Попередня тема :: Наступна тема |
Andrey © 17.10.08 23:58:04 Балачки про rope jumping та організація власного |
   |
|
Ги.. Такого мабуть ще не було - аж троє екстрималів зі Львова, пруть в Житомир на РОУП!!! Решту групи прийшлось доукомплектовувати з інших міст, так що цього разу стрибатиме збірна UA Є нові люди, так що чекайте вражень  |
|
 |
VictorT © 18.10.08 13:25:27 |
   |
|
Первая поездка львовян на роуп была в количестве двух человек - я и VoVa. |
|
 |
Andrey © 19.10.08 11:14:02 |
   |
|
Ех Вітька, я то думав, що ми уже новий рекорд встановим.... Не тут то й воно......
Поїздка вийшла чудовою!!!! Хоча я сам особисто отримав долю гіркого розчарування зі сторони організаторів стрибків, уже вдруге (РОУП від "Ейфорії" вже перетворився з екстримального заняття на атракціон для приїзжих і засіб заробітку бабла.... ) проте від самої поїздки - купа неймовірних емоцій і позитиву!!! Ніколи б не подумав, що ще вчора зовсім не знайомі, чужі люди з різних міст уже сьогодні зіллються в класну компанію, яка оффігєнно проводитиме час!
Усім дякую за просто чудову компанію!!! Особливо нашому організатору і безумовному лідеру - Неочці!!!! Віка ти молодець!
Сподіваюсь, ми ще обовязково зустрінемось з Чернівчанами  _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
Extremal © 19.10.08 12:38:26 |
   |
|
ну шо там, коли наступна поїздка, ато я шось вже зачекався  |
|
 |
|
 |
Neochka © 22.10.08 10:30:07 |
   |
|
Ця поїздка на роуп для мене була вперше, тому вражнення від неї хоч відбавляй, море позитиву, куча драйву. Тай компанія була просто мега-крута!!!!!!!! Народ вдячна вам, що ви зі мною підірвалися Відтепер славне місто Чернівці в мене буде асоціюватися з шаленими людьми, які вміють відриватися А ще велика всім дяка, хто мені допомагав організовувати цю поїздку Мені дуже приємно за ваші слова (ну незнаю, прям заставляєте мене червоніти ) Кароче, багато писати не буду, краще знову підемо на пиво  |
|
 |
|
 |
Neochka © 22.10.08 15:09:16 Нові ціни на роуп!!!!! |
   |
|
Н-да, видно економічна криза і "ейфорівського" роупу торкнулася, і доречі так не зле.........................
Не встигла ще нарадоватися від роупу, як на тобі і невеселі новини.
Ну, як вам нові розцінки?  |
|
 |
ANGELo © 22.10.08 15:20:47 |
   |
|
Нічого не зробиш. Реальність вносить свої корективи. Спочатку було 50, 100... тепер 200. Дійсно йде по прогресії в 2 рази. Про безпеку все ж таки треба турбуватися. _________________ А-Га |
|
 |
botsman © 22.10.08 16:32:33 |
   |
|
ну - на безпеці дійсно економити не варто.
з.і. тепер побільшає парашутистів  |
|
 |
Anke © 22.10.08 17:10:42 |
   |
|
 ого!!!!!!!!!
botsman ,ти правий-тепер точно побільшає!  _________________ Сила музики не в гармонії. Швидше за все вона в ритмі. Так, в ритмі, який випромінюють музиканти. |
|
 |
Ascetic13 © 22.10.08 17:45:43 |
   |
|
ну що ж поки економічна криза не просунулась ще далі - потрібно організовувати нову поїздку в Житомир |
|
 |
Andrey © 22.10.08 19:03:11 |
   |
|
ANGELo написав(ла):
Про безпеку все ж таки треба турбуватися.
botsman написав(ла):
ну - на безпеці дійсно економити не варто
Народ просніться!!! Яка безпека???? Хтось бачив як стрибають РОУП в інших місцях???? На двох мотузках з дорогою альп-системою. В шоломах! А не на одній, як в Житомирі, та ще й з системою для пром-альпу, яка на порядок дешевша!
Я звичайно на всі 100% довіряю тому способу і системі, яким стрибають в Ейфорії (інакше б там не стрибав) але на мою думку порівнюючи той спосіб з іншими, більш загальноприйнятими, про "безпеку" нема чого говорити! Я сумніваюсь, що виручені за стрибки гроші підуть на покращення "безпеки"!!!! Просто РОУП від Ейфорії уже перейшов з екстримального заняття в розряд комерції. І не треба ловитись на крючок, ніби то на кризі і піднятті цін - ціни зростають на пальне, продукти харчування, з тим я погоджуюсь, але щоб за рік ціни на альпспорядження піднімались на 100% - хоч розстріляйте мене - неповірю!!!!
Anke написав(ла):
ти правий-тепер точно побільшає
ага, побільшає!!!! Особливо після таких випадків, як нещодавно - дуже побільшає!!!! _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|