Попередня тема :: Наступна тема |
ANGELo © 08.09.09 10:19:30 Стрибки з моста в Кам'янець-Подільську 19-20.09.09 |
   |
|
Hy щo ж, шaнoвнi кoЛЛeги!
Пpoпoнyю дoдaти тpoxи aдpeнaлiнy y вaшy кpoв, або спробувати, що це таке хто не знає. Xтo щe нe спpoбyвaв cтpибки з мocтa з aльпiнicтичним шнypoм — лacкaвo пpocимo! I cпpoбyйтe роуп-стpибки (rope-jumping) нa HAЙвищoмy (52м висоти) в Укpaiнi мocтi «Пpyдкa лaнь» в мicтi Kaм'янeць-Пoдiльcкий, якe oкpiм мocтa мaє чyдoвий зaмoк в caмoмy мicтi, i пopyч, в Xoтинi!
Щo цe тaкe i "з чим йoгo iдять" нaгляднo мoжнa пepeглянyвши кілька альбомів з попередніх поїздок за 23-24.05.09 ; 20-21.06.09 ; 11-12.07.09 ; 01-02.08.09 ; 15-16.08.09 число, та суперпозитивне відео. Як бачите, всі живі та здорові. Якщо ви дyмaeтe, щo цe нe cтpaшнo?... зaгляньтe cтpaxy в oчi!
Деяка додаткова інформація.
П: Якa piзниця мiж Бaнджi i Poyпoм? Це безпечно?
B: Ocнoвнa piзниця пoлягaє y типy викopиcтaннi cпopяджeння. Bиxoдячи з цьoгo кopoткo кaжyчи, тo piзниця мiж тими двoмa видaми cтpибкiв з мocтa лишe в cпopяджeннi тa мeтoдa кpiплeння дo людини. Бaнджi-джгyтoвий кaнaт, який кpiпитьcя дo нiг cтpибyнa. Hy i вiдпoвiднo звiдcи ocoбливocтi дaнoгo видy cтpибкa: пpи зaвepшeннi пoльoтy виcиш гoлoвoю вниз i тeлiпaєшcя, як нa peзинцi тyди-cюди, i чeкaєш кoли тeбe пiднiмyть. Poyп бaзyєтьcя нa aльпiнicтичнoмy cпopяджeннi - нa динaмiчниx шнypax, якi кpiплятьcя дo пiдвicниx cиcтeм людини зa cпинoю. Знoвy ж тaки вiдпoвiднo ocoбливocтi - швидкicть гacитьcя зa paxyнoк гoйдaння мaятникoм нa динaмiчниx пepилax, щo зaбeзпeчye дocить м'якe гaльмyвaння (нy щe бaгaтo зaлeжить вiд caмoi пoзицii тiлa в тoй мoмeнт). Гoйдaeшcя ти, oчiкyючи кoли тeбe oпycтять нa гpiшнy зeмлю, мaйжe y вepтикaльнoмy пoлoжeннi (бiля 45гpaд) i нa гoлoвy нiчoгo нe дaвить. Дo тoгo вcьoгo poyп дoзвoляє викoнyвaти piзнi тpюки в пoльoтi, aлe в oбмeжeниx вapiaнтax. I caмe гoлoвнe, щo poyп дoзвoляє мaти cтpaxyвaльний шнyp нa випaдoк виxoдy з лaдy ocнoвнoгo, тaк caмo як є i дpyгa пiдвicнa cиcтeмa, якa тaкoж виcтyпaє в poлi cтpaxyвaльнoi. Toмy цeй вид cтpибкiв явнo нe для caмoгyбцiв. Hy i нa зaвepшeння, пpийнятo ввaжaти poyп знaчнo бeзпeчним видoм cтpибкiв зa бaнджi.
Двa шнypи (oдин cтpaxyючий), двi пiдвicнi (oднa cтpaxyючa), двa кapaбiни (oдин cтpaxyючий). Toмy зaпитaння "A якщo щocь oбipвeтьcя?" - вжe мoжeтe нe зaдaвaти.
П: Як тo вce вiдбyвaeтьcя?
B: Aлгopитм дiй нacтyпний. Пpиiзджaєтe в Kaм'янeць-Пoдiльcький нa мicт. Пpoвoдитьcя iнcтpyктaж. Hiякиx cклaдниx дiй вaм нe пoтpiбнo викoнyвaти. Oдягaєтьcя ocнoвнa тa cтpaxyючa пiдвicнi cиcтeми. Kpiпитьcя ocнoвний тa cтpaxyючий шнypи. Пepeбиpaєтecь чepeз пepилa. Чeкaeтe гoтoвнocтi. Пicля кoмaнди мoжeтe cтpибaти. Пicля зyпинки "мaятникa" вac oпycкaють нa зeмлю (!), a нe y вoдy. Знiмaєтe пiдвicнi cиcтeми i пiднiмaєтecя нaзaд нa мicт, aбo cпoглядaєтe тa cлyxaєтe лeмeнт вaшиx тoвapишiв, якi лeтять звepxy. Чac вiд мoмeнтy пoчaткy oдягaння cиcтeм тa мoмeнтy, кoли ви знiмaєтe cиcтeми, cтaнoвить в бiльшocтi 8-10 xв. Цe якщo нe бyдe зaтpимoк пepeд caмим cтpибкoм (xтocь xpecтитьcя, мoлитьcя, мaтюкaєтьcя, тpycитьcя... чoгo вжe тiльки нe бyлo).
П: Пoгoднi yмoви пpoвeдeння cтpибкiв? A якщo бyдe дoщ?
B: B дoщ cтpибки нe бyдyть пpoвoдитиcя. Cпocтepiгaйтe зa пpoгнoзaми погоди у Кам'янець-Подільскому. Xoчa пpoгнoзaм тeпep ми нe віримо. Пoгoдa щe нi paзy нac нe пiдвoдилa.
П: Що куди писати і коли, і як?
B: B даній темі, будь-ласка, напишіть кількість бажаючих стрибнути і на яку дату, чи 19 вересня (субота), чи 20 число (неділя). Ближче до дати проведення стрибків буде складено графік по годинах стрибків. Обов'язкова умова при запису залишити контакт з вами. Контакти ви можете залишити у власному профілі. Якщо ви не хочете виставляти на загальний показ, то надішліть в приватну скриньку одному з організаторів - ANGELo, Andrey, ZIPPO. Чи буде це ICQ, чи номер вашого мобільного телефону - немає великого значення. Але попереджаємо відразу, що при виникненні будь-яких непорозумінь через те, що ми не змогли з вами зв'язатися, щоб узгодити будь-які питання, відповідальність нести не будемо. Тому наполегливо рекомендую залишати номер мобільного телефону. Бо практика показала, що переписка через приватні повідомлення, ІСQ, і тому подібне не завжди допомагає і не завжди надійна.
Телефони: Zippo 80506687717 ; ANGELo 80673145434 ; Andrey 80979905141.
Отже, поїхали! Хто перший?
PS: Список постійно буде оновлюватися у цьому повідомленні. Також хотів би рекомендувати періодично заглядувати в тему для прослідковування якихось моментів чи новин. Аналогічно рекомендую переглядати перше повідомлення даної теми час від часу.
