Попередня тема :: Наступна тема |
|
 |
erl © 15.02.09 19:26:59 |
   |
|
о народ а ви як зайшли на сірку??? вам сторож не наваляв?? чи ви з дозволом?? _________________ Люблю коли моторошно!!! |
|
 |
Golem © 16.02.09 5:43:00 |
   |
|
А ти почитай шо вгорі я писав. Дурні питання відпадуть самі по собі. |
|
 |
Andrey © 17.01.10 11:28:35 Комбінат "Сірка". Новояворівськ |
   |
|
 Привіт товариші-екстримали
Ото вчора після дайву, при хорошій погоді, вирішили ми (Зіппо, Анжело і я) навідатись на колишній комбінат "Сірка" (що за смт. Шкло, біля Новояворівська), вірніше на те, що від нього залишилось... Власне цікавив нас тільки один об'єкт - це дві труби від котелень.
Чого саме вони нас цікавили думаю не важко здогадатись
Труби покищо на місці, що не скажеш про решту комплексу... Значна частина будівель, які я бачив на фото explorer-a (зроблені, судячи з усього, не більше року тому) уже випарувалась... Будівлі активно розбираються, на території ходить купа "робітників", хоча на нас ніхто й уваги не звернув.
Що можна сказати про самі труби? - Вони грандіозні!!! Видно їх ще здалеку, вже у Новояворівську ми їх бачили. Точну висоту прикинути важко, але можна сказати, що вони десь наближаються до 100 м. Принаймі більше 80ти це точно! Рознесені на відстань 50-60м - ідеальний об'єкт для стрибків От тільки той хто видереться наверх, думаю, уже не захоче стрибати Для більшої наглядності можете глянути кілька фото в галереї
 _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
Golem © 19.01.10 9:23:41 |
   |
|
Сумно. Як і у випадку будівлі за податковою - ми ходили вже по історичних місцях яких нема і ніколи більше не буде. |
|
 |
Andrey © 31.10.10 13:22:27 |
   |
|
І знову, як то кажуть, здоровенькі були!
В черговий раз вертаємось до теми труб Вчора Zippo, Igora і я знову їздили туди, щоб їх обміряти Ну, а для того, щоб поміряти їх висоту, треба на них вибратись. Заодно і перевірили стан драбини, хоча про нього я умолчу, даби вас передчасно не лякати Думали підніматись на дві, але з нас вистачило і одної труби Ну а вид зверху... це нема слів Навіть фото зроблені з 120-метрової висоти, не передають всієї атмосфери, яка охоплює розум, коли опиняєшся там, наверху. Але таке задоволення коштує не легких зусиль... "Важко, дуже важко" © "Подвиг Віталіка" і я б сказав "страшно" Чесно трохи страшно
Ну і підсумовуючи вилазку, можна сказати - це був чудовий день, з прекрасною погодою, з краплинкою екстріму, з неймовірно чудовими пейзажами, які межують з таким собі чорнобильсько-пост-урбаністичним видом. Що тут говорити - дивимось фото _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
|
 |
Ihor © 31.10.10 13:58:51 |
   |
|
Круто! Коли туда можна буде видертись і стрибнути ? |
|
 |
Zippo © 31.10.10 14:13:19 |
   |
|
В плані роупу боюсь, що там не вийде із за людського фактору, хтось не відстрибне і вліпиться в балкон, або зірвецься на драбині, або дасть задню, тим самим заштопорить все + все це тре укріпляти, бо вже десятки років ржавіє.
В плані бейсу тоже проблематично, нема нормальних площадок для приземлення, одні руїни з бетону, арматури, битої цегли. _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
Ihor © 31.10.10 14:34:34 |
   |
|
Зрозуміло, тоді хоча б видертись Якщо ще будуть туди вилазки то я б із задоволенням підлікував нерви від нестачі висоти і захоплення краєвидами  |
|
 |
Freemko © 31.10.10 21:38:59 |
   |
|
От блін, а я думав таке щастя прийде і в моє село і не треба тобі в Кам'янець пертись... ех... шкода. |
|
 |
|