Попередня тема :: Наступна тема |
Golem © 08.09.08 12:04:42 Діггерство. Досліджуємо Цитадель! |
   |
|
Багато кого зацікавили наші вилазки в Полтву, Лощину, по індастріал обєктам. І люди питаються: давай ше, що наступне?
Пропоную зайнятися дослідженням одного з найвищих Львівських підземель - а саме Цитаделі. Про цікавість і містичність місця, його негативну енергетику годі й говорити. Шо тунелі там є - Очевидний факт! Ось цитата відомого обсератора і львівянкознавця Юрка:
"Підземні ходи та приміщення під Цитаделлю належать уже до новітніх часів – XIX століття. Однак їх точного плану немає. Та, судячи із численних вентиляційних колодязів, гори Каліча і Вроновських, на яких збудовано Цитадель, повинні бути нашпиговані підземними порожнинами, як кругляк голландського сиру дірками. За радянських часів навіть ширилися чутки, що у разі війни під Цитадель мали бути перенесені центральний телеграф та пошта. Ті львів'яни, яким за обов’язком служби довелося побувати у підземеллях Цитаделі твердили, що там знаходиться ціле підземне місто. На жаль, і австрійські, і російські військові архіви ще й досі вважають інформацію про підземелля Цитаделі секретною."
Деякі цікаві матеріали є тутка:
Дуже детальний опис з фотгами
Фотга з Гугла
Стаття обсиратора
Дзеркало на Бескиді
Також під час спілкування з тим чоловіком , він нам наголошував шоб ми полазили по Цитаделі. Шо там є дуже багато чого цікавого.
Народ: хто шось знає - пишіть. Може хтось десь лазив. На цьому тижні я планую вибратися туда і побродити околицями, пообзирати люки, входи. |
|
 |
tt © 09.09.08 9:53:15 |
   |
|
Колись дуже давно писала про цитадель статтю якщо цікаво, її мона почитати тут
Як збиретесь лізти кличте мене. Чесно, я жила там поруч рік часто туда ходила і не знайшла жодного ходу чи чогось такого... |
|
 |
Diesel Draft © 09.09.08 10:07:18 |
   |
|
Я вот зара сиджу в цій чудовій будівлі, і бо ми тут офіси знімаєм. Але щоб хтось лазив під нами щене чув. Ну якщо підете то беріть мене з собою  _________________ nedoma.com.ua - для тих хто не хоче сидіти дома |
|
 |
Golem © 09.09.08 10:51:12 |
   |
|
Питання в тому шо всі ходять роками по своїх місцях і ніц не знають. То й же ш люк в центрі біля Шевченка, чи входи у Лощину, чи х..ва туча бомбосховищ по всьому місті, яикх люди просто не помічають. Все питання в тому - якими очима дивитися. Найкраще трішки нетверезими і схареними. Тоді на кожному куті нові цікавинки бачиш.
А і не почуєш. Діггери також люди і також працюють на роботах. І тому лазять після неї ввечері. |
|
 |
IhorT © 09.09.08 21:59:52 |
   |
|
Цікава річ. Коли ви плануєте діскавері починати? |
|
 |
Extremal © 09.09.08 22:15:30 |
   |
|
о так, місце досить популярне, мені самому цікавуо там полазити... давайтез визначаємось з датою поскорше... |
|
 |
Golem © 10.09.08 9:24:05 |
   |
|
Практика показує, шо чим більше людей групується шоб шось обслідувати, тим гірший результат. Оптимально коли лазять двоє-троє. Тоді є і оперативність, і свобода пошуку. Я ше з двома колєгами плануємо завтра шось троха походити по поверхні поффтикати. Якшо шось нариємо - викладемо. Цитадель обжите місце, тому лазити треба десь по порослих схилах і пагорбах, де не ходять асфальтованими доріжками. Хто має бажання - нехай також собі полазить, пообзирає то всьо. Може також найде шось цікавеньке, сфоткає і викладе тут. Був би дуже вдячний.
Ціль - знайти люк/вхід у підземельні ходи всередину гори. Сфоткати їх і описати де вони є. Після цього можна брати троха більшу групу зі спорягою і всім чим положено та й лізти всередину досліджувати. А вже аж потім, коли відома ситуація всередині, можна туди вести велику групу людей з різним рівнем підготовки. |
|
 |
Diesel Draft © 11.09.08 10:51:11 |
   |
|
Один люк точно є в головній будівлі, но його використовують наскілки я знаю  _________________ nedoma.com.ua - для тих хто не хоче сидіти дома |
|
 |
Golem © 11.09.08 15:29:21 |
   |
|
А до нього якось можна проникнути непосвяченим? Чи вхід тіко по перепусткам з обовязковим попереднім обмацуванням всіх ерогенних зон? То шо використовується не біда, можна вибрати час коли там нікого не буде.
Вчора лазили по Цитадельній горі у пошуках люків. Встигли детально оглянути тільки гору з книгосховищем, потім наступила темнота. Всяких входів підземлю знfйшли предостатньо, в деякі навіть можна влізти. Але найбільше мене вразив цегляний комин, що виглядав з землі. Типу хату засипали, чи як? Кількість вентиляційних шахт по всій горі промовисто свідчить - там справді купа і всього. Проте більш перспективно, на мою думку, лізти в каналізаційні люки чи засипані входи. Бо вони не ведуть в секретні обєкти. таких там теж вистачає.
Деякі фотги ось тут і тут
Повертаючись до теми шо всі кожен день ходять, але ніхто не задумується, шо він бачить:
Останній газовий ліхтар у Львові Є краник, плафон. Все як має бути
Відзнято сьогодні. Цікаво, скільки ше влад він тут перестоїть? |
|
 |
deadmeat686 © 20.09.09 12:18:19 |
   |
|
А хто бажає взяти болгарку з упсом і попробувати все ж таки залісти через якусь з вентеляційних шахт або закриту решітку? |
|
 |
|