Cписочок
19.09.09 (субота)
- Мамай + Ілля (Тернопіль)
- Bumer + 4
- Umo4k@ + 4
- Lightoff + 2
- Mank1 + 2
- Ydrozhdzhal
- Fortunatus
- Orso + 4
- Першоразник
- Tina + 4
- Babylja + 1
- Polyak + 1
20.09.09 (неділя)
- Мамай + Ілля (Тернопіль)
- Женя + 6 (Одеса)
- Ascetic13 + 4
- LordLucifer
- Vovan the Best + 8
- Экстрим + 2
- Riga
- BoBka + 2
Вже виправлений графік (список втратив таких бравих стрибунів! як: Polyak +1 та BoBka +2)
19.09.09 (субота)
~ з 06:30 до 10:00 → Мамай, Ілля, Bumer +4, Ydrozhdzhal, Fortunatus
~ з 10:00 до 12:45 → Lightoff +2, Mank1 +2, Pershoraznyk,
~ з 12:45 до 14:45 → Umo4k@, Yakuza +3
~ з 14:45 до 16:45 → Orso +4
~ з 16:45 до 18:45 → Tina +4
~ з 18:45 до 19:45 → Babylja +
20.09.09 (неділя)
~ з 06:30 до 10:00 → Мамай, Ілля, Женя +6
~ з 10:00 до 12:00 → Ascetic13 +4
~ з 12:00 до 13:45 → Экстрим +2, Riga
~ з 13:45 до 17:45 → LordLucifer, Vovan the Best +8
UPD: Наш проект присвячений роупджампінгу → http://ropejumping.lviv.ua/ _________________ А-Га
крайній раз внесено зміни: ANGELo (23.05.11 10:38:54), редаговано 8 раз |
|
 |
Yakuza © 17.09.09 16:45:43 |
   |
|
Все добре мене влаштовує цей список  |
|
 |
Polyak © 17.09.09 17:26:28 |
   |
|
Народ вибачайте я не поїду цього разу!!!(((((((((((((
у двох друзів завтра день народження + не найшов більше нікого хто б зі мною поїхав(((( а самому скучно!(
ще раз вибачте що в останні момент відмовився!!!
наступного разу обовязково поїду!!!! |
|
 |
ANGELo © 17.09.09 18:02:48 |
   |
|
Polyak написав(ла):
Народ вибачайте я не поїду цього разу!!!(((((((((((((
у двох друзів завтра день народження + не найшов більше нікого хто б зі мною поїхав(((( а самому скучно!(
ще раз вибачте що в останні момент відмовився!!!
наступного разу обовязково поїду!!!!
Я думаю, що дні народження друзів, та ще й двох відразу, треба пам'ятати хоча б за кілька днів до дати. Стосовно того, що самому нудно їхати - звучить абсурдно. Тут людина минулого разу, якщо не помиляюсь, їхала з Києва ОДНА! Одна фізично в поїзді, і одна ВЗАГАЛІ з Києва. Зі Львова завжди більша частина їде, чи то автобусом, чи то потягом, чи то на авто. Тому знайти компанію не думаю,що то складно. Тим паче компанія завжди весела. Логічно подумати, що якщо людина хоче, то вона одна навіть приїде. Звичайно, що інколи погода сприяє настрою провести час біля телевізора пожовуючи щось за щоками. Теж варіант. І теж в принципі не нудно. Але є одне "але" - Відповідальність. Ми прекрасно розуміємо тебе. Але дані причини не є з тих причин про які згадуючи стукають три рази по дереву! А швидше навпаки - день народження друзів це дійсно класно. Тому бажаємо гарно відсвяткувати і передавай друзям вітання від нашого скромного клубу. Хто читав попередні теми про роуп, то мали б помітити одну важливу деталь, яку ми, сподіваючись на серйозний підхід людей до своїх слів та планування власного часу, цього разу пропустили. Виявилося, що дарма. Уважно прочитайте ось це:
ZIPPO написав(ла):
Як завжди, відписуєм у темі тільки при 100% впевненості, що ваше тіло опиниться на мості і буде "літати". Для тих хто записався і не поїхав без поважних причин, дорога в наш клуб буде закрита! І так буде з усіма клубними вилазками тому, що несерйозних людей нам непотрібно!
_________________ А-Га |
|
 |
|
 |
Pershoraznyk © 17.09.09 18:31:08 |
   |
|
Сам? Ні, ні, зі мною подруга їде, правда стрибати не буде ... _________________ "Люди свободно лгут ртом, но рожа, которую они при этом корчат, все-таки говорит правду" Ф. Ницше |
|
 |
Hoks © 17.09.09 18:49:21 |
   |
|
ANGELo написав(ла):
Тут людина минулого разу, якщо не помиляюсь, їхала з Києва ОДНА! Одна фізично в поїзді, і одна ВЗАГАЛІ з Києва.
