Попередня тема :: Наступна тема |
Ahnenerbe © 05.07.09 10:14:38 |
   |
|
хтось мені написав в приват ( з цьої теми)
і там нема ніякого повідомлення невидно ( якась помилка ) - напишіть ше рас... _________________ Не падай духом - ушибешься |
|
 |
7eMEN-off © 06.07.09 9:07:37 |
   |
|
Пацани, я буду в неділю!
Окей? _________________ И ты будешь волков на земле плодить,
И учить их вилять хвостом!
А то, что придется потом платить,
Так ведь это ж, пойми, - потом! |
|
 |
Ahnenerbe © 07.07.09 16:46:10 |
   |
|
як я і казав будуть ті що відмовляться
1 вже відмовився  _________________ Не падай духом - ушибешься |
|
 |
Buscko © 08.07.09 21:15:03 |
   |
|
Приїдеим у неділю- нас буде 2-є ! я ще подзвоню в (пятницю або суботу) . |
|
 |
ANGELo © 08.07.09 21:45:28 |
   |
|
Отже маленька інформація до вашого відома! В п'ятницю вечером, біля 8-9 вечора, ми виїжджаємо в К-Подільський на роуп стрибки. Отже, є ОДНЕ вільне місце в авто. І ця людина до речі і перша стрибне в суботу. Назад ми їдемо в неділю вечером. Тому може бути такий варіант. В п'ятницю їдемо з нами, а в суботу назад у Львів своїм ходом, тому що ми на неділю залишаємось. І може бути такий варіант, що це одне вільне місце може зайняти людина з рідного нам міста Тернополя,оскільки ми будемо проїжджати транзитом через нього. Відповідно в суботу назад теж своїм ходом. Ну можна в принципі і в неділю з нами назад, але місце ночівлі ми не забезпечуємо! Бо немає де... тому бажаючі стрибнути в суботу з самого ранку і бути першим-зголошуємося. До речі. В обід, якщо не помиляюсь, їде автобус Чернівці-Львів. Тому цілком реально,що можете сміло їхати ним назад. Вартість в ОДНУ сторону 70грн. Бензин росте. Чекаємо! До речі, ви будете їхати разом з самим Зі-і-і-іппо-о-о-о! В нього завжди на готові декілька примірників газет з його фото та статею, і він залюбки спрезентує з автографом! Не пропустіть таку нагоду! ЗІ: Батьку, простіть мене засранця.  _________________ А-Га |
|
 |
Zippo © 09.07.09 11:48:21 роупджап список |
   |
|
Ось орієнтовний список стрибнунів
Субота 11.07.09
- 7eMEN-off
- Buscko + 1
- Lucky + 4
- Baphomet
- Gothik + 2
- yozeb (+ 1 глядач)
- Rumba + 2
Неділя 12.07.09
- Ahnenerbe + 1
- Sedoi + 1
- Leona
- Andriana
- olyaoli4ka
- Віталік + 7 (Ів-Фр)
А і саме головне, що я завжди забуваю в форумі написати. Хто тут, а також в попередніх темах відписувався і без поважних причин відмовились від тої чи іншої поїздки, такі люди більше в клубних вилазках участі брати не будуть! Це не дитячий садок і не яслі. Тому, що з за таких несерйозних товарищей страждають нормальні люди. Надіюсь я доступно виразився. _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ
крайній раз внесено зміни: Zippo (13.07.09 8:11:37), редаговано 7 раз |
|
 |
Ahnenerbe © 09.07.09 12:00:41 |
   |
|
І так ситуація Всьо цікавіша
з моєї команди викреслити ше 1-2
одного - 100 %
і Другий скаже скаже вечером точно  _________________ Не падай духом - ушибешься |
|
 |
ANGELo © 11.07.09 16:20:21 |
   |
|
Всім вітання! Отже сьогодні, в суботу 11 липня, ми чудово провели стрибковий день. Погода та настрій не підвели. Дуже багато цікавого відбулося-персонально я таких криків та рухів ногами та руками при польоті ще не бачив. Ближче до справи. У зв'язку з високою пропускною здатністю завдяки двом новим системам , ми раді бачити ще нових бажаючих, ну і звичайно тих хто у списку, завтра, 12 липня, у Кам'янець-Подільську спробувати роуп на мості. Отже чекаємо завтра, хоть з 7 год ранку, всіх!  _________________ А-Га |
|
 |
Melkiades © 11.07.09 17:06:41 |
   |
|
Коли буде наступний роуп? _________________ Кожна людина від природи - звірина парадоксальна, тварина абсурдна і символічна й лише іноді підкорена логіці!!! |
|
 |
7eMEN-off © 13.07.09 8:33:41 |
   |
|
Кароч нармал попригали. Жесть, кайф, задоволення - все що я можу сказати про свій другий роуп. Ноги болять пісец (лямочки натерли), очі квадратні (падіння спиною таки далося в знаки), в жопі пробка (ще з суботи забув витягти).
Всім подякував за роуп.
П.С. Молодца, хачу в космас. _________________ И ты будешь волков на земле плодить,
И учить их вилять хвостом!
А то, что придется потом платить,
Так ведь это ж, пойми, - потом! |
|
 |
Ahnenerbe © 13.07.09 8:42:00 |
   |
|
Я теж можу сказати все класно незабутні враження
- Це варто попробувати
враженння зовсім непохожі з прижком з парашута _________________ Не падай духом - ушибешься |
|
 |
|
 |
Andrey © 13.07.09 10:40:15 |
   |
|
Да... РОУП на цих вихідних пройшов зачотно Було багато просто ржачних моментів, "веласіпєди", крики, хватання за повітря, одним словом - весело Як завжди не бракувало сміливих діффчат які стрибали похлєще пацанів
Погода незважаючи на всі прогнози нам сприяла Ги, в Камянецьких рибалок (тих що рибалять на річці внизу) скоро зявиться нова поговорка - "Роупери високо літають, значить дощу не буде!"
Не обійшлось і без недобросовісних товаріщей (Анжело це не про вас) які підвели своєю відсутністю..... Але як казав Зіппо - це зло ми будем викорінювати!!! Несерйозним людям в нас не місце!
Всіх, хто хоче відчути себе трохи щасливішим - ласкаво просимо
П.С. І Анжело нарешті мав можливість побалакати з olyaoli4ka  _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
Sedoi © 13.07.09 15:56:37 |
   |
|
МЫ ЭТО СДЕЛАЛИ!!! Всё благодаря сплочённой команде отличных ребят....ОГРОМНОЕ ВАМ СПАСИБО!!!!! Спасибо всем кто был и делал это вместе с нами!!! Всем РЭСПЭКТ И УВАЖУХА!!!! ВПЕРЁД!!!!!!!!!!!  _________________ Проживи сегодняшний день так, как будто он последний в твоей жизни... |
|
 |
|
 |
|