Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Діггерство. Досліджуємо Цитадель!

Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Спелеологія / Діггерство / Археологія Сторінка 1 з 1
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняGolem © 08.09.08 12:04:42    Діггерство. Досліджуємо Цитадель!

Багато кого зацікавили наші вилазки в Полтву, Лощину, по індастріал обєктам. І люди питаються: давай ше, що наступне?

Пропоную зайнятися дослідженням одного з найвищих Львівських підземель - а саме Цитаделі. Про цікавість і містичність місця, його негативну енергетику годі й говорити. Шо тунелі там є - Очевидний факт! Ось цитата відомого обсератора і львівянкознавця Юрка:

"Підземні ходи та приміщення під Цитаделлю належать уже до новітніх часів – XIX століття. Однак їх точного плану немає. Та, судячи із численних вентиляційних колодязів, гори Каліча і Вроновських, на яких збудовано Цитадель, повинні бути нашпиговані підземними порожнинами, як кругляк голландського сиру дірками. За радянських часів навіть ширилися чутки, що у разі війни під Цитадель мали бути перенесені центральний телеграф та пошта. Ті львів'яни, яким за обов’язком служби довелося побувати у підземеллях Цитаделі твердили, що там знаходиться ціле підземне місто. На жаль, і австрійські, і російські військові архіви ще й досі вважають інформацію про підземелля Цитаделі секретною."

Деякі цікаві матеріали є тутка:

Дуже детальний опис з фотгами

Фотга з Гугла

Стаття обсиратора

Дзеркало на Бескиді

Також під час спілкування з тим чоловіком , він нам наголошував шоб ми полазили по Цитаделі. Шо там є дуже багато чого цікавого.

Народ: хто шось знає - пишіть. Може хтось десь лазив. На цьому тижні я планую вибратися туда і побродити околицями, пообзирати люки, входи.
Повідомленняtt © 09.09.08 9:53:15    

Колись дуже давно писала про цитадель статтю якщо цікаво, її мона почитати тут

Як збиретесь лізти кличте мене. Чесно, я жила там поруч рік часто туда ходила і не знайшла жодного ходу чи чогось такого...
ПовідомленняDiesel Draft © 09.09.08 10:07:18    

Я вот зара сиджу в цій чудовій будівлі, і бо ми тут офіси знімаєм. Але щоб хтось лазив під нами щене чув. Ну якщо підете то беріть мене з собою Smile
ПовідомленняGolem © 09.09.08 10:51:12    

Питання в тому шо всі ходять роками по своїх місцях і ніц не знають. То й же ш люк в центрі біля Шевченка, чи входи у Лощину, чи х..ва туча бомбосховищ по всьому місті, яикх люди просто не помічають. Все питання в тому - якими очима дивитися. Найкраще трішки нетверезими і схареними. Тоді на кожному куті нові цікавинки бачиш.

А і не почуєш. Діггери також люди і також працюють на роботах. І тому лазять після неї ввечері.
ПовідомленняIhorT © 09.09.08 21:59:52    

Цікава річ. Коли ви плануєте діскавері починати?
ПовідомленняExtremal © 09.09.08 22:15:30    

о так, місце досить популярне, мені самому цікавуо там полазити... давайтез визначаємось з датою поскорше...
ПовідомленняGolem © 10.09.08 9:24:05    

Практика показує, шо чим більше людей групується шоб шось обслідувати, тим гірший результат. Оптимально коли лазять двоє-троє. Тоді є і оперативність, і свобода пошуку. Я ше з двома колєгами плануємо завтра шось троха походити по поверхні поффтикати. Якшо шось нариємо - викладемо. Цитадель обжите місце, тому лазити треба десь по порослих схилах і пагорбах, де не ходять асфальтованими доріжками. Хто має бажання - нехай також собі полазить, пообзирає то всьо. Може також найде шось цікавеньке, сфоткає і викладе тут. Був би дуже вдячний.

Ціль - знайти люк/вхід у підземельні ходи всередину гори. Сфоткати їх і описати де вони є. Після цього можна брати троха більшу групу зі спорягою і всім чим положено та й лізти всередину досліджувати. А вже аж потім, коли відома ситуація всередині, можна туди вести велику групу людей з різним рівнем підготовки.
ПовідомленняDiesel Draft © 11.09.08 10:51:11    

Один люк точно є в головній будівлі, но його використовують Smile наскілки я знаю Smile
ПовідомленняGolem © 11.09.08 15:29:21    

А до нього якось можна проникнути непосвяченим? Чи вхід тіко по перепусткам з обовязковим попереднім обмацуванням всіх ерогенних зон? То шо використовується не біда, можна вибрати час коли там нікого не буде.

Вчора лазили по Цитадельній горі у пошуках люків. Встигли детально оглянути тільки гору з книгосховищем, потім наступила темнота. Всяких входів підземлю знfйшли предостатньо, в деякі навіть можна влізти. Але найбільше мене вразив цегляний комин, що виглядав з землі. Типу хату засипали, чи як? Кількість вентиляційних шахт по всій горі промовисто свідчить - там справді купа і всього. Проте більш перспективно, на мою думку, лізти в каналізаційні люки чи засипані входи. Бо вони не ведуть в секретні обєкти. таких там теж вистачає.

Деякі фотги ось тут і тут

Повертаючись до теми шо всі кожен день ходять, але ніхто не задумується, шо він бачить:

Останній газовий ліхтар у Львові                    Є краник, плафон. Все як має бути

Відзнято сьогодні. Цікаво, скільки ше влад він тут перестоїть?
Повідомленняdeadmeat686 © 20.09.09 12:18:19    

А хто бажає взяти болгарку з упсом і попробувати все ж таки залісти через якусь з вентеляційних шахт  або закриту решітку?
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Спелеологія / Діггерство / Археологія Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU