Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Стрибки з парашутом в Тернополі

назад  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Дропзони України (та близького зарубіжжя) Сторінка 3 з 8
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняVictorT © 14.09.09 23:51:09    

camomile написав(ла):
а можна інфу про добирання?

Один раз я добирался на електричке, которая отправляется со Львова с главного вокзала в 8:45, билет был куплен на фонарь, т.е просто пришёл наобум на вокзал и купил  билет на ближайший поезд, который как раз был через 15 минут, т.к. расписания не имел, т.к. что-то последнее время на поездов.нет поездов нет. Другой раз добирался маштной. Кроме этого ещё идут какие-то маршрутки со стрійского автовокзала, подробнее не знаю. Непосредственно до аэропорта едет 14-я маршрутка в Тернополе.
camomile написав(ла):
і чи є варіанти з ночівлею?

Мы ночевали у Mish-ы T на даче, которая в десяти минутах от аэродрома, и на которой он как раз к открытию парашютного сезона в Тернополе достроил сауну Good Drink, за что ему большое спасибо.
И хотя Миша сказал, что не будет устраивать ночлег всем подрят, я думаю, если ты проявишь обаяние и хорошо попросишь, Миша не сможет отказать симпатичной девушке Very Happy

ПовідомленняSiMoN © 15.09.09 20:47:34    

плз виложіть відео прижків з Тернополя......
Повідомленняzhulik © 23.09.09 23:08:46    

VictorT написав(ла):
со стрійского автовокзала

Нiколи не думав, що у Львоi е Стрiйський автовокзал. Ти якщо розмовляти нормально не можеш, то хоча пиши правильно, а то просто противно!
На веснi планую закiнчити свiй дельтальот (двигун Хонда Д-16 Goof ), так-що хлопцi готуйте готiвку, будемо стрибати з парашутом.
ПовідомленняVictorT © 23.09.09 23:22:27    

VictorT написав(ла):
Нiколи не думав, що у Львоi е Стрiйський автовокзал.
А я ніколи не чув про Львоi.

zhulik написав(ла):
Ти якщо розмовляти нормально не можеш
Ты имел счастье со мной разговаривать?

zhulik написав(ла):
а то просто противно!
Смотри не обрыгайся (в том числе и от своей писанины, там тоже не всё съедобное).

zhulik написав(ла):
планую закiнчити свiй дельтальот (двигун Хонда Д-16  )
На 1200 залезет?
Повідомленняzhulik © 24.09.09 19:36:15    

Да ладно чувак не обiжайся, не в обiду, просто  слово Стрiйський так вухо рiже ....  Very Happy

На рахунок 1200 - то залiзе i вище, там скоропiдйомнiсть з пасажиром бiля +7  Goof . От i прикинь хто швидше - АН-2 чи дельтальот?

А взагалi якщо цiкаво.... два роки назад я шукав парапланеристiв у Львовi, щоб повчитись, но не вийшло i прийшлося вчитись в Москвi  Crazy  Ось мое перше гнiздо

Польоти в динамiку:

Но душа потрЕбувала ще чогось, i я на все плюнув, продав снарягу, яка недешево менi вартувала, крило в мене було МISTRAL-5. тай пiдвiска SWING LITE 2  Good  i зайнявся дельтальотами. Ось нашi польоти в Бiлорусii

Наша джаз-банда Drink

Ось нашi польоти в Смоленську - вiдео 34.8 мб

Ну i фото зi Смоленська...

Ну напевне пока все, буде цiкаво - виложу ще! Дякую за увагу!!!
ПовідомленняNewcomer777 © 25.09.09 9:42:04    

Цитата:
На рахунок 1200 - то залiзе i вище, там скоропiдйомнiсть з пасажиром бiля +7

О! типа 3 минуты на 1200? нормалёк!
А где ты с сим чудом техники находишься?
Ты можешь примерно прокалькулировать стоимость поднятия тушки с парашютом на 1200?

Повідомленняzhulik © 27.09.09 0:19:14    

Привiт! Поки знаходжуся в Москвi, закiнчую аппарат, а так буду у Львовi, точнiше на Суховолi. Ну на рахунок трьох хвилин - дуже небезпечно пiднiматися з такою швидкiстю, бо при вiдказi силовоi, получиш кувирок. Вiн вижме i +10, но кому це потрiбно. На рахунок калькуляцii? Давайте поки не будемо забiгати наперед, но думаю буде по кишенi. Зараз у мене проблема в крилi, вартуе 3300 евро, тому потрiбен час на збирання грошей, бо вони як правило беруться iз заначки вiд жiнки Very Happy Так-що з весни може закiнчитись i пiзньою осiнню Sad
ПовідомленняNeftis © 04.10.09 23:45:50    

Только что вернулись из Тернополя, где чудесно провели эти выходные. Зделали два подема в суботу и воскресение. Отпрыгали суперски,  с погодой нам просто нереально повезло, два дня теплого осеннего солнышка, даже не смотря на сегодняшний ветер,  мы таки дождались своего подема и отпрыгали на славу.Но об етом пускай расскажут остальные учасники нашей команды VictorT и Lucky.
Огромное спасибо всему инструкторскому составу етого аеродрома, которые так гостеприимно нас приняли, спасибо за индивидуальный подход и такое такой радушный прием! Clapping Чесно, так тепло нас еще не принимали нигде, спасибо!
ПовідомленняLucky © 05.10.09 9:11:22    

Та-та, вихідні провели ми круто!

Першим ділом відмічу, що так як до нас відносились в Тернополі, я не бачив ше ніде! З кожним з нас окремо говорили і виясняли що ми можем, кожному ставилась посильна задача на прижок, помогли знайти общагу де ми ночували, навіть обідати ми їздили разом!! Good

Я там пригав перший раз, мене пустили на 15 сек і за мною випригнув зразу інструктор який дивився як я падаю! Таке тіки в АФФ найдеш! Clapping

Велике дякую Олегу Васильовичу Момуту, Юрі Циплєнкову і всім іншим інеструкторам які там були, мужики - Ви то шо нада Good  Good  Good  Clapping

А на рахунок того як я, Нефтіс і Кастор вчора пригали і приземлялись скажу вам вот шо:
Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy  LOL  Crazy  Crazy  Crazy  Crazy  Crazy  Crazy  Crazy  Crazy  Goof  Goof  Goof  Goof  Goof  Goof  Vava  Vava  Fool  Jokingly  Crazy  а іншими словами приведу цитату того шо сказав мені Юра Циплєнков після того всього: "Ты не оправдывайся! Я сказал, что Вы можете тупить, но я не давал указания тупить!"  Crazy

ПовідомленняVictorT © 05.10.09 15:53:59    

Да, отожгли мы трое в том третьем подъёме, организованном только для нас троих (!!!) знатно. Расскажу про свой отжиг, остальные пусть рассказывают про себя, если есть захотят.
В общем, упуская промежуточные подробности, приземлился приблизительно в 4-х километрах от аэродрома на пастбище в Великих Гаях. Обходил одну из коров на достаточном, как по мне, расстоянии в мтров 5. Дальше сам плохо понял, что произошло, то-ли боковой порыв, то-ли турбуленность, меня шваряет влево с нефиговым креном, компенсирую крен, в следующую секунду вижу, что лечу чётко в корову, зажимаю подушку, чтобы через неё перелететь, чиркаю ногами по рогам и падаю в свальном режиме впереди неё приблизительно в метре за ней, и корова бешеным голопом убегает.
Сматываю парашют, с разных сторон приближаются люди, слышу, как пастух кричит, что корова три дня молка давать не будет, жду когда подойдут люди, намериваюсь спрашивать, как мне теперь добираться до аэродрома.
Слышу автомобильный гудок, поворачиваюсь, и дальше, цитируя предыдущую страницу этой темы, "каково же было моё удивление и радость, когда в пилоте я узнал Андрея Пованду, вместе с которым мы все так-же неоднократно принимали участие в наших разнообразных движняках, таких, как прыжки с парашютом, роуп-джамп, сплавы и пещеры и т.п.". Оказывается, я приземлился возле дома его родителей, из окна которого он меня и увидел. Рассказывает, что неоднократно пытался сесть на эту площадку на мотодельтаплане, но ему это не удавалось, приходилось уходить на другую площадку. Говорю ему, что у меня возможности уйти на второй круг небыло Very Happy Он меня и подкидывает обратно на старт.

Карта местности с пометками прилагается.

UPD: Так-же можно посмотреть в гугл мапс, увеличить интересующие участки.

крайній раз внесено зміни: VictorT (05.03.10 12:52:08), редаговано 2 раз
Повідомлення7eMEN-off © 05.10.09 16:46:21    

ААААААААА!!!! Анекдот!!!!  Витя!!!!!
Так ведь это ж, пойми, - потом!
ПовідомленняHapuga © 05.10.09 20:59:00    

Чуть в ліжко несцикнув від ржача. Молодці. Це хто так відсмалив?
ПовідомленняVictorT © 09.10.09 17:02:03    

Завтра с утра в Тернополь со Львова выезжает пустая машина, телефон XXXXXXXXXXX (телефон завтра сотру).
ПовідомленняVictorT © 18.10.09 19:03:26    

Сегодня  тоже проветрились, народу было мало, 4 разника, 3 спортсмена, потому сделали только один подьём на 1200.
ПовідомленняLEO © 27.11.09 12:02:18    

зараз в тернополі можна пригати, чи тут не працює нічого?
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Дропзони України (та близького зарубіжжя) Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 3 з 8
назад  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU