Попередня тема :: Наступна тема |
|
 |
Andrey © 18.06.09 14:59:13 |
   |
|
deadmeat686 написав(ла):
Я їду на поїзді, вже квитки купили
deadmeat686 пишу тобі тут, бо вже мене заграло писати в лічку!!!! Ти взагалі форумами вмієш користуватись? Знаєш що є така штука як приватні повідомлення..?? Отам вгорі, червона іконка в тебе моргає... і пише "у вас стількито нових повідомлень" Якщо не бачиш, ось тобі ссилка залогінюйся, заходь, тоді побачиш
А ще є профіль користувача, де порядні люди пишуть номер аськи, скайп, електронну пошту, будь які контакти, щоб можна було з Вашою Величністю звязатись!!!!!
Завжди блін мусить якась фігня статись... Всі хочуть машиною, а вони поїздом! Ви читали відгуки попередніх людей про поїзд???? Ось почитайте тут! Ним ніхто не був задоволений... Так що моя порада вам - здавайте квитки поки не пізно... і на бус.
Бо
Nadezda_95 написав(ла):
це небезпечно, може здути
Це небезпечно ще й тим, що я заплативши з своєї кишені за бус пів тисячі гривень, можу випадково забути когось із вас привязати  _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
olyaoli4ka © 20.06.09 14:22:13 |
   |
|
викреслюйте мене, я не їду  |
|
 |
sansei © 21.06.09 10:16:35 |
   |
|
супер пострибали плечі згоріли, на мості напарились як в бані, вітру зовсім не було на відміну від першого разу, в кінці дня було одне бажання скупнутись в озері і спати |
|
 |
Micha © 21.06.09 13:03:21 |
   |
|
Угу =) Суперово!!!
Надіюся сьогодні в них така ж погода, а не львівське г.... =/ |
|
 |
Balashoff © 21.06.09 13:26:51 |
   |
|
Так, було СУПЕР!
Дякую організаторам за професіоналізм, нові знайомства та можливість отримати МЕГАзадоволення!
Lviv EXTREME club - the best! _________________ Недавние клятвы были забыты, их унесло встречным ветром. Он не чувствовал вины. Следовать им могут лишь чайки, признающие незыблемость обыденной жизни. Тому же, кто в познании своем прикоснулся к совершенству, такие клятвы ни к чему. |
|
 |
Рейдер © 21.06.09 15:02:56 |
   |
|
всім дякую все було просто клас
от правда додому я ледве добрався... |
|
 |
Vushenka © 21.06.09 18:37:18 |
   |
|
Приєднуюсь до вище сказаного! Хлопці,спасибі вам велике! Ви просто супер!
Але зря, все таки, ви мені "піднімали планку"  |
|
 |
Рейдер © 21.06.09 19:22:38 |
   |
|
А, і ше)
якшо буде відео, назвіть його "я впаду"  |
|
 |
Nadezda_95 © 22.06.09 8:16:12 |
   |
|
Цей вікенд був незабутнім
Особливо хочу відзначити вдалий ПЕРШИЙ стриб sjan4uk - молодчинка, довго не думаючи, впевнено, вдало і так легко ...
Дехто встиг не лише політати, а й прогулятись центром міста в пошуках напоїв , полазити в замку і побачити багато цікавих речей (і людей також) , похлюпатись в Дністрі, мати нагоду бути вкраденою
Micha написав(ла):
Надіюся сьогодні в них така ж погода, а не львівське г.... =/
Ти це спеціально?!
Два дні шкваритись під сонцем - це жесть
Zippo, ANGELo, Andrey
п.с. Рейдер, думаю відео буде називатись "Карл у Клари украл коррали" (с) Лакі  _________________ Добігалась  |
|
 |
Sjan4uk © 22.06.09 8:49:28 |
   |
|
Коли Андрій сказав їхати в К-Подільськ на екскурсію, я подумала, а чому б і ні, хороша нагода побачити місто, фортецю, і славнозвісний міст, стрибати я не думала, як всі кажуть, ще не дозріла ...але чим ближче було до суботи, тим все більше виникало бажання спробувати що це..один разочок , і ось вона субота, міст, багато усміхнений облич, сонечко, хороший день покінчити життя (так я віджартовувалась)...і це сталося, до кінця не усвідомивши всього, я була за перилами...де була тільки я і невідомість, все зникло, всі буденні справи відішли кудись, і ледь почувши слова Андрія : "Можна"...я полетіла, і це було щось, що не можливо передати словами, відчуття щастя, свободи, я відчула, що ЖИВУ, і точно знаю що ХОЧУ ще!!!!
З.І. Дякую всім за таку можливість, за ті відчуття і просто за те що ви такі класні є
Це був один з найкращих і незабутній днів в моєму житті!!!!
Все було  _________________ Життя - це кайф, як не крути... |
|
 |
|
 |
|