Попередня тема :: Наступна тема |
Ydrozhdzhal © 31.07.09 8:18:27 |
   |
|
Я писав до Daishi вчора в приват - жодної відповіді не отримав. Як я писав раніше - я назбирав достатню кількість людей на бус, деталі в попередньому пості. Один з них chikkorost - з форуму - ну і ще 7 включно зі мною. З них стрибатимуть 5 включно зі мною і chikkorost, решта двоє ще думають, але приїдуть точно (хоча б подивитись) і про всяк випадок матимуть зі собою гроші. _________________ Jedem das Seine («Кожному своє»). |
|
 |
Daishi © 31.07.09 9:46:51 |
   |
|
Так вчора було свято пива тому був в оффлайні
В кого там ще є 2 місця на бус чи машину?
З ydrozhdzhal їхати не получається.
ZIPPO, а ви чим добираєтесь? |
|
 |
|
 |
Daishi © 31.07.09 13:46:09 |
   |
|
Купив білети на поїзд,
до речі на сайті польскої залізниці знайшов більш цікавий варіант повернення
178 Кам'янець-Київ 2:05-4:16 (прибуття в Хмельницький)
49 Київ-Трускавець 5:05-9:35
Так лишається купа часу на оглядини Кам"янцю |
|
 |
Ydrozhdzhal © 31.07.09 13:53:16 |
   |
|
І скільки тебе поїзд виніс? _________________ Jedem das Seine («Кожному своє»). |
|
 |
Daishi © 31.07.09 14:11:00 |
   |
|
103 гривні в одну сторону
бо до Хмельницького було тільки купе
назад ще не брали  |
|
 |
Ydrozhdzhal © 31.07.09 14:12:45 |
   |
|
Ну ясно, в мене вчора виходило 97 грн. в одну сторону. Тому я поїздом і не їду. _________________ Jedem das Seine («Кожному своє»). |
|
 |
Lyubko © 03.08.09 7:48:43 |
   |
|
Організаторам величезне спасибі, все відбулось на вищому рівні. Чудовий недільний ранок, приємне товариство і моооооре адреналіну  _________________ Щоб літати, крила не потрібні, достатньо вітру в голові. |
|
 |
Ydrozhdzhal © 03.08.09 8:05:58 |
   |
|
Привіт. Хочу висловити величезну подяку організаторам за це дійство. Моя група дуже задоволена. Жаль що я в останній момент передумав, але якщо випаде нагода і товариство буде не проти, то я таки якось стрибну, бо сьогодні вже жалкую що не зробив цього в суботу Ще раз всім дякую. _________________ Jedem das Seine («Кожному своє»). |
|
 |
Blumchen © 03.08.09 8:08:31 |
   |
|
Було не нав'язливо, класно, вільно і взагалі суперськи!!
Класна компанія, класна погода -було супер!!
Величезне дякую організаторам!
Хочу ще!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  |
|
 |
Vyun © 03.08.09 9:23:22 Скинув тут кілька фоток з суботи |
   |
|
Кілька фото з стрибків. Якість не дуже, але декого можна впізнати
Поки збираю кошти на фотік _________________ Їмо щоб жити, а не живемо щоб їсти! |
|
 |
Max © 03.08.09 9:26:49 |
   |
|
 Дозвольте від імені групи з Чернівців приєднатись до привітань )) побажань і подяк організаторам Все було кльовсько  _________________ care - not a cowardice, reckless courage - not a bravery |
|
 |
iryshka888 © 03.08.09 14:28:51 |
   |
|
Величезне СПАСИБІ організаторам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ви - молодці!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  |
|
 |
СлІпиЙ © 03.08.09 23:35:11 |
   |
|
Приєднуюсь, до подяк і вітань!!! Було мега-жирно!!!
пс: моя гьорл-френда Ольга, уже всім прожужжала усі в тернополі вільні вуха, яка вона касмічєска літунья, ну типу "Слава нізамініма"  _________________ BEEEEEEE HAPPY :0) |
|
 |
АлекSay © 04.08.09 11:40:53 |
   |
|
Було весело і прикольно. Дяка Валері та його друзякам за організацію і за можливість отрмати чергову порцію адреналіну ....
Фотки можна глянути і качнути (повний розмір) тут
 |
|
 |
|