Попередня тема :: Наступна тема |
VictorT © 08.11.08 17:36:29 Мы в призёрах конкурса экстремальных сайтов |
   |
|

Вот такое вот вчера пришло письмо:
Цитата:
Победителю Рейтинга Top.Adrenaline.In.Ua!
Уважаемый участник рейтинга Top.Adrenaline.In.Ua!
Украинский Экстремальный Портал Adrenaline.In.Ua проводил конкурс на самый популярный сайт посвященный экстремальным видам спорта и активному отдыху в Украине.
Популярность определялась по усредненным показателям посещаемости (Хосты) за период, на основании независимого рейтинга Top.Adrenaline.In.Ua
Победитель в номинации «Лучший по оценкам пользователей» определялся по оценкам пользователей проголосовавших за ресурс в таблице рейтинга Top.Adrenaline.In.Ua
Ваш ресурс оказался победителем в одной из номинаций. Поздравляем!
С результатами конкурса можно ознакомиться на этой страничке: http://adrenaline.in.ua/content/view/822/57
Награждение проводилось В рамках выставки Winter Sport Extreme, которая проходила с 31 октября по 2 ноября в ЭкспоПлазе.
Вы, как представитель ресурса, награждается почетным дипломом, а ваш сайт - имиджевой кнопочкой «Победитель Конкурса» J
Диплом Вы можете забрать у нас в офисе (г. Киев, ул. Грушевского 4а, оф 11, с 11:00 до 18:00) или мы можем выслать Вам его Укрпочтой (присылайте точный адрес).
_________________ Лучше день потерять, а потом за пять минут долететь © м/ф «Крылья, ноги, хвост»
Змінено: VictorT (09.11.08 4:32:30) |
|
 |
Nadezda_95 © 08.11.08 19:03:16 |
   |
|
 Віват, шановні!
...В нас буде іміджева кнопочка!  _________________ Добігалась  |
|
 |
|
 |
|
 |
Leona © 09.11.08 15:20:58 |
   |
|
Що тут ше казати:
Думаю цим все сказано, а нє, ше отово в понеділок  _________________ Выпей кофе, если тебе плохо. Лучше не станет, но хоть кофе выпьешь. |
|
 |
Anke © 09.11.08 21:44:56 |
   |
|

СУПЕР!!!!!!!!!!
Lviv Extreme Club-найкращий  _________________ Сила музики не в гармонії. Швидше за все вона в ритмі. Так, в ритмі, який випромінюють музиканти. |
|
 |
SunSeeker © 09.11.08 22:10:47 |
   |
|
вітаю!  |
|
 |
Neftis © 10.11.08 13:14:09 |
   |
|
Вітаю! от і з'являються заслужені нагороди нашого улюбленого сайту! Хочеться особливо подякувати VictorT і Zippo, завдяки яким цей сайт живе і розвивається))  |
|
 |
ANGELo © 15.11.08 0:25:40 |
   |
|
Блін, тільки хотів привітати, що ми отримали аля "Приз Винниківського Кінофестивалю". А вже і кнопочку зняли... Вітаю шановні коЛЛеги!
Ця нагорода по справжньому належить Зіппо та Кастору! Вітаю! Ви молодці! Anke не лементуй так, а то всіх ведмедів з зимової сплячки розбудиш! ...якщо вони ще є.  _________________ А-Га |
|
 |
|
 |
Zippo © 07.12.08 13:34:42 |
   |
|
Ги, а от і сам диплом. Особливо радуює напис:
НЕЗАЛЕЖНИЙ РЕЙТИНГ УКРАЇНСТКИХ ЕКСТРЕМАЛЬНИХ ІНТЕРНЕТ- РЕСУРСІВ (хоч би без помилок написали)
 _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
Fistashka © 07.12.08 14:02:51 |
   |
|
Вітаю нас дипломованих!!!!!....
Особливо всі вдячні VictorT і ZIPPO! Без Вас хлопці, нічого не було б...Тому великі Вам цьомки  |
|
 |
Sjan4uk © 09.12.08 9:39:52 |
   |
|
і я приєднуюсь до привітань
всі ми молодці...а VictorT і ZIPPO The BEST!!!
Так тримати...і не зупинятись  _________________ Життя - це кайф, як не крути... |
|
 |
ANGELo © 09.12.08 14:46:23 |
   |
|
О! Та-а-к! Та й справді, ФісташкО! Я знаю цих парубків! Вони дійсно справді справжні чудові люди-и! А хлопці- то взагалі таких слів не знайдеться-а-а! Тому зі всією своєю душею приєднуюсь до Твоїх сердечних слів! Ви здобули цю нагороду своєю важкою працею, своїм розумо-о-ом! Наш сайт справді найкращи-и-и-й! І цей чудовий диплом цьому підтвердження-а-а! Аа-а-а!.. Я сходжу з розуму від радості... Бб-бе-е!.. Кахи-кахи. Ну якщо серйозно,то вітаю всіх хто був до цього дійства та сайту причетний, в тому числі і команду Адреналін.юа. Головне,щоб сайт нам самим подобався. зі: граматични помилки це круто. Але то спеціально,щоб не загубитись. _________________ А-Га |
|
 |
|