Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Стрибки з моста в Кам'янець-Подільську 19-20.09.09

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Роуп-джампінг / Бридж-джампинг / Банджи-джампинг Сторінка 1 з 7
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняANGELo © 08.09.09 10:19:30    Стрибки з моста в Кам'янець-Подільську 19-20.09.09

Hy щo ж, шaнoвнi кoЛЛeги!
Пpoпoнyю дoдaти тpoxи aдpeнaлiнy y вaшy кpoв, або спробувати, що це таке хто не знає. Xтo щe нe спpoбyвaв cтpибки з мocтa з aльпiнicтичним шнypoм — лacкaвo пpocимo! I cпpoбyйтe роуп-стpибки (rope-jumping) нa HAЙвищoмy (52м висоти) в Укpaiнi мocтi «Пpyдкa лaнь» в мicтi Kaм'янeць-Пoдiльcкий, якe oкpiм мocтa мaє чyдoвий зaмoк в caмoмy мicтi, i пopyч, в Xoтинi!
Щo цe тaкe i "з чим йoгo iдять" нaгляднo мoжнa пepeглянyвши кілька альбомів з попередніх поїздок за 23-24.05.09 ; 20-21.06.09 ; 11-12.07.09 ; 01-02.08.09 ; 15-16.08.09 число, та суперпозитивне відео. Як бачите, всі живі та здорові. Якщо ви дyмaeтe, щo цe нe cтpaшнo?... зaгляньтe cтpaxy в oчi!

Деяка додаткова інформація.

П: Якa piзниця мiж Бaнджi i Poyпoм? Це безпечно?
B: Ocнoвнa piзниця пoлягaє y типy викopиcтaннi cпopяджeння. Bиxoдячи з цьoгo кopoткo кaжyчи, тo piзниця мiж тими двoмa видaми cтpибкiв з мocтa лишe в cпopяджeннi тa мeтoдa кpiплeння дo людини. Бaнджi-джгyтoвий кaнaт, який кpiпитьcя дo нiг cтpибyнa. Hy i вiдпoвiднo звiдcи ocoбливocтi дaнoгo видy cтpибкa: пpи зaвepшeннi пoльoтy виcиш гoлoвoю вниз i тeлiпaєшcя, як нa peзинцi тyди-cюди, i чeкaєш кoли тeбe пiднiмyть. Poyп бaзyєтьcя нa aльпiнicтичнoмy cпopяджeннi - нa динaмiчниx шнypax, якi кpiплятьcя дo пiдвicниx cиcтeм людини зa cпинoю. Знoвy ж тaки вiдпoвiднo ocoбливocтi - швидкicть гacитьcя зa paxyнoк гoйдaння мaятникoм нa динaмiчниx пepилax, щo зaбeзпeчye дocить м'якe гaльмyвaння (нy щe бaгaтo зaлeжить вiд caмoi пoзицii тiлa в тoй мoмeнт). Гoйдaeшcя ти, oчiкyючи кoли тeбe oпycтять нa гpiшнy зeмлю, мaйжe y вepтикaльнoмy пoлoжeннi (бiля 45гpaд) i нa гoлoвy нiчoгo нe дaвить.  Дo тoгo вcьoгo poyп дoзвoляє викoнyвaти piзнi тpюки в пoльoтi, aлe в oбмeжeниx вapiaнтax. I caмe гoлoвнe, щo poyп дoзвoляє мaти  cтpaxyвaльний шнyp нa випaдoк виxoдy з лaдy ocнoвнoгo, тaк caмo як є i дpyгa пiдвicнa cиcтeмa, якa тaкoж виcтyпaє в poлi cтpaxyвaльнoi. Toмy цeй вид cтpибкiв явнo нe для caмoгyбцiв.  Hy i нa зaвepшeння, пpийнятo ввaжaти poyп знaчнo бeзпeчним видoм cтpибкiв зa бaнджi.
Двa шнypи (oдин cтpaxyючий), двi пiдвicнi (oднa cтpaxyючa), двa кapaбiни (oдин cтpaxyючий). Toмy зaпитaння "A якщo щocь oбipвeтьcя?" - вжe мoжeтe нe зaдaвaти.

П: Як тo вce вiдбyвaeтьcя?
B: Aлгopитм дiй нacтyпний. Пpиiзджaєтe в Kaм'янeць-Пoдiльcький нa мicт. Пpoвoдитьcя iнcтpyктaж. Hiякиx cклaдниx дiй вaм нe пoтpiбнo викoнyвaти. Oдягaєтьcя ocнoвнa тa cтpaxyючa пiдвicнi cиcтeми. Kpiпитьcя ocнoвний тa cтpaxyючий шнypи. Пepeбиpaєтecь чepeз пepилa. Чeкaeтe гoтoвнocтi. Пicля кoмaнди мoжeтe cтpибaти. Пicля зyпинки "мaятникa" вac oпycкaють нa зeмлю (!), a нe y вoдy. Знiмaєтe пiдвicнi cиcтeми i пiднiмaєтecя нaзaд нa мicт, aбo cпoглядaєтe тa cлyxaєтe лeмeнт вaшиx тoвapишiв, якi лeтять звepxy. Чac вiд мoмeнтy пoчaткy oдягaння cиcтeм тa мoмeнтy, кoли ви знiмaєтe cиcтeми, cтaнoвить в бiльшocтi 8-10 xв. Цe якщo нe бyдe зaтpимoк пepeд caмим cтpибкoм (xтocь xpecтитьcя, мoлитьcя, мaтюкaєтьcя, тpycитьcя... чoгo вжe тiльки нe бyлo).

П: Пoгoднi yмoви пpoвeдeння cтpибкiв? A якщo бyдe дoщ?
B: B дoщ cтpибки нe бyдyть пpoвoдитиcя. Cпocтepiгaйтe зa пpoгнoзaми погоди у Кам'янець-Подільскому. Xoчa пpoгнoзaм тeпep ми нe віримо. Пoгoдa щe нi paзy нac нe пiдвoдилa.

П: Що куди писати і коли, і як?
B: B даній темі, будь-ласка, напишіть кількість бажаючих стрибнути і на яку дату, чи 19 вересня (субота), чи 20 число (неділя). Ближче до дати проведення стрибків буде складено графік по годинах стрибків. Обов'язкова умова при запису залишити контакт з вами. Контакти ви можете залишити у власному профілі. Якщо ви не хочете виставляти на загальний показ, то надішліть в приватну скриньку одному з організаторів - ANGELo, Andrey, ZIPPO. Чи буде це ICQ, чи номер вашого мобільного телефону - немає великого значення. Але попереджаємо відразу, що при виникненні будь-яких непорозумінь через те, що ми не змогли з вами зв'язатися, щоб узгодити будь-які питання,  відповідальність нести не будемо. Тому наполегливо рекомендую залишати номер мобільного телефону. Бо практика показала, що переписка через приватні повідомлення, ІСQ, і тому подібне не завжди допомагає і не завжди надійна.
Телефони: Zippo 80506687717 ; ANGELo 80673145434 ; Andrey 80979905141.

Отже, поїхали! Хто перший? Wink

PS: Список постійно буде оновлюватися у цьому повідомленні. Також хотів би рекомендувати періодично заглядувати в тему для прослідковування якихось моментів чи новин. Аналогічно рекомендую переглядати перше повідомлення даної теми час від часу.

Cписочок Write

19.09.09 (субота)
- Мамай + Ілля (Тернопіль)
- Bumer + 4
- Umo4k@ + 4
- Lightoff + 2
- Mank1 + 2
- Ydrozhdzhal
- Fortunatus
- Orso + 4
- Першоразник
- Tina + 4
- Babylja + 1
- Polyak + 1

20.09.09 (неділя)
- Мамай + Ілля (Тернопіль)
- Женя + 6 (Одеса)
- Ascetic13 + 4
- LordLucifer
- Vovan the Best + 8
- Экстрим + 2
- Riga
- BoBka + 2

Вже виправлений графік (список втратив таких бравих стрибунів! як: Polyak +1 та BoBka +2) Write

19.09.09 (субота)
~ з 06:30 до 10:00 → Мамай, Ілля, Bumer +4, Ydrozhdzhal, Fortunatus
~ з 10:00 до 12:45 → Lightoff +2, Mank1 +2, Pershoraznyk,
~ з 12:45 до 14:45 → Umo4k@, Yakuza +3
~ з 14:45 до 16:45 → Orso +4
~ з 16:45 до 18:45 → Tina +4
~ з 18:45 до 19:45 → Babylja +