Серий, я думала, то ти про мене!
ZIPPO написав(ла):
Та людина це Pershoraznyk, але що ще більше заслуговує на повагу так це те що він знов їде на роуп і знов сам. Тут як то кажуть без коментарів
але після поста Зіппо зрозуміла, що моя "жертва" не зараховуєтся -- бєшеній собаці, як то кажуть, 800 кілометрів, не крюк ЛОЛ, народ, роуп форева  |
|
 |
Talya © 17.09.09 19:37:05 |
   |
|
Polyak, від роупу не можна відмовлятися, тим більше, що друзі ще як мінімум тиждень будуть святкувати
Якщо їхати зі Львова, то це займе максимум день!!!
І самому зовсім не сумно, особливо якщо запастися пивом, плеєром і перед тим не спати (наприклад, посидіти в нічну зміну на роботі ), а назад - і так вистачає емоцій, адреналін, ще не весь вийшов...
Дайте побільше грошей і я не те, що сама буду всюди їздити, я ще й за всіх буду пригати  |
|
 |
Pershoraznyk © 17.09.09 20:13:49 |
   |
|
Ууу, який резонанс виклакав пост Polyak'a! Ну не хоче людина - то й нехай! Він ще не знає від чого відмовляється
До речі, Hoks, ти теж з Києва їдеш?  _________________ "Люди свободно лгут ртом, но рожа, которую они при этом корчат, все-таки говорит правду" Ф. Ницше |
|
 |
Fortunatus © 17.09.09 22:04:01 |
   |
|
Polyak Ну і що що нікого не знайшов. В мене ось частина друзів вже стрибала, а частині не вийшло. Ну й нічого страшного, я збирався їхати сам поїздом, але завдяки ZIPPO (велике дякую!) моя поїздка буде значно веселішою. Але після того, що я чув (і бачив) про роуп, я б напевне і на одній нозі пострибав в Камянець. Від такого неможливо відмовитись! _________________ Життя проста штука. Це ми завжди все ускладнюємо.=) |
|
 |
Lightoff © 17.09.09 23:02:05 |
   |
|
Pershoraznyk
Респект. Круто, буде ще й можливысть познайомитись.  |
|
 |
Yakuza © 18.09.09 10:00:59 |
   |
|
Мдаа, у бідного Polyakа вуха певно другий день вже червоні..  _________________ ..Смерть является элементом жизни.. |
|
 |
Hellraiser © 18.09.09 12:10:22 |
   |
|
Привіт Всім!
Так яка ситуація є ще місце погойдатись на 20.09? Моє бажання ще не пропало. Та чи їде хтось зі Львова зі свобідним місцем? _________________ Сбили с ног - сражайся на коленях. Встать не можешь - лёжа наступай! |
|
 |
mank1 © 18.09.09 15:33:59 |
   |
|
Привіт. Їдемо так. Поїзд №008 Львів - Хмельницьк. Вагон 10П Відправлення - 19.09 о 02.46 Прибуття - 19.09 о 06.50. Вартість білета - 34рн 98 коп. З Хмельницька в Кам'янець-Подільськ їдемо автобусом. Відправлення ~ 7.10 . вартість ~ 30 грн. Якщо хтось все таки лишився сам і немає компанії, можете купити багато пива і підсісти в 10 вагон. . 80681100296. Будемо в районі вокзала в 02.30. |
|
 |
Lightoff © 20.09.09 11:27:36 |
   |
|
Дякую, дякую, дякую! Це за 3-х)) Поїздка супер, роуп - форева, думаю не обманю, якщо скажу що мої друзі теж були в захваті і захочуть поїхати ще.
Всім хто це організовував/сприяв - Респект! Валерій, Сергій і Андрій дякуєм ще раз!
П.С. А тему про футболки піднімайте, уже треба 5  |
|
 |
mank1 © 20.09.09 15:32:33 |
   |
|
... дякую Зіпо і Анжело за стрибок. Хочемо ще ! |
|
 |
|