Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Lviv eXtreme club-у три роки

1, 2, 3, 4, 5  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Привітання з досягненнями, ДН та святами Сторінка 1 з 5
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
Повідомленняtt © 31.05.09 22:16:41    Lviv eXtreme club-у три роки

Ви любите дні народженя? Я особисто ненавиджу. Усвідомлюєш, що старієш ще на рік, що жизнь то уходіт а з запланованого на ту жизнь знову вдалось виконати не так багато. словом, не люблю я то свято за винятком кількох моментів: коли є старші подружки і усвідомлює що їм більше ніж тобі. старші хоча б на кілька днів, тоді ти гордишся тими кількома днями фори Smile
Хоча брешу! стопудово брешу! Є один день народження, який я просто обожнюю - день народження Lviv eXtreme club-у. Адже кожен рік не старить наш клуб, а поповнює його свіжою кров'ю, дарує нам нові здобутки і враження
Так ось, шановне товариство, урочисто повідомляю, що 15 червня нашому клубу виповнюється ТРИ рочки!!! З нагоди цього знаменного дня 13-14 червня відбудеться грандіозна паті. З досвіду попередньго року скажу, що сумувати не доведеться нікому!!!!
Наразі детальний сценарій узгоджується, але по секрету скажу, що він буде - "водка пить - земля валяцо!!!"
Місце проведення - Ясницький кар'єр (поблизу Брюхович, ~ 20 км від Львова).
Дістатися до місця святкування можна таким чином. В центрі біля старого цуму, тепер вже Магнуса, ходить маршрутка № 44 , на яку сідаєте до кінцевої зупинки. Кінцева зупинка буде біля пам'ятника Воїнам УПА фото № 1. Вийшовши з маршрутки, йдете по дорозі прямо до першї розвилки, на ній повертаєте направо на польову дорогу, як на фото № 2. Далі йдете по польовій дорозі на якій будуть ще два незначі повороти направо, ми їх минаєм, тиримаючись лівої сторони. Наступні дві розвилки будуть як на фото № 3 та № 4 тримаємось правої сторони і йдемо прямо. Заїзд в ліс фото № 5. Зайшовши в ліс, зразу повертаємо наліво. В лісі ще буде одна розвилка біля "дров", там ми повертаємо направо, як на фото № 6. Вийшовши з лісу, перших дві розвилки повертаєм наліво, фото № 7 та 8. Пройшовши цих два повороти, ми впираємося в озеро, там повертаємо наліво, як на фото № 9 і йдем краєм озера 100 м., а та вже нас найдете.

В ідеалі ми бачимо цей відпочинок таким чином. В 09:30 13.06.09 всі зустрічаються на автобусній зупинці (щоб їхати якомога згуртованішим кодлом). Тим кому година виїзду по якихось причинах не підходить, може їхати самостійно і нас там вже шукати (в телефонному режимі або самим по карті). З 09:00 ми будем на місці і розкладати харч попередньо випивши 100 грам оковитої. Далі програма стандартна (жарим сардельки, випиваєм, хлюпаємся в водичці і так до вечора). Далі для декого є два варіанта закінчення нашого свєта:
Перший варіант, хто не може той може їхати приблизно в 22:00 крайньою маршруткою додому.
Другий варіант залишатися з палатками на ночівлю. Отож лишається не вирішана проблєма з бажаючими залишитись на ночівлю (доїзджєючих з інших областей або людей у яких нема (палаток, спальників, керіматів), але є дуже велике бажання залишитись).
Тепер по баблосу. На кожну особу виходть ~ 100 грн можливо буде більше + (дорога ~ 5 грн). Отож, потрібно щоб гроші попередньо були здані комусь із нас, щоб ми в свою чергу закупились і ви не тарабанили ці продукти на свому горбі.
Меню приблизно виглядає таким чином: (цьогорічне меню наразі узгоджується)

Отож ми дуже просимо далі писати свою заявку у такій формі:
— хто буде 100% (сумніваюсь, незнаю, а може... і так далі просим тут не писати. Якщо у вас плани змінняться в останній момент, ми всеодно будем раді вас бачити)
— хто залишається на ночівлю а хто їде маршруткою додому.
— хто залишається на ночівлю вказуйте чи маєте ви палатку (місткість), керімат, спальник. (хто має щось додаткове, зазначте).
Список учасників.
  1. tt
  2. Nadezda_95
  3. Рейдер
  4. Andrey
  5. Mazafaka
  6. ANGELo
  7. G@vchiK
  8. Leona
  9. Lucky
  10. Hoks
  11. IgorK
  12. VictorT
  13. Victor SV
  14. друг Victor SV
  15. Neftis
  16. Zippo
  17. Viper
  18. Sjan4uk
  19. Botsman
  20. Fistashka
  21. Telegraph
  22. Camomile
  23. Neverland
  24. Ascetic13
  25. Krav4ik
  26. 7eMEN-off
  27. Gandzya
  28. Alexxx
  29. Vova
  30. Igora
  31. Absinth
  32. Veles
  33. Torry
Повідомленняtt © 31.05.09 22:36:27    

Я канєш їду + Зевсик
ПовідомленняNao © 31.05.09 22:51:49    

Свіжа кров  Very Happy  Я буду Smile  
В мене  велика  палатка  запросто  5 чоловік  влізуть

П.С. Кто ж вас всіх хороших і красивих фоткати буде Smile

ПовідомленняNadezda_95 © 01.06.09 8:12:16    

Angel Я теж буду! Погоджуюсь на роль маДДелі Jokingly
ПовідомленняРейдер © 01.06.09 8:18:17    

я буду)
Вибираю перший варіант сюжетної лінії, бо про другий не в курсі Very Happy
ПовідомленняAndrey © 01.06.09 9:03:38    

Особисто я думаю так - якщо в нас гарно получиться перша сюжетна лінія Drink , то друга не заставить себе чекати LOL  LOL  LOL
Повідомленняmazafaka © 01.06.09 10:23:26    

я буду 200% Goof
ПовідомленняANGELo © 01.06.09 10:28:27    

Я буду теж ...
Повідомленняsansei © 01.06.09 10:55:50    

Я теж з ВАМИ, якраз моя психіка після цих вихідних відійде до того часу і я поїду вже нормальною людиною
ПовідомленняG@vchiK © 01.06.09 11:09:49    

I will be there  Happy
ПовідомленняLeona © 01.06.09 13:05:36    

Very Happy буду, все буду Very Happy
ПовідомленняANGELo © 01.06.09 13:22:53    

Давайте вже трохи організовуватися. Запис в даній темі на присутність на паті обов'язкова. Песиків, котиків і т.п. не обов'язково вписувати.
ПовідомленняLucky © 01.06.09 14:24:57    

мої кості тоже папрісуцтвуют!  Crazy
ПовідомленняHoks © 01.06.09 16:27:42    

Я звичайно, що буду Smile
ПовідомленняIgorK © 01.06.09 18:06:37    

- Я буду
- с ночевкой
- спальник и каримат есть
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Привітання з досягненнями, ДН та святами Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 5
1, 2, 3, 4, 5  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU