Ги, неждали а я припйорлса. Сьогодні так само раптово до мене приперло натхнення і гріх було цим моментом не скористатися. В результаті сварганив людям на радість кліпчег. Окремо дякі Фісташці, яка в той момент коли я отравився вівсяним печеньком виконувала за мене мою роботу, за яку як каже Любчик я не даремно гризу свою мівіну. За тих два роки, що я почав випадково бавитись у оператора і монтажера, зауважив цікаву тенденцію. Туго йде монтаж спокійних речей типу там сплавів, походів і так далі.. порівняно з парашутними стрибками чи роуп-джампом, бо кому там цікаво дивитися на перший погляд звичайні і мало екстремальні речі, порівняно із сюжетом від якого без монтажа дух запирає. Отож дивимся, критикуєм, за одно згадуєм як було кльово, (звичайно ті хто не загнилив в останній момент все ж таки поїхав).
Відео важить 35.6 мб.
P.S. За назву кліпу дякі Леонці, виручила, а то міг до ранку думати...
_________________ «Покращення вже сьогодні» ツ
крайній раз внесено зміни: Zippo (01.09.12 11:57:37), редаговано 3 раз
P.S. За назву кліпу дякі Леонці, виручила, а то міг до ранку думати...
просю та пісенька не вилазила з голови, але вилітала з рота впродовж усього сплаву Ще б знати хто її виконує...
хочу тудиииииииии-и-и, там просто unbelievable, incredible і просто нема слів... Це було незабутньо Кліп вернув ті відчуття, які вирували у мене під час сплаву , я у захваті Сподобались моменти - "Фісташка в прострації", "У Леони на сніданок ложка", "Зіппо за бортом", "Вітя заліпає" Гарні кадри водоспадів, за що велике спасибі Фісташці Музика класна, Мобі
Скажу, що взагальному кліп вийшов симпатичний, але є одне НО - сепіа... там така краса, а її не вловиш крізь чорно-жовтий відтінок Вимагаю цей ж кліп, але без неї А, і ще є момент, де появляється чорний екран там, де ми переходимо кладку - щось воно не альо І нарешті, неочікуваний кінець кліпу ґусі, ґусі, ґа-ґа-ґа , ненаю до чого він, чи тут є якийсь підтекст???
З.І. ще так кидається в очі, коли Зіппо з мосту знімав - лівий катамаран веслує синхронно, а правий... каг всєгда, але у нас класно виходила робота в команді... інколи
Валєрка, ти просто клад! Що не ролік, то шедевр. Правда по сюжету на закінчення хотів би в лебедя, чи лелеку перетворитись, а то гусь, та ладно, здається птаха теж нічогенька _________________ Щоб літати, крила не потрібні, достатньо вітру в голові.
просто супер, але хотілося б більш динамічного закінчення і швидші переходи з чорним тлом.... а водше ляля. ZIPPO ше трошки і буду замовляти в тебе ролики