Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Чорний Черемош 2009 (відео)

Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Відео / Музика Сторінка 1 з 1
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 15.05.09 15:00:48    Чорний Черемош 2009 (відео)

Сильно ногами не копайте, Paranoid ібо зліпив з того що було.... Pardon
Качаєм ну і звичайно висказуєм своє фе Tongue Важить відео мало, всього 20.3 мб.

Змінено: Zippo (07.03.12 14:11:33)
ПовідомленняТолік © 15.05.09 15:12:39    

ну музика реально рулить!!! Good  Good  Good В тему до відео.
Правда там тільки шматок моєї руки Very Happy, але все одно прикольно.
Ось тільки одного не можу пригадати - коли це Андрій Голий з нашим капітаном з порога стрибали?

ПовідомленняFistashka © 15.05.09 22:03:18    

Толік написав(ла):
коли це Андрій Голий з нашим капітаном з порога стрибали?
Я взагалі не впізнала хто це стрибає з порогу в поріг Smile та я в шоці....коли встигли? чому не знаємо? оце сюрпризи...

Зіппо - кліп файний і музика ще та динамічна! Цікаво тільки де ті кадри, коли ти фотік під водою як собачку вигулював?
Повідомленняrrid © 21.05.09 13:36:22    

В Дземроню стрибали Кристалівці. Я знимкував той процес, Андрія Голого тама не бачив )
ПовідомленняТолік © 21.05.09 16:14:46    

значить я помилився - здалося мені що то Golem стрибає першим в кліпі в трусах Smile
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Відео / Музика Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU