Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Стрибки з парашутом в Тернополі

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Дропзони України (та близького зарубіжжя) Сторінка 1 з 8
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняMisha T © 27.08.09 9:38:00    Стрибки з парашутом в Тернополі

Стрибки з парашутом в Тернополі! Shocked
Вчора я з VaNO розмовляли з одним тернопільським льотчиком — це людина дуже не байдужа до небесної стихії, коротше  людина з великої букви. Він пробував організувати стрибки з парашутом в Тернополі не один рік, и вот стало відомо, що нарешті паперовий бар’єр подолано, парашутне звєно знайдено (зі Львова).

Стрибки з парашутом у Тернополі плануються 29–30.08. Удачи!

Всі кому цікаво плануйтесь на аеродром, але в п’ятницю ще буде уточнююча інформація.
Стрибки планують робити постійно, а в подальшому обіцяють висоту.
P.S. Сам, поки що, в це не вірю.

UPD from Misha T:
Як добратись на аеродром з вокзала:

— з З. В., зі сторони вокзала, на зупинці сідаєм в маршрутку №14, їдем до Збаражського кільця (поворот), на кільцевій пересісти в маршрутку «Тернопіль—В. Бірки» (їхати до зупинки аеродром).

— з зупинки біля автовокзала маршрутка №12, №7(довше їде), їдем до Збаражського кільця (поворот), на кільцевій пересісти в маршрутку «Тернопіль—В. Бірки» (їхати до зупинки аеродром).

Увага! Ночлег на аеродромі відсутній!

UPD from VictorT:
На прошедших выходных ночевали в отеле «Чайка» совкового типа на берегу озера за 35 грн с человека. Есть и другие отели, вроде не намного дороже.
Такси от Чайки до ДЗ выносило ~ 20 грн. Сайт «Скай-Груп»: sky-group.org.ua
ПовідомленняNewcomer777 © 27.08.09 9:52:50    

Эмммм.... Кто организовывает? Преведа&Со или Березюка выдернули?
Под кого заточены прыжки? Только под перворазников или под спортсменов тоже?
У кого узнать детали?

ПовідомленняMisha T © 27.08.09 10:11:47    

Я думаю, те что с дубами периодически приезжали в Цунев, точно пока сказать немогу. Завтра узнаю точно. Техника для перворазников, на мой вопрос какая, он сказал я в этом не разбераюсь, я летчик. Этот летчик имеет свой АН-2 (так что Лку не раскатывайте), он же организатор, сказал если будут спортсмены будет и высота.
ПовідомленняNewcomer777 © 27.08.09 10:22:54    

Будет высота - будут спортсмены. Телефоны давай!

Clapping

ПовідомленняVictorT © 27.08.09 10:24:29    

Misha T написав(ла):
в п’ятницю ще буде уточнююча інформація

Ну ждём пятницу. А пока напиши, как добираться на аэродром.

ПовідомленняAlexGL © 27.08.09 13:53:29    

буде висота 3000 м. будуть і спортсмени  Smile
ПовідомленняЭкстрим © 27.08.09 14:29:54    

Есть какие то варианты для новеньких? Smile
ПовідомленняVictorT © 28.08.09 9:15:08    

Misha T написав(ла):
в п’ятницю ще буде уточнююча інформація

Есть свежие новости? Я бы на 30.08 подтянулся. 29.08 могу не успеть, поскольку до обеда работаю.

ПовідомленняMisha T © 28.08.09 10:03:48    

В общем так! Ехать пока не стоит. Я был в аэропорту, разговаривал, оптимизма у людей много...  Pardon В субботу приезжает Преведа&Со и пробуют запустить это дело. Неплохо бы поговорить с Преведой, но раз они молчат, значит и они точно ничего не скажут. Ночлег еще не готов, цены на прыги тоже не утвердили, конкретного телефона, пока, нет. Летчик предложил мне приехать на выходные, но я планировал ехать в Ровно.
Ждемс!

ПовідомленняVictorT © 04.09.09 11:13:02    

Есть какая-то новая инфа? Я лично свободен как в суботу, так и в воскресенье.
ПовідомленняMisha T © 04.09.09 22:54:42    

На прошлых выходных я прыгал в Ровно, а тут ничего небыло. Сегодня вечером мне позвонили, сказали завтра точно будут пробовать, мол приедут львовские инструктора, вроде Эдик должен быть. Для спортсменов, пока, туманно. Сказали если приедут, 1700 точно дадут. Не могу удержаться - в дальнейшем поглядывают на 3, предварительно 150грн. Вот такое наговорили! Embarassed На выходных я в Тернополе, поеду гляну как там на деле.  Twisted Evil Так что Витя, решай сам, ехать или нет. Погодка так себе.
ПовідомленняNeftis © 05.09.09 9:40:30    

Misha T , наш Витя таки поехал к вам в Тернополь, но не имеет ничьего телефона Sad  Оставь пожалуйста контакты свои, либо свяжись с ним : +380978673803
ПовідомленняVictorT © 06.09.09 22:12:49    

Таки распечатали сеозон в Тернополе. Так кратко, потому-что спатьь очень хочетсяю.
UPD: три подьёма, 1500, 2500 и 2200. Уже выложили немного фоток на тернопольком форуме. Чтобы видеть фотки, надо быть залогиненым.
UPD2: На форуме РАСК можно посмотреть фотки без регистрации.

крайній раз внесено зміни: VictorT (07.09.09 9:19:16), редаговано 2 раз
ПовідомленняAlexGL © 07.09.09 1:10:27    

ууууу, молодці ! Мої вітання !
Тепер в Тернополі є своя ДЗ !!!  Yahoo
ПовідомленняLordLucifer © 07.09.09 6:39:08    

а можна детальніше?
ну і телефончики бажано би  Very Happy

Сторінка 1 з 8
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU