Попередня тема :: Наступна тема |
sansei © 21.05.09 22:04:22 Розклад поїздів Львів -> Хмельницьк -> Кам'янець-Поділ |
   |
|
Мда касирша Франческа мене ніколи не забуде як я з нею дві години зажигав шукаючи різні варіанти доїхати
ТУДИ
Львів-Хмельницьк поїзд № 050, відправлення - 20:22, прибуття - 00:30
Хмельн.-Кам'янець-Подільськ поїзд № 623, відправлення - 03:47, прибуття - 06:47
НАЗАД
Кам'янець-Подільськ-Хмельницьк поїзд № 624, відправлення - 20:50, прибуття - 23:56
Хмельницьк-Львів поїзд № 107, відправлення - 01:45, прибуття - 05:57
квитки купувати на таку ораву (6 людей і більше ) краще за 3-4 дні бо квитків реально мало і з Хмель. в Кам. наша банда буде їхати в різних вагонах при тому що там лишилось всього 2 квитка після нас і це за день до поїздки, я вже не кажу про те щоб їхати в одному купе. Але нічого біля каси весело провели час, буде що згадати. |
|
 |
nomeaning © 21.05.09 22:27:38 |
   |
|
Сорі
Довірився офіційному сайту укрзалізниці...
Я до 20 ще не встигну до Львова притусувати, такщо поїду якимись другими поїздами.
А там може ще вас застану... |
|
 |
Neftis © 21.05.09 23:25:33 |
   |
|
Народ, є пропозиція зібратись завтра в 20.00 біля входу в головний вокзал взяти квитки і порішати всі питання з добиранням.
P.S Також, у кого є можливість і бажання залишитись ще на понеділок оглянути мальовничий замок в Камянці, а також поїхати в Хотин, подивитись знамениту фортецю, є можливість поїхати машиною, є ще два вільних місця. В понеділок ввечері орієнтовно вже будем у Львові. Хто може - зголошуйтесь!
моб: +80632638852
ICQ#: 357-485-242 |
|
 |
Fistashka © 22.05.09 0:10:02 |
   |
|
Доповню тільки що, на авто, за попередніми підрахунками, вийде дешевше ніж на потязі чи автобусі.
Єдиний нюанс назад ми плануємо в понеділок, бо хотілось би ще Хотинську фортецю і околиці відвідати. Напишіть хто б міг на пн. залишитись - палатка є
про деталі - в приваті! |
|
 |
mazafaka © 25.05.09 8:47:35 |
   |
|

Висновок - всі неймовірно задоволені і хочемо ЩЕЕЕЕ
такі дрібниці як безсонні ночі на вокзалах і тарабанення в поїздах - це все фігня, РОУП того вартий! |
|
 |
Zippo © 25.05.09 8:50:05 Кам'янець-Подільськ - роуп-джамп |
   |
|
Ну що ж, підведем підсумок з поїздки в Кам'янець-Подільськ на роуп-джамп.
За два дні стрибнула 21 неврівноважена особистість. Здійснивши в загальному близько 60 стрибків. Для нас стало ясно, що більше 3-ох стрибків ми фізично не взмозі запропонувати із за того, що у нас дві підвісні системи і два шнурка, як кажуть за безпеку тре платити часом, більшими зусиллями і відмовою від акробатиних трюків. Але я думаю, що цього повинно було вистарчити, надіюсь всі залишились довольними і щасливими
На рахунок фото/відео, я чекаю на те, коли весь матеріал буде у мене на руках (куди слати є у профілі), тоді я його швидко закину в галерею, а по відео тре дивитись чи назбирається щось на кліп... _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
sansei © 25.05.09 9:22:58 |
   |
|
Дуже дякую за все насправді все було супер, приємна компанія людей з якими весело і страшно пригати і дійсно коли ми їхали назад змучені і сонні то у всіх виникло питання "а коли ж знову стрибнемо" надіюсь скоро  |
|
 |
ANGELo © 25.05.09 10:42:31 |
   |
|
Було класно. Незважаючи на те що режим був трохи виснажливий, все пройшло під класний настрій. Все вийшло! Всі отримали задоволення! Буде ще!  _________________ А-Га |
|
 |
7eMEN-off © 25.05.09 11:25:09 |
   |
|
Всі сподівання справдились. Роуп пробудив в кожному тілі дух справжнього літуна косміческого і не дав жодного шансу щоб "зассати". мені сподобалось , хочу ще ! _________________ И ты будешь волков на земле плодить,
И учить их вилять хвостом!
А то, что придется потом платить,
Так ведь это ж, пойми, - потом! |
|
 |
Andrey © 25.05.09 12:36:44 |
   |
|
Ну, що ж, Lviv eXtreme Club можна привітати з офіційним освоєнням чергової extremальної діяльності Rope Jumping-ом!!! Ми це зробили власними силами! Ці два дні, які пролетіли для нас в шаленому ритмі, дали змогу реально оцінити свої сили і можливості. Хочеться сказати, що це не межа, а тільки початок (прогрес на ліцо - 11 стрибнувших в суботу, в неділю ця цифра сягла 15) з часом то діло піде трохи швидше.
Спасибі усім хто приїхав!!!
P.S. Далі буде.... _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
Lucky © 25.05.09 12:44:10 |
   |
|
да, попригали знатно!
Незважаючи на вітер який дув весь день, стояти на мості серед "розумово продвінутимх" соратників було класно! Всім дякую за компанію!!!
мене найбільше вставило стрибати спиною назад - відчуття самі дикі!))
Окремим пунктом, висловлюю ВЛИКЕ ЛЮДСЬКЕ ДЯКУЮ камрадам Зіппо, Анжело, Андрію, і всім хто їм допомагав. Саме ці зачотні пацани приклали зусилля щоб нам було добре і саме вони вйобували 2 дні підряд поки ми розважались!
Дякую Мужикі, ріспект і уважуха! Родіна Вас не забуде
З добиранням назад було трохи галіміше. Іншими словами це було авто мото вєло фото грєбля єбля і охота... Але сьоня зранку коли я "вилупився" з поїзда я подумав, якшо зараз я, після цієї недоспаної ночі з кантуванням по вокзалах довольний шо поїхав - значить пох як ми добирались - головне шо я довольний і хочу ЩЕ!!!!!!!!!!!  _________________ SkyDiving rulezzzz  |
|
 |
nomeaning © 25.05.09 14:01:26 |
   |
|
ZIPPO, ANGELo, Andrey дякую за "Подорож в Матрицю".
Її віртуальний світ з симуляцією Камянецьких каньйонів, найбільшого в Україні моста і симулятором польотів зі шнурком просто вражає!!! Графіка, фізика і гемплей на 5+!
Або двома словами: ХОЧУ ЩЕ!
Ну і звісно всім іншим за веселу компанію . |
|
 |
sansei © 25.05.09 17:24:13 |
   |
|
Доречі статтья про роуп на сайті дійсно відповідає тим враженням що отримуєш і це дійсно можна описати словом пі@#$ц але тільки в момент коли відпускаєш руки щоб переступити межу нормального життя, а далі просто ловиш кайф від падіння вниз яке затягується в часі і тільки наближення землі нагадує про те що зараз мотузка зробить своє діло і добрий ANGELo знизу допомагаючи вилізти і скаже що наступний приг буде покручє і я з радістю біжу назад на міст щоб... |
|
 |
G@vchiK © 25.05.09 19:24:44 |
   |
|
Файно файно пострибали, маловато але класно
Організаторам ВЕЛИКЕ СПАСИБІ !!!
P.S. організовуйте наступну поїздку пошвидше і мене не забудьте  |
|
 |
VictorT © 25.05.09 19:30:14 |
   |
|
Да, классно прошли эти два дня, меня лично напрягало только постоянное желание спать, и пекущая (до сих пор) морда, а всё остальное супер Много ржали, особенно когда "поднимали планку" Мазафаке
Встретил на мосту нескольких знакомых, в том числе девчёнку, с которой мы ехали в Киев, она на свой первый, а я на свой сотый прыг. Рвалась прыгнуть роуп, но нам надо было откидать своих. Вообще, прыгать рвалось много постороннего (незнакомого) народу, среди них в том числе попадались и незнакомые львовяне. _________________ Лучше день потерять, а потом за пять минут долететь © м/ф «Крылья, ноги, хвост»
Змінено: VictorT (25.05.09 19:51:42) |
|
 |
|