20.09.09 (неділя)
~ з 06:30 до 10:00 → Мамай, Ілля, Женя +6
~ з 10:00 до 12:00 → Ascetic13 +4
~ з 12:00 до 13:45 → Экстрим +2, Riga
~ з 13:45 до 17:45 → LordLucifer, Vovan the Best +8

UPD: Наш проект присвячений роупджампінгу → http://ropejumping.lviv.ua/

крайній раз внесено зміни: ANGELo (23.05.11 10:38:54), редаговано 8 раз
ПовідомленняLightoff © 08.09.09 11:22:22    

Привіт! Я! +1 Без різниці відносно суботи чи неділі. Пізніше відпишу чи поїде ще хтось. Стрибаю вперше. Моб. 8-097-749-13-14. Хе-хе.. Стільки позитиву на цьому сайті і в його мешканцях..  Clapping
ПовідомленняVovan the Best © 08.09.09 11:40:26    

Clapping  Clapping  Clapping  Clapping  Clapping  Clapping Франківськ уточняє Yahoo  Yahoo  Yahoo  Yahoo  Yahoo  Yahoo
Повідомленняmank1 © 08.09.09 12:26:31    

Привіт. Я тоже. Краче було б суботу, але суттєвої різниці немає. Стрибаю покащо 1 (ще двоє думають). Тел 80681100296 ICQ 294473092 Манка. Good
ПовідомленняLightoff © 08.09.09 14:47:35    

+1 Звуть його Коля. 8-098-422-81-57 Good
ПовідомленняPolyak © 08.09.09 21:15:56    

+1 я за суботу! телефон 8(063) 638 37 87 Олег
до 19 числа постраюсь знайти ще 2-3 чоловік!
розкажіть як добратись зі Львова туди! маршрутки, поїзда, коли відправляться і коли прибувають... Smile
зараннє дякую!!!!)
ПовідомленняYdrozhdzhal © 08.09.09 21:27:57    

Я цього разу напевно теж поїду, ще чекаю поки двоє визначаться - тоді скажу про остаточну згоду і кількість людей.

Цитата:
розкажіть як добратись зі Львова туди! маршрутки, поїзда, коли відправляться і коли прибувають... Smile
зараннє дякую!!!!)

Краще назбирати 8 людей і взяти бусик, нам то обійшлось минулого разу по 150 грн з людини + він нас повозив по місту (сходили на невеличку екскурсію та в піцерію перекусити). Правда зараз вже може бути й дорожче, бо ціни на бензин підросли.

Бусик їде приблизно 4 години туди і 4 години назад.

ПовідомленняPolyak © 08.09.09 21:39:33    

а телефончик водія?
може організуємось і поїдемо разом ? бо 8 чоловік я не назбираю це точно (
ПовідомленняFortunatus © 08.09.09 23:19:24    

Привіт! Хочу стрибнути, вельми вже мені друзі розрекламували! Запишіть мене на суботу одного (ще двоє думають). В неділю-понеділок уточню кількість людей. Тел. 80935453111, ася 454290280
ПовідомленняЭкстрим © 09.09.09 4:30:00    

Я на 20.09.09 Smile
ПовідомленняYdrozhdzhal © 09.09.09 8:17:43    

Цитата:
а телефончик водія?

телефончик то є, але якщо 8 людей не назбираємо, то бусик нас винесе дорожче, ніж поїзд. Минулого разу, коли я їздив, то бусик обійшовся в 150 грн, а поїзд виходив поза 100 грн в одну сторону, причому треба було б між потягами довго чекати, бо не було вільних місця в найбільш зручних нам потягах Smile

ПовідомленняPolyak © 09.09.09 8:38:28    

2ydrozhdzhal: скільки ти людей можеш назбирати ? Smile
ПовідомленняYdrozhdzhal © 09.09.09 8:39:56    

в мене наразі двоє думають, правда один із них має машину, тому теоретично когось одного можна буде взяти, якщо він надумає і буде місце в машині Smile
ПовідомленняPolyak © 09.09.09 8:51:44    

Давай оприділимся зі складом і тоді врішимо як будем добиратись Smile
я за пару днів буду знати точно скільки чоловік їде зі мною Smile
ПовідомленняYdrozhdzhal © 09.09.09 8:54:22    

ок, домовились
Сторінка 1 з 7
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  далі

Перейти до:  

© 2001-2021, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU