Попередня тема :: Наступна тема |
Andrey © 16.06.09 11:40:27 Акція від Skype :))) |
   |
|
Хороша новина (а може для когось і не новина ) для користувачів Skype
Ось тут, або на будь якому іншому сайті, де ви побачите банер "30 минут бесплатных розговоров" можна отримати бонус на рахунок скайпу в розмірі 0.51 євриків. Просто вводите ваш номер телефону і за кілька хвилин вам приходить смс з номером ваучера, який можна активувати на сторінці поповнення вашого рахунку Skype Баблосиків з тєлєфону вам не стирить, перевіряв на собі
От тільки на один номер можна отримати всього один ваучер..... _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
sansei © 16.06.09 12:39:00 |
   |
|
Я вже таким способом маю 5 євриків  |
|
 |
|
 |
Jekill © 18.06.09 1:38:08 |
   |
|
Отримав поза 10 євро.
Хвилина дзвінка на моб. операторів України коштує 0.19 євро. _________________ "Успеха добивается тот, кто каждый день делает что-то для его достижения!" (С) цитата
"Каждый человек свободен выбирать себе любую судьбу." (С) Трансерфинг реальности. |
|
 |
Vazon © 18.06.09 10:57:41 |
   |
|
Халява канає! Дякую за інфу!  _________________ Rivne Sky Sports |
|
 |
Nao © 18.06.09 13:20:37 |
   |
|
Я вже собі нашкріб таким чином більше 8 євриків і це все за один день халява це велика річ  _________________ «Границы не в природе — они в сознании»
«Сильные духом, но слабые умом»
«Либо я найду путь, либо проложу его...» |
|
 |
Jekill © 18.06.09 16:10:08 |
   |
|
Я вже їх і видзвонив. _________________ "Успеха добивается тот, кто каждый день делает что-то для его достижения!" (С) цитата
"Каждый человек свободен выбирать себе любую судьбу." (С) Трансерфинг реальности. |
|
 |
Stellz888 © 16.12.10 15:29:23 |
   |
|
Знову акція: можна отримати бонус на рахунок скайпу :
цитую:
Уважаемые пользователи!
Рады сообщить Вам о проведении совместной акции PrivatBank & Skype, в рамках которой каждый получит акционный промо-ваучер!
Ваучер Вы получили при входе в систему Приват 24 в тексте sms - сообщения, в котором указан динамический пароль.
Подарочный ваучер от Skype позволяет бесплатно звонить на городские и мобильные телефоны в течение 30 минут* (звонки в страны, к которым применяется мировые тарифы, исключая плату за соединение).
Зачислить ваучер на счет Вы можете по адресу: https://secure.skype.com/account/voucher/redeem
С уважением, Приват 24, Ваш живой Интернет-банк! _________________ Не ждите чудес — чудите сами! |
|
 |
|
© 2001-2018, eXtreme.lviv.ua При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове