Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Водний велосипед Aqua Skipper / Hydro Skipper

Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Віндсерфінг / Кайтсерфінг / Водні лижі / Вейкбординг / Блоб / Акваскипер Сторінка 1 з 1
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 21.07.09 15:44:52    Водний велосипед Aqua Skipper / Hydro Skipper

Ну що ж шановні парафіяни естремали, і до нашого села дійшла нова фішка у вигляді водного велосипеда, або як його ще називають Aqua Skipper (Аква Скіппер) або Hydro Skipper (Гідро Скіппер) ось що пишуть продавці Гидроскипера Pumpabike Pro

― Це краще чим човен. Це прікольніше чим байдарка. Це крутіше чим водні лижі. Тепер ви можете ковзати над водою на вашому Aquaskipper – найшвидшому із засобів пересування по воді, що існують сьогодні, приводяться в рух мускульною силою людини.
― Знаєте, що вам потрібно зробити, щоб випробувати відчуття польоту і море задоволення? Всього лише взятися за кермо Aquaskipper, відштовхнутися, і, поєднуючи легкі стрибки вгору і поштовхи вниз, нестримно понестися вперед!
― Легка і міцна конструкція із спеціального авіаційного алюмінію, мінімальний опір підводного крила дозволить вам рухатися з швидкістю до 30 км/год, і при цьому жодних моторів, жодного пального – лише ви, Aquaskipper і водна гладінь!
― На Aquaskipper можна кататися на річці, озері або по морських хвилях; можна влаштувати гонки з друзями або виконувати різні прикольні трюки; можна укріпити своє здоров'я і скинути зайву вагу. Катання на Aquaskipper – це і спорт, і приголомшлива розвага одночасно.
― Лише уявіть собі таку ідилічну картинку: ви приходите на бережок, швиденько збираєте Aquaskipper і ось ви вже мчите по водній гладіні на екологічно чистому транспорті, залучаючи здивовані, захоплені і заздрісні погляди тих, що оточують...

― Єдиний, але істотний мінус водного велосипеда в тому, що на нім не можна стартувати з води. Для початку руху потрібно відштовхнутися від човна, пірсу, або від берега. А якщо під час руху зупинитися (досить скинути швидкість до 8 км/год) те доведеться штовхати акваплан до місця старту. Водний велосипед не тоне у воді, але штовхати громіздкий, майже повністю затоплений, 12-ти кілограмовий акваплан навіть сотню метрів дуже неприємно. Якщо проблема старту з води буде коли-небудь вирішена - акваплан стане ідеальним безвітрильним засобом пересування по воді.

Аква Ськиппер - термінологія.  Аквабайк, це ще і тип стаціонарних велотренажерів, для монтування на дно басейнівв в СПА-центрах, вживають у відновлювальній терапії, для ефективнішого спалювання каллорій ніж на звичайних велотренажерах. Акваплан, це ще і клас моторних планерів ширяючих над поверхнею води. Водний велосипед, це прогулочні безвітрильні плавзасоби приводяться в рух мускульною силою. Отже правильніше називати цей тип пристроїв Аква скіппером (Aqua Skipper).

До речі у Львові вже така штука є, скільки коштує ще самі оорганізатори неоприділились, ібо самі тіки його отримали і тестують.

Для засвоєння матеріалу дивимось відео aquaskipper

Ціна на водний велосипед
У Києві на аквабайк ціна 450 Eur. Але якщо купувати в США, то ціна на акваплан буде 400-450 $. Аквабайк з Китаю обійдеться в 110-130 $. Вага акваплана 12 кг (26 фунтів). Доставка з Китаю до Києва 5 $ за кілограм, термін доставки з Китаю 10-15 днів. Доставка водного велосипеда із США - 130 $ доставка + 5 $ страховка, термін доставки 10-15 днів.

P.S. Заставило призадуматись чи не скинутись нам на таке от чудо? Crazy

Змінено: Zippo (21.07.09 15:59:52)
ПовідомленняCamomile © 21.07.09 15:56:00    

аааа, красота Good  хочу таку штуку Smile
ПовідомленняExtremal © 21.07.09 17:05:38    

ZIPPO написав(ла):
P.S. Заставило призадуматись чи не скинутись нам на таке от чудо?

Goof  да ппц, ото гон, я підтримую!
ПовідомленняUnesko © 21.07.09 17:42:43    

дааа, дійсно прикольна штука
ПовідомленняANGELo © 21.07.09 20:22:47    

Very Happy непогано виглядає з боку. як водне кенгуру. але я б хотів спробувати.
Повідомленняpeople-06 © 24.07.09 14:08:52    

Какая чудовищщная вещч!!! Правда до водного велосипеда ему далеко... эт я вам говорю как жительница Крыма  Smile  более похоже на ноги, незнаю как они называются правильно, но часто показывают как на них в баскетбол играют
ПовідомленняZippo © 24.07.09 14:37:12    

people-06 написав(ла):
более похоже на ноги, незнаю как они называются правильно, но часто показывают как на них в баскетбол играют
Якщо ви маєте на увазі Джампери (Jumpers) то небачу я там ніякого сходства Unknow
Повідомленняpeople-06 © 24.07.09 17:25:28    

ZIPPO написав(ла):
Якщо ви маєте на увазі Джампери (Jumpers) то небачу я там ніякого сходства
Незнаю, як на мене то та конструкція,що на суші стоїть похожа Cool але я ж нє спец, так сказать, SmileSmile
а на воді схожі на сумішь самокату і водного мопеда )) но нє на водний велі то точноSmile на ньому тре сидіти и педалєчкі крутитиSmile, як на роверіSmile
ПовідомленняAngel © 24.07.09 19:50:00    

жесть - іду на ютубі відео шукатиSmile
ПовідомленняFistashka © 25.07.09 9:18:19    

Супер штукенція!!!!
Завжди радію, що поки ми розважаємось чиїсь мізки працюють над свторенням чогось нового і незвичного!
Я б з задоволенням поїздила чи по поплавала на цій штукенції. Ролик супер  Good
Повідомленняbotsman © 27.07.09 2:54:41    

штукенція цікава і безтолкова - не так покатаєшся як зає...ся, а цікавість пропаде після першого разу. Ф топкуSmile Для наших безсерфінгових місцин воть яку тему колись пробив. Після 2-го мота ОБОВЯЗКОВО куплю собі таку штукенціюSmile
Повідомленняbotsman © 28.07.09 13:25:29    

з.і. але ніщо не замінить такої мрії Smile
ПовідомленняExtremal © 15.05.10 23:31:58    

Вот це настояща тьемаSmile Я був в захваті від побаченого!!!
Відео на Youtube в хорошій якості.

walkonwater.jpg
 Опис:
Walk on water (Liquid Mountaineering)
 Розмір файлу:  34.6 KB
 Переглянуто:  7031 раз(ів)

walkonwater.jpg

ПовідомленняLeona © 17.05.10 9:01:30    

фізика, млинець  Surprised
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU