгa пiдвicнa cиcтeмa, якa тaкoж виcтyпaє в poлi cтpaxyвaльнoi. Toмy цeй вид cтpибкiв явнo нe для caмoгyбцiв. Hy i нa зaвepшeння, пpийнятo ввaжaти poyп знaчнo бeзпeчним видoм cтpибкiв зa бaнджi.
Двa шнypи (oдин cтpaxyючий), двi пiдвicнi (oднa cтpaxyючa), двa кapaбiни (oдин cтpaxyючий). Toмy зaпитaння "A якщo щocь oбipвeтьcя?" - вжe мoжeтe нe зaдaвaти.
П: Як тo вce вiдбyвaeтьcя?
B: Aлгopитм дiй нacтyпний. Пpиiзджaєтe в Kaм'янeць-Пoдiльcький нa мicт. Пpoвoдитьcя iнcтpyктaж. Hiякиx cклaдниx дiй вaм нe пoтpiбнo викoнyвaти. Oдягaєтьcя ocнoвнa тa cтpaxyючa пiдвicнi cиcтeми. Kpiпитьcя ocнoвний тa cтpaxyючий шнypи. Пepeбиpaєтecь чepeз пepилa. Чeкaeтe гoтoвнocтi. Пicля кoмaнди мoжeтe cтpибaти. Пicля зyпинки "мaятникa" вac oпycкaють нa зeмлю (!), a нe y вoдy. Знiмaєтe пiдвicнi cиcтeми i пiднiмaєтecя нaзaд нa мicт, aбo cпoглядaєтe тa cлyxaєтe лeмeнт вaшиx тoвapишiв, якi лeтять звepxy. Чac вiд мoмeнтy пoчaткy oдягaння cиcтeм тa мoмeнтy, кoли ви знiмaєтe cиcтeми, cтaнoвить в бiльшocтi 8-10 xв. Цe якщo нe бyдe зaтpимoк пepeд caмим cтpибкoм (xтocь xpecтитьcя, мoлитьcя, мaтюкaєтьcя, тpycитьcя... чoгo вжe тiльки нe бyлo).
П: Пoгoднi yмoви пpoвeдeння cтpибкiв? A якщo бyдe дoщ?
B: B дoщ cтpибки нe бyдyть пpoвoдитиcя. Cпocтepiгaйтe зa пpoгнoзaми погоди у Кам'янець-Подільскому. Xoчa пpoгнoзaм тeпep ми нe віримо. Пoгoдa щe нi paзy нac нe пiдвoдилa.
П: Що куди писати і коли, і як?
B: B даній темі, будь-ласка, напишіть кількість бажаючих стрибнути і на яку дату, чи 3 жовтня (субота), чи 4 жовтня (неділя). Ближче до дати проведення стрибків буде складено графік по годинах стрибків. Обов'язкова умова при запису залишити контакт з вами. Контакти ви можете залишити у власному профілі. Якщо ви не хочете виставляти на загальний показ, то надішліть в приватну скриньку одному з організаторів - ANGELo, Andrey, ZIPPO. Чи буде це ICQ, чи номер вашого мобільного телефону - немає великого значення. Але попереджаємо відразу, що при виникненні будь-яких непорозумінь через те, що ми не змогли з вами зв'язатися, щоб узгодити будь-які питання, відповідальність нести не будемо. Тому наполегливо рекомендую залишати номер мобільного телефону. Бо практика показала, що переписка через приватні повідомлення, ІСQ, і тому подібне не завжди допомагає і не завжди надійна.
Телефони: Zippo 80506687717 ; ANGELo 80673145434 ; Andrey 80979905141.
Ще деякі моменти....
✔ На цю поїздку (у зв'язку зі зменшенням тривалості світлої пори доби) обмежується максимальна кількість стрибунів - максимум 25 за день.
✔ Пріоритет у виборі часу стрибків матимуть ті, хто раніше відписався в даній темі.
✔ І на останок НАГАДУЮ - в даній темі відписуємся при 100% впевненості, що ваше тіло опиниться на мості і стрибатиме. Людям, які відписались і не поїхали без поважних причин, дорога в наш клуб буде закрита. І це стосуватиметься усіх клубних заходів.
Отже пахналі! Складаємо список:
03.10.09 (субота)
- Amerni (Київ)
- Daishi +1
- АлекSay
- enix + 3 + ... (Київ)
- Oksanka (Ів-Фр) + 2
- Olexiy (Тернопіль)
- Polyak + 1
- ReaveR
- Valentyna +4 (Київ)
- Jamajka +1
- Ростік (Одеса)
- monah
- Экстрим +1 (Чернівці)
- Bumer +7 (Тернопіль)
- Bohdan +1 + ...
