Мне кажеться, что 20 минут на это дело не понадобится
Цитата:
больше 200 грн не подпишутся
Раньше ж подписывалась на 300
Цитата:
гм-гм, ну з такими цінами я пас...
Ребята, вам решать. Мне от этого, как говорится, ни холодно ни жарко. Личного интереса нет никакого.
Видела у вас цену 400 гр на предыдущей странице, сама каталась за 300, контакты пилота остались (плюс знаю его чуток) - вот и предложила
Цитата:
На планерах якшо я не помиляюсь мона за 300 грн політати з пілотажом.
А это где? Сама бы с удовольствием _________________ Не важно сколько дней в твоей жизни, важно сколько жизни в твоих днях!
Привіт екстремалам , хочу поділитись своїм знайомством з аерошутом...
З першого погляду нагадує "парашутистка Карлсона з пропелером" Штукеньця виглядає, на перший погляд, дуже простою та легкою в управлінні, але тут СТОП! Правильно продумати траєкторію руху, смугу для розгону та взльоту, підтримувати рівновагу у повітрі та м'ягке приземлення - це вам не іграшки
Ну тепер час повернутись до мене і розказати цікаву історію...
Почалось це все, що Кастор кинув статейку про покатушки на аерошуті. Одразу в голові виникла ідея - а може спробувати? Невеликими зусиллями знайшовся номер мобільного телефону дядьки, який живе в Калуші і власне займається польотами над Калушем на аерошуті. Домовились на кінець жовтня (точну дату не пам'ятаю) на вихідних політати на цьому дівайсі.
Приїхавши раненько до Калуша, під'їжджаєм до поля (під Калушем) бачимо фургончик і (нарешті!!!) ми зможемо політати. Щастя та величезне бажання просто перехоплює нас. Одягаємо шлеми, запаковуємось, включається мотор і.... ВЗЛІТАЄМ! Але тут яка невдача! Піднявшись на метр висоти, і зачепивши невеликий пагорб, ми падаємо вниз. Моє обличчя повністю в траві, куртка обхляпана бензином, штани в болоті (далі не буду продовжувати ) Розчаровані і прибиті невдачою, пілот обіцяє нас покатати безкоштовно як тільки він знайде причину падіння і поремонтує агрегат.
....проходить близько місяця.... назріває друга спроба... Тримаючи пальці перехрещені де тільки можна і благаючи Бога , їдемо знову робити другий дубль в Калуш.
Тепле ранкове сонечко, легенький вітерець та пізня осінь зустріла нас в Калуші. Під'їхавши на пункт призначення, починаємо оглядувати девайс (по простому кажучи, засіб пересування в повітрі ), розпитуєм дядька в чому була причина несподівного падіння. Нас нічим дядько не потішив,- сказав що саме точну причину падіння не виявили, хіба лише припущення... Перехрестившись, він заводить мотор, і тут - УУХХХХХТТТИИИИ!!!! Ми піднімаємось в небо! Емоції аж ллються рікою!)) Відчуття важко передати словами, але все таки спробую
Чудові краєвиди.. відчуття свободи, легкості та гармонії, просто втрата часу...можна продовжувати безкінечнно, а взагалі - ПРОСТО СУПЕР! враження, які не порівняєш ні з стрибками з роупу, ні з парашутом, ні польоти на літачках... це враження від польоту на аерошуті! =)
Корисна інформація для тих, хто хоче спробувати політати на аерошуті:
1. Одяг найкраще брати теплий, підійде лижний костюм або просто зимній, тому що на висоті 250-300м відчутно холодніше, ніж внизу.
2. Сонячні окуляри або лижна маска теж стане в нагоді, все таки вітер + швидкість аерошута досягає 50-60км/год
3. І не забудьте взяти з собою хороший настрій Позитивні емоції та враження гарантовані