Попередня тема :: Наступна тема |
Zippo © 09.08.09 14:32:15 Граунд Ланчь "Косокопитні" (відео) |
   |
|
Після вчорашього Ground Launch-у заваяв на одному диханні довочікуваний кліп. То як я його легко і швидко склепав свідчить про те, що він мені самому сподобався, бо коли я "х*#рю х*#рю а воно нейде суфльор йо*#ний" © кліп тоді виходить простенький.
Це відео в першу чергу присвячується нашому гуру першопроходцу VictorT та Neftis, яка наполегливо йшла до своєї мети незважаючи на труднощі та травми. Неф ти там той во во, поправляйся! Відео займає 28.8 мб
щоб скачати, клацаєм на картинку _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
Unesko © 09.08.09 14:56:03 |
   |
|
Кліп вийшов класним, і бачу без травм там не обійшлося, але воно того вартує, молодці |
|
 |
Stellz888 © 09.08.09 15:13:41 |
   |
|
Молодець ZIPPO!!! талант, його не проп"єш  _________________ Не ждите чудес — чудите сами! |
|
 |
Max © 09.08.09 15:22:45 |
   |
|
Все це нагадало те старе відео перших спроб людини піднятись у повітря
Співчуваю травмованим фан потребує жертв...  _________________ care - not a cowardice, reckless courage - not a bravery |
|
 |
Genyk © 09.08.09 15:26:51 |
   |
|
Ах ти, Саня, Саня! Треба більше каші їсти тобі, а то вітром зносить! Бери приклад з Віті А про Нефтіс, то я вже взагалі мовчу... |
|
 |
Ханас © 09.08.09 21:59:41 |
   |
|
Супер. Заздрістю я дивлюсь це відео. А чому заздрісно бо сам дуже хочу попробувати. Бо я дуже люблю щось таке екстремальне Якщо ви знову захочете поїхати туди чи може на іншу горку, чи незмогли ви мене взяти разом з вами??? |
|
 |
Neftis © 09.08.09 23:07:32 |
   |
|
ZIPPO дякую тобі за кліп, за таку оперативність. Справді порадував як завжди майстерністю, талантом і музичним супроводом. З таким позитивчиком вже і не так боляче, ми ще політаем  |
|
 |
Leona © 09.08.09 23:22:53 |
   |
|
Кліпець навіть дуже нічіво Рамштайн форева! Літаєте ви класно... Неф, ти молодчинка! Навіть подвійна молодчинка - крім того, що приборкала крило так ще й Вітю осідлала Хе, хе! Ще б, такий жеребчик той Віктор_Т Аж прокинувся азарт самій спробувати Спробувати ГЛ, а не на Віті покататись Хоча можна і на Віті... Ну менше з тим, молодці  _________________ Выпей кофе, если тебе плохо. Лучше не станет, но хоть кофе выпьешь. |
|
 |
Lucky © 10.08.09 11:32:13 |
   |
|
даааа!! рамштайн якрза канає під ті жестякові падіння!! Здається мені шо там найбільше наєбнувся Воробйов!
Валєрці 100 грам і пончик!
Альонка поправляйся! Здоров*я не казьонне! _________________ SkyDiving rulezzzz  |
|
 |
VictorT © 10.08.09 12:02:42 |
   |
|
genyk написав(ла):
Треба більше каші їсти тобі, а то вітром зносить!
Ветер не при чём, это классическая ошибка, проявляются "земные инстинкты", человек хочет подставить руку в сторону падения, в нашем деле от "земных инстинктов" надо избавляться.
Вообще, просмотрев видео, могу сказать, что во всех недочётах (плохие подушки, довороты на приземлении, падения после отрыва), виноваты только мы сами, стихию или случай винить не за что, на видео чётко видно, что из-за чего получилось.
З.Ы. А суть названия наверно мало кто поймёт из неприсутствовавших
З.З.Ы. Множество отснятых полётов и людей не вошли в клип, но видимо всё дело в музыке. _________________ Лучше день потерять, а потом за пять минут долететь © м/ф «Крылья, ноги, хвост»
Змінено: VictorT (10.08.09 12:24:14) |
|
 |
IgorK © 10.08.09 12:13:57 |
   |
|
Аленка поскорее выздоравливай!!!
Иногда думаешь, что все так просто. Но, теперь я понял, что далеко непросто.
Успехов в дальнейшем и без травм
Как-нибудь надо попробовать это испытать на своей шкуре |
|
 |
|
 |
Fistashka © 10.08.09 14:22:12 |
   |
|
Музичка в тему ! особливо під завершення кліпу
Neftis - молодчинка!!! В таких польотах трафунки трапляються....не без того |
|
 |
Vazon © 10.08.09 16:57:13 |
   |
|
найс. Відразу згадується моменти з деяких моїх падіннь. не на граундлонч, але всеж..
улибнув момент, як чуть парапланериста не збили) загалом класно. без рожевих окулярів. тобто відео показує, що тут не в шахмати бавляться, тут і покалічитися можна. _________________ Rivne Sky Sports |
|
 |
Hoks © 10.08.09 18:54:07 |
   |
|
Нравится, что в видео показан не разлюли-малинный ГЛ, где все у всех получается, а такой, какой он есть -- с падениями, неудачными стартами, и кривыми приземлениями.
К видео +1. |
|
 |
|