Попередня тема :: Наступна тема |
tt © 31.05.09 22:16:41 Lviv eXtreme club-у три роки |
   |
|
 Ви любите дні народженя? Я особисто ненавиджу. Усвідомлюєш, що старієш ще на рік, що жизнь то уходіт а з запланованого на ту жизнь знову вдалось виконати не так багато. словом, не люблю я то свято за винятком кількох моментів: коли є старші подружки і усвідомлює що їм більше ніж тобі. старші хоча б на кілька днів, тоді ти гордишся тими кількома днями фори
Хоча брешу! стопудово брешу! Є один день народження, який я просто обожнюю - день народження Lviv eXtreme club-у. Адже кожен рік не старить наш клуб, а поповнює його свіжою кров'ю, дарує нам нові здобутки і враження
Так ось, шановне товариство, урочисто повідомляю, що 15 червня нашому клубу виповнюється ТРИ рочки!!! З нагоди цього знаменного дня 13-14 червня відбудеться грандіозна паті. З досвіду попередньго року скажу, що сумувати не доведеться нікому!!!!
Наразі детальний сценарій узгоджується, але по секрету скажу, що він буде - "водка пить - земля валяцо!!!"
Місце проведення - Ясницький кар'єр (поблизу Брюхович, ~ 20 км від Львова).
Дістатися до місця святкування можна таким чином. В центрі біля старого цуму, тепер вже Магнуса, ходить маршрутка № 44 , на яку сідаєте до кінцевої зупинки. Кінцева зупинка буде біля пам'ятника Воїнам УПА фото № 1. Вийшовши з маршрутки, йдете по дорозі прямо до першї розвилки, на ній повертаєте направо на польову дорогу, як на фото № 2. Далі йдете по польовій дорозі на якій будуть ще два незначі повороти направо, ми їх минаєм, тиримаючись лівої сторони. Наступні дві розвилки будуть як на фото № 3 та № 4 тримаємось правої сторони і йдемо прямо. Заїзд в ліс фото № 5. Зайшовши в ліс, зразу повертаємо наліво. В лісі ще буде одна розвилка біля "дров", там ми повертаємо направо, як на фото № 6. Вийшовши з лісу, перших дві розвилки повертаєм наліво, фото № 7 та 8. Пройшовши цих два повороти, ми впираємося в озеро, там повертаємо наліво, як на фото № 9 і йдем краєм озера 100 м., а та вже нас найдете.
В ідеалі ми бачимо цей відпочинок таким чином. В 09:30 13.06.09 всі зустрічаються на автобусній зупинці (щоб їхати якомога згуртованішим кодлом). Тим кому година виїзду по якихось причинах не підходить, може їхати самостійно і нас там вже шукати (в телефонному режимі або самим по карті). З 09:00 ми будем на місці і розкладати харч попередньо випивши 100 грам оковитої. Далі програма стандартна (жарим сардельки, випиваєм, хлюпаємся в водичці і так до вечора). Далі для декого є два варіанта закінчення нашого свєта:
Перший варіант, хто не може той може їхати приблизно в 22:00 крайньою маршруткою додому.
Другий варіант залишатися з палатками на ночівлю. Отож лишається не вирішана проблєма з бажаючими залишитись на ночівлю (доїзджєючих з інших областей або людей у яких нема (палаток, спальників, керіматів), але є дуже велике бажання залишитись).
Тепер по баблосу. На кожну особу виходть ~ 100 грн можливо буде більше + (дорога ~ 5 грн). Отож, потрібно щоб гроші попередньо були здані комусь із нас, щоб ми в свою чергу закупились і ви не тарабанили ці продукти на свому горбі.
Меню приблизно виглядає таким чином: (цьогорічне меню наразі узгоджується)
Отож ми дуже просимо далі писати свою заявку у такій формі:
— хто буде 100% (сумніваюсь, незнаю, а може... і так далі просим тут не писати. Якщо у вас плани змінняться в останній момент, ми всеодно будем раді вас бачити)
— хто залишається на ночівлю а хто їде маршруткою додому.
— хто залишається на ночівлю вказуйте чи маєте ви палатку (місткість), керімат, спальник. (хто має щось додаткове, зазначте).
Список учасників. - tt
- Nadezda_95
- Рейдер
- Andrey
- Mazafaka
- ANGELo
- G@vchiK
- Leona
- Lucky
- Hoks
- IgorK
- VictorT
- Victor SV
- друг Victor SV
- Neftis
- Zippo
- Viper
- Sjan4uk
- Botsman
- Fistashka
- Telegraph
- Camomile
- Neverland
- Ascetic13
- Krav4ik
- 7eMEN-off
- Gandzya
- Alexxx
- Vova
- Igora
- Absinth
- Veles
- Torry
|
|
 |
tt © 31.05.09 22:36:27 |
   |
|
Я канєш їду + Зевсик |
|
 |
Nao © 31.05.09 22:51:49 |
   |
|
Свіжа кров Я буду
В мене велика палатка запросто 5 чоловік влізуть
П.С. Кто ж вас всіх хороших і красивих фоткати буде  _________________ «Границы не в природе — они в сознании»
«Сильные духом, но слабые умом»
«Либо я найду путь, либо проложу его...» |
|
 |
Nadezda_95 © 01.06.09 8:12:16 |
   |
|
 Я теж буду! Погоджуюсь на роль маДДелі  _________________ Добігалась  |
|
 |
Рейдер © 01.06.09 8:18:17 |
   |
|
я буду)
Вибираю перший варіант сюжетної лінії, бо про другий не в курсі  |
|
 |
Andrey © 01.06.09 9:03:38 |
   |
|
Особисто я думаю так - якщо в нас гарно получиться перша сюжетна лінія , то друга не заставить себе чекати  _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
mazafaka © 01.06.09 10:23:26 |
   |
|
я буду 200%  |
|
 |
ANGELo © 01.06.09 10:28:27 |
   |
|
Я буду теж ... _________________ А-Га |
|
 |
sansei © 01.06.09 10:55:50 |
   |
|
Я теж з ВАМИ, якраз моя психіка після цих вихідних відійде до того часу і я поїду вже нормальною людиною |
|
 |
G@vchiK © 01.06.09 11:09:49 |
   |
|
I will be there  _________________ Смотря в небо, землю не увидишь. |
|
 |
Leona © 01.06.09 13:05:36 |
   |
|
 буду, все буду  |
|
 |
ANGELo © 01.06.09 13:22:53 |
   |
|
Давайте вже трохи організовуватися. Запис в даній темі на присутність на паті обов'язкова. Песиків, котиків і т.п. не обов'язково вписувати. _________________ А-Га |
|
 |
|
 |
Hoks © 01.06.09 16:27:42 |
   |
|
Я звичайно, що буду  |
|
 |
IgorK © 01.06.09 18:06:37 |
   |