Попередня тема :: Наступна тема |
fl@sh © 07.09.09 19:28:27 |
   |
|
Всем привет из Киева!!хочу сказать огромное спасибо организаторам и вообще всем кто был на мосту за прыжок
впечетлений море - прыгали первый раз!!все понравилось:и обстановка,и место,и люди,эмоции незабываемые!ну и конечно сам прыжок!!это просто супер!!!
еще раз огромное спасибо за прыжок!вы молодцы,ребята!!!
з.ы. ждем фотки!) |
|
 |
Polyak © 07.09.09 20:36:57 |
   |
|
Всім привіт!
Я та моя побдруга дуже хочем пригнути з моста!
Ми зі Львова
коли наступний раз їдете ? |
|
 |
IhorT © 07.09.09 21:29:18 |
   |
|
Стрибки з мотузкою - це класна річ!!!
Декілька слів як та за скільки ми (Ascetic13 та я) добрались назад до Львова (можливо комусь стане у пригоді):
Кам'янець-Подільський - Хмельницьк (маршрутка)
(27 грн/особа)
Хмельницьк - Тернопіль (автобус)
(25 грн/особа)
Тернопіль - Львів (поїзд)
(11 грн/особа)
Разом 63 грн/особа
Реально поїздами можна заїхати дешевше - але на це піде десь день.
Було все супер!
Дякую extreme.lviv.ua! |
|
 |
|
 |
yurchyk © 07.09.09 21:49:51 |
   |
|
А якщо серйозно, extreme.lviv.ua THE BEST!!!  |
|
 |
ANGELo © 07.09.09 22:01:52 |
   |
|
yurchyk написав(ла):
Ображаєш, ANGELo, ти Юлю забув, вона перша перед п"ятьма хлопцями стрибала - ну і страху не показала точно!!! А ми, між іншим, зі Львова приїхали
я тобі поясню чому таке складається враження. Бо приїзджають НАЙбільше дівчат чомусь не зі Львова (в даному випадку з Тернополя, та І-Франківська). Напевно львівські панянки гонорові. От тому так і говорю. Юля, звичайно молодець теж. Цього вже не заперечиш. Та й взагалі зараз такі дівчата пішли, що "море по коліна". Напевно хлопці почали себе берегти, бо нас в меньшості залишилося на Украіні.
Polyak написав(ла):
коли наступний раз їдете ?
Думаю, завтра буде оголошена наступна поїздка та дата, відповідно.  _________________ А-Га |
|
 |
|
 |
|
 |
Polyak © 08.09.09 0:00:45 |
   |
|
Супер! чекаю з нетерпінням!!!  |
|
 |
ANGELo © 08.09.09 10:32:51 |
   |
|
Оголошена нова поїздка на стрибки з моста, яка відбудеться 19-20 вересня!  _________________ А-Га |
|
 |
IhorT © 08.09.09 19:14:30 |
   |
|
Нажаль не можу відредагувати своє останнє повідомлення у цій темі, тому продовжу думку тут,,
Дякую Lviv Extreme Club!
Дякую ZIPPO, ANGELo, Andrey! |
|
 |
|