Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Сплав по Чорному Черемошу 09-11.05.2009

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Яхтінг / Рафтінг / Катамаранінг / Каякінг / Байдарки / Сплави Сторінка 1 з 8
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 13.04.09 15:15:56    Сплав по Чорному Черемошу 09-11.05.2009

Як і минулого року 9-11.05.08, так і цього 09-10.05.09 , Lviv eXtreme club традиційно вирушає на сплав по Чорному Черемошу. Як стало вже відомо, цьогорічне місце стоянки нашого табору буде вище по течії майже на кордоні, тому, що минулого року після катастрофічного розлиття річки, нашу стоянку та міст через річку стерло з лиця землі і зараз там лишень купа сміття та болота. В зв'язку з тим, що ми будемо поблизу кордону кожному з учасників обов'язково при собі мати паспорт!
Як вже видно з дат (09-10.05.2009) припадають вони на суботу та неділю, тому народу в вихідні буде уйма, а так як ми будем платити порівняно з києвлянами та іншими "копійки", нами будуть "затикати дірки" в часі, але будем сподіватись, що все буде чудово. Також цього року прийнято рішення сплавлятись тільки два дні, що цілком достатньо для того, щоб відчути всі прєлєсті крижаної річки.

ЦІНА
Оренда катамарана разом з капітаном + спас. желет + весло, обійдеться як і минулого року в 100 грн + транспорт 3 грн/км ~200 грн. за один рейс, все це розділяється на кількість людей, які в нього помістяться, це 10-15 чол.

ОДЯГ
Як показує минулорічний досвід, саме кращий одяг це - гідрокостюм, але його дістати буде проблематично. Другий варіант це - штани до грудей від ОЗК. Третій варіант мати на кожен день змінний одяг (якісь штани навіть можна шорти, кеди, кросівки, гумаки, короче, що нешкода намочити, бо мокре воно буде полюбе, з верхнього одягу якийсь флісовий светрик, або щось шерстяне, яке хоч і мокре але буде гріти, ну і зверху якусь курточку-клійонку/дощовик що в кого є...) Це все потрібно мати в двох трьох парах, такий варіант буде самим комфортним, бо за ніч при великій вологості і перемінній погоді щоб воно висохло до ранку, нереально...

ДОРОГА
Минулого року ми добиралися машинами, цього року думаю також будем ними, якщо з машинами виникнуть проблеми то доведеться поїздами/електричками добиратись. Про цей варіант добирання я нажаль нічого сказати неможу, потрібно пробивати...

СПОРЯДЖЕННЯ
З собою мати спальний комплект (карімат та спальник), палатку, якщо нема, то потрібно домовлятись за місце з тими в кого вона є.
Продукти аналогічні тим, що і у поході (мівінки, консерви, шоколлад і так далі...)

Отож, всі бажаючі приєднатися до Lviv eXtreme club, велике прохання подавати заявку в форумі тільки в тому випадку, коли ви на 99% впевнені в тому, що ви будете, бо на нас будуть розраховувати і відмовляти іншим. Тому тільки смерть може бути причиною неявки, інакше я безкоштовно зроблю "пожизнену неявку"...

Минулорічний звіт з фото та відео.

Список
  1. Zippo
  2. Golem
  3. IgorK
  4. IgorK друзяка
  5. telegraph
  6. Andrey
  7. Bigdan
  8. Neverland
  9. Leona
  10. Sjan4uk
  11. Толік
  12. Nadezda_95
  13. ANGELo
  14. Fistashka
  15. Fistashk-и коліжанка
  16. Рейдер
  17. Angel
  18. Baphomet
  19. Hulihanka
  20. 7eMEN-off
  21. Vane4ga

22. Hoks

23. Victor SV
  24. + товариш

25. Lyubko
  26. Vovan
  27. Віталік
  28. Сергій
  29. Сергія дівчина
  30. +
  31. +
  32. +
  33. +

крайній раз внесено зміни: Zippo (16.05.09 12:55:16), редаговано 4 раз
ПовідомленняGolem © 13.04.09 15:20:11    

Я їду! В машині 3 вільних місця.
ПовідомленняHoks © 13.04.09 15:20:39    

+1
Повідомленняtt © 13.04.09 15:21:25    

і я+
ПовідомленняTelegraph © 13.04.09 15:22:27    

Телеграф з вами! відірвемося по-чорному  Yahoo
ПовідомленняGolem © 13.04.09 15:22:51    

Ого. Оперативно! Smile
ПовідомленняAndrey © 13.04.09 15:29:31    

Мене не забувайте!!!!  +1  Crazy
ПовідомленняBigdan © 13.04.09 15:35:16    

Я тож їду Smile
ПовідомленняNeverland © 13.04.09 15:36:50    

+1 Very Happy  Внесіть в список)
ПовідомленняLeona © 13.04.09 15:43:46    

+1
ПовідомленняSjan4uk © 13.04.09 15:51:59    

цього разу я також з вамиWink
ПовідомленняТолік © 13.04.09 16:56:37    

я б із задоволенням до вас приєднався, якщо ще є вільне місце.
ПовідомленняLubko © 13.04.09 17:03:27    

ZIPPO написав(ла):
Це все потрібно мати в двох трьох парах

достатньо одного камплекту одягу "на воду" і ще одного, сухого, "на табір".
на воді і так все намокне, то навіщо його сушити? вдягаєшся перед виходом на воду у вчорашні мокрі речі і вйо!
перевірено досвідом Wink

ПовідомленняNadezda_95 © 13.04.09 17:18:38    

Пустіть і мене на катамаран... Якщо мона)
ПовідомленняANGELo © 13.04.09 22:03:37    

Нічого собі. Ну я типу скромно спробую підмазатись. Angel  ЗІ: цікаво зауважити час перших повідомлень Very Happy До речі, з того що я бачив минулого разу, то найкраще це ОЗК гумове по груди. Навіть супергідрокостюм СуперГоріха не рятував від холоду та води, а от чайник хлопець з Тернополя почувався найкраще, він же Любчик. Cool
Сторінка 1 з 8
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU