Попередня тема :: Наступна тема |
VictorT © 19.01.10 15:52:57 |
   |
|
Hapuga, а что это у тебя за крайний разворот на 180 был?
З.Ы. Когда я увижу видео?
_________________ Лучше день потерять, а потом за пять минут долететь © м/ф «Крылья, ноги, хвост» |
|
 |
Hapuga © 19.01.10 15:57:27 |
   |
|
В смислі 180??? Це ти висоту мав на увазі чи градуси? А відео скоро буде.Вже домовився про монтаж
_________________ Когда поймешь умом что ты один на этом свете и одиночества дорога так длинна,то жить легко,недумаешь о смерти как о последней капле горького вина!(Воскресенье) |
|
 |
VictorT © 19.01.10 16:08:38 |
   |
|
Градусы. Насколько я помню, ты почти долетел до деревьев вдоль трассы, равернулся в противоположную сторону и улетел в поля. Я же, подлетая к деревьям, сделал аккуратненький разворот на 90 (как и Олег).
_________________ Лучше день потерять, а потом за пять минут долететь © м/ф «Крылья, ноги, хвост» |
|
 |
Hapuga © 19.01.10 16:29:55 |
   |
|
Ну бачиш я стрибав з новим для себе куполом, характеристик якого я незнаю. Тому вирішив краще 500м пройти пішки, ніж 50 на ношах.
_________________ Когда поймешь умом что ты один на этом свете и одиночества дорога так длинна,то жить легко,недумаешь о смерти как о последней капле горького вина!(Воскресенье) |
|
 |
|
 |
шег © 17.07.10 17:08:04 |
   |
|
А скільки зараз коштуе стрибнути в Тернополі? І наступні стрибки по скільки?
|
|
 |
|
 |
Dudych © 11.08.10 23:00:32 |
   |
|
Для спорта цены другие: 130 гр. до 1600м, 150 грн. вище, + система скидок за каждого приведенного перворазника
Следующие прыжки каждые выходные: организованый выезд в Тернополь (http://sky-group.org.ua/), дорога туда - обратно 40 гр. причем группа уже возвращается во Львов, а Цунев еще парашуты не одевал или Ровно.
|
|
 |
VictorT © 16.08.10 11:07:24 |
   |
|
В субботу было 5 подъёмов, в воскресенье 3. Я прыгал с 1500. Встретил там LordLucifer-а.
|
 |
LordLucifer © 17.08.10 10:29:13 |
   |
|
мддааа... побачив як в третьому підйомі вистрибують купа чорних крапочок з літака, серед них десь там якийсь вистрибнув VictorT... ну а потім у всіх повідкривались крила!
в мене аж дихання перехопило... тепер я точно знаю, що буду "працювати в цьому напрямку" © Umo4k@
стрибнув свій п'ятий приг... це вже другий з Дубом, але примусове відкриття і вихід на крило
спитав про вихід на мотор, мені сказали, що можуть дозволити хоть зараз але чомусь зразу перехотілось, мабудь не був морально готовий
пострибали супер! моїм першоразникам сподобалось
шостий стрибок надіюсь зробити з виходом на матор, з ручним відкриттям і затримкою трошки більше ніж 3 секунди
_________________ Человек среди гор ничтожно мал! (Ария — Бивни черных скал) |
|
 |
Dudych © 10.09.10 20:46:04 |
   |
|
Наступні стрибки з парашутом ЗАТ "Скай-Груп" планує 11 та 12 вересня 2010 року. Місце проведення DZ Львів та DZ Тернопіль. Попередній запис на http://sky-group.org.ua/ Для DZ Львів оформлення документів, теоретична, практична та наземна підготовка до стрибків відбувається в п'ятницю в 18:00. У стрибкові дні збір на автовокзалі (вул. Стрийська) навпроти тролейбусної зупинки, біля кафе "Казка". Виїзд о 9.00. Збір DZ Тернопіль о 12.00 в приміщенні аеропорту.
|
|
 |
|
 |
Zelya © 13.09.10 19:29:44 |
   |
|
А цена?
|
|
 |
Dudych © 13.09.10 20:43:05 |
   |
|
130 грн.для спорта, да по ценам РАСК самая приемлимая ДЗ в Украине, дешевле нет нигде
|
|
 |
Zelya © 13.09.10 20:52:53 |
   |
|
спасибо нет)
|
|
 |
|