- Wol@nder+ 1
- vov4uk_007 +1 (Червоноград)
- nick2108 +2
- _gilka +1 (Чернівці)
- Land (Тернопіль)
~ з 07:00 до 09:30 > Valentyna+4, Rostik
~ з 09:30 до 10:45 > Daishi+1, AlekSay
~ з 10:45 до 12:45 > Enix+3, Reaver
~ з 12:45 до 15:15 > Jamajka+1, Armeni, Polak+1, Monah
~ з 15:15 до 16:30 > Oksanka+2, Olexiy
~ з 07:00 до 09:00 > Wolander+1, Vov4uk_007+1, Land
~ з 09:00 до 12:40 > Bumer+8
~ з 12:40 до 14:40 > Экстрим+1, Nick+2
~ з 14:40 до 16:40 > _gilka+1, Sharki, Bohdan+1
UPD: Наш проект присвячений роупджампінгу → http://ropejumping.lviv.ua/ _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
крайній раз внесено зміни: Andrey (05.10.09 11:27:39), редаговано 7 раз |
|
 |
Jamajka © 04.10.09 13:52:08 |
   |
|
ей-ей-ей, шо за наїзди я хочу написати цілу поему замутити спільне відео народ, хто знімав відюхи 03.10.2009- стукайте до мене в аську 273624023 або ж тут гукайте
спільними зусиллями шось придумаємо
поему чекайте ближче до вечора ну і всі слова подяки  _________________ кохайтеся, Україні потрібні футболісти |
|
 |
monah © 04.10.09 19:38:58 |
   |
|
 кароче мало мені тих 3-х в суботу..буду ше збиратись колись,такий прикол шо просто...дякую народ було ну ваще...ну просто бомба...неожидав шо аж так кльово! _________________ Extreme |
|
 |
Polyak © 04.10.09 19:48:39 |
   |
|
Накінецьто вдома!))
Роуп це просто бомба!!!!!!!!!!чекаю наступного разу!!!!!! обовязково поїду!!! |
|
 |
Hellraiser © 04.10.09 20:01:32 |
   |
|
Заздрю радісним випробувачам РОУПУ, так хотілось з Вами, але не получилось..... Але я зберусь, ще неодмінно зберусь. _________________ Сбили с ног - сражайся на коленях. Встать не можешь - лёжа наступай! |
|
 |
|
 |
Jamajka © 04.10.09 21:28:00 |
   |
|
нумс, товарищі, пишу
до речі, відступлю від теми, ми теж після роупу відвідали фортецю в Камянець-Подільському..не слабо вони організували День міста а потім ще в Хотин у фортецю..здається, Zippo, Angelo та Adrey, ви теж туди завітали чи то ми вашу машину з чиєюсь сплутали? ну кароче..я до діла..тобто до роупа
ну шо я вам скажу, товарищі? було так нудно, ледве не заснула шутю, звичайно, тіки не бийте
я не знаю, як я спромоглася на цей стрибок взагалі я людина не екстримальна..так собі, можу потіліпати ногами на лавочці, поспостерігати за людьми на вулиці , ну а шоб отак от стрибати.. з мосту -то не про мене.. було до 03.10.2009
кароче, розказую для тих, кому цікаво, які у мене були перші враження все по порядку..як приїхали, як здибали, як із криками "бляха-муха" поїхали
приїхали ми до того мосту..
люди, а чо ніхто не згадував, шо міст так нєпрілічно хитається? уже моторошно від його руху, вже не дивлячись на висоту
і ото тільки-но я зайшла на той міст..дивлюсь вниз, а там бабулька з корівкою йдуть..і ота корівка розміром зо мій палець..на руці і шо ви думаєте? я не злякалась ще більше? дійшли ми до середини мосту, я все трималась бодрячком "а мені не страшно, а мені не страшно" в будь-якому випадку вже приїхала, чого відступати?)) думаю, гляну, як народ стрибає може ще передумаю підходжу до "точки", а там знайоме обличчя..Zippo шось так смачно наминає.. я кажу "а я стрибати" на шо у відповідь "а ти хто?" "Ямайка" і тут мені полегшало мене не забули "О, які люди! ну шо, зараз доїмо і підеш стрибати" і тут я поняла.. всьо..кінець
бачу на мості ще людей.. хлопці тримаються бодрячком Уляна в шоці до речі, їй привіт в мене є фотки з її "неслучившимся" стрибком
ну, шоб довго не розтягувати теревені, подивилась на народ.. Монах геть серьозний хлопець йому б пушку в руки та воювати, а не з моста стрибати шо на мості, шо за мостом, вираз обличчя один й той самий "железный man" а двоє хлопців, як я розумію з нашого списку, це Polyak і +1??? кароче, от вони мені вселили надію, шо все буде чікі-пукі бо такі собі веселі хлопці і вже стрибали тут підходить ANGELo зі словами" ти будеш перша..у нас так прийнято.дівчата стрибають перші" а він, як я зрозуміла, чувак непоколєбімий вихода 2..або з мосту першою..або з мосту першою дійшла і моя черга короче, засовує мене ANGELo в обладунки тай приговорює "не рипайся, бо якась ти дуже шустра" тут я і присіла шо мені люди говорили?-я не помню серце так калатало, шо я й забула, як міст хитається тут підрулює Zippo, чіпляє до мене "крюк" і проводить детальний інструктаж, який складався з однієї фрази "перелазиш і стрибаєш туди во" і дикого хохоту ну, звичайно, цим не обійшлося)) потім я прослухала детальний інструктаж, і на питання "як зняти обладунки", почула "як трусєлі знімаєш. ти памятаєш?" які нафік трусєлі? тоді в мене вирвалось "нє,тіки шо забула" саме смішне це те,шо я вже на землі довго не могла зняти ті самі "обладунки"..стояла, ковирялась))поки з верху не почула "давай знімай разом зі штанами"
ну от.. короче, все, інструктаж провели, до бою готова, перелажу через міст серце калатає... "шукаю на горизонті турнік, шоб за нього вчепитися"..думаю "нє, стрибати, стрибати і ще раз стрибати" ...і тут "3..2..1" і я лечу з криком "ааааааааааааааааааааа.."
блін, ці враження словами не можна описати, можна лише спробувати воно ні на що не схоже просто ти летиш..тебе розриває..свідомість вимикає..і тут "ааааа,лечу в дерево, ноги вгору задирай!!!!!! хух...пролетіла "..і мене хитає..як ту какашку у воронці.туда-сюда..туда-сюда а радості повні штани стільки емоцій, шо тебе розриває на запчастини..там рука..там нога..а там серце якби ще назад на тому ж тросі піднімали, то було б круто я собі уявляю вирази обличчя хлопців, коли вони б разів зо 10 підняли тіла нагору
шось я забалакалась.. кароче, шо хочу сказати усім безмежна подяка! особливо ZIPPO, ANGELO, ANDREY це було несамовито усім тим, хто стрибав у той час, що і я..люди, ви чудові а ще тій людині, яка мене "наставила на путь істінний, щоб я стрибнула"
і на останок "хочу ще! хочу ще хочу ще  _________________ кохайтеся, Україні потрібні футболісти |
|
 |
Land © 04.10.09 22:30:02 |
   |
|
Сьогодні перший раз стрибав ) Спочатку страшно від висоти, але потом в польоті дякував хлопцям шо "наставили на путь істінний"
Обовязково побачимся через 2 тижні  |
|
 |
monah © 04.10.09 22:41:05 |
   |
|
Ямайка шо ти з мене зробила железного человека? Да я до тебе весь народ там веселив тримав духом...просто я в туалет дуже хотів боявся улибатись і кричати) а ти доречі молодчага пішла як ніж в воду!..респект БАБО) _________________ Extreme |
|
 |
monah © 04.10.09 22:45:28 |
   |
|
 як взагалі з мене серйозного могли зробити.... диви я ж геть не серйозний  _________________ Extreme |
|
 |
ReaveR © 04.10.09 22:50:25 |
   |
|
Всім привіт! Я теж був на мості, але стрибнути не получилось, вгадайте чому..? На мене альпіністські системи були замалі Я був злий і розчарований! Попрошу організаторів стрибків зробити щось, для того, щоб я все таки стрибнув наступного разу, ато обідно ппц.
До речі, я хоч не стрибав, зато наробив багато фоток тих хто був зранку. Де їх можна закинути? _________________ Always do what you are afraid to do! |
|
 |
Jamajka © 04.10.09 22:50:47 |
   |
|
шо за БАБО? побійся Бога, хлопче наговарюєш на рівному місці я помітила, що ти дуже в туалет хотів там де приземливсЯ, там і пісяв чо я це не сфоткала, не знаю можна було подумати, шо то з переляку я ж бо не знала, шо ти веселун то всьо "від нужди" вона тебе прикрила
до речі, як останній раз зайшов?..задом? краще, ніж передом?  _________________ кохайтеся, Україні потрібні футболісти |
|
 |
monah © 04.10.09 23:37:16 |
   |
|
Точно є так...якби не туалет настрій був хоть з парасолькою стрибати
Добавлено 04.10.09 23:37:40
А ти чого тількии один раз стрибала?...шось зажало?)) _________________ Extreme |
|
 |
Jamajka © 04.10.09 23:46:27 |
   |
|
ай, шо там парасолька без страховки- ото діло
зажало тіки не буду розказувати шо, бо скажете, шо то галімі відмазки я виправлюсь в кого клянчити фото і відео? у Поляка?чи і в тебе є? _________________ кохайтеся, Україні потрібні футболісти |
|
 |
Andrey © 05.10.09 0:05:25 |
   |
|
Такс... ну от і ми вернулись А тему почало роздувати... від ваших емоцій
Дякую Jamajka за хороший опис, поржав на славу , давненько в нас так не писали Але пора "прєкращати" тоту болтовню.... форум то не чат Я розумію, що від емоцій вас пре, але то не означає, що це все має відображатись в даній темі, у вигляді n-ї кількості постів з двох-трьох фраз. Раз так уже пре - беріть приклад з Jamajk-ки Ну короче...
Дякую всім хто був, стрибав і не стрибав, ви молодці А тим хто мав бути і не явився - кирдик
П.С.
Jamajka написав(ла):
потім ще в Хотин у фортецю..здається, Zippo, Angelo та Adrey, ви теж туди завітали
Саме так, завітали Нарешті і нам випала така нагода Причому не самі Традиція продовжується....  _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
|
 |
|