Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Ризик в парашутному спорті (статистика)

Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Парашутизм (RW, CRW, FF) / Бейс-джампінг / Вінгсьют / Аеродинамічна труба Сторінка 1 з 1
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 07.08.08 11:41:31    Ризик в парашутному спорті (статистика)

Нещодавно американська ассоціація U.S. Hang Gliding Association (США) спробували порахувати статистику по деяких видах екстремальної діяльності.

Екстремальна діяльність     Учасники            Загиблі щорічно     На 100 000 учасників
Аквалангісти                            300,000                     140                            47
Скалолази, альпінізм              60,000                       30                              50
Бокс                                          6,000                          3                               50
Авіа шоу                                   1,000                          5                               500
Будівництво                             8,000                          25                             312
Авіація                                      550,000                      800                          145
Яхти                                           20,000                        9                              45
Повітряні кулі                           4,500                         3                               67
Дельтапланеризм                    25,000                       10                              40

Змінено: Zippo (27.03.09 15:56:53)
ПовідомленняAnke © 07.08.08 11:56:18    

ZIPPO написав(ла):
Водіння авто                            162,850,000              46,000                        28

Shocked  Surprised ого..так багато!!!!!!!!!!!!я почала машин боятись ще більше!!!!!!!! Sad

ПовідомленняLeona © 07.08.08 12:08:38    

Мене не дивують нещасні випадки на авто, а от
ZIPPO написав(ла):
Будівництво                             8,000                          25                             312
ось це дійсно мдя Surprised

Спеціально не читаю таких статистичних даних, а перед стрибком навіть не хотіла чути за то. Краще жити трохи непроінформованим, а ніж жити в страху.
Все ж "радує" статистика щодо парашутизму, звичайно в порівнянні. Smile

ПовідомленняAnke © 07.08.08 12:14:39    

Leona написав(ла):
Краще жити трохи непроінформованим,

я згідна Jokingly

ПовідомленняSuzy © 07.08.08 16:03:42    

ZIPPO
то ти, мубать, спеціально для мене виклав?  Wink
Не переконав  Pardon
ПовідомленняNeverland © 07.08.08 20:50:57    

Дя... Shocked  Мені знайомий який був в армії казав правда, що на 100 стрибаючих 2 леталки то нормально, але мене то щось непереконало нестрибати з парашютиком Smile  Pardon
Повідомленняbotsman © 07.08.08 21:14:20    

ужась, які діти пішли перелякані - тут малося на увазі шо парашутний спорт безпечний)) Very Happy + то , мабуть, внутрішня статистика - в нас водіння авто косить як на війні, про моти мовчу Very Happy
ПовідомленняNeverland © 07.08.08 21:21:28    

Та я поняла що тут малось на увазі, що стрибать НУЖНО! Very Happy  А от на машинах їздити нєфіг, краще ходити пішки, то здоровіше і безпечніше Very Happy  Very Happy  Very Happy
ПовідомленняVictor SV © 07.08.08 21:35:00    

ага, якщо на машині не вбєшся. то будеш йти пішки і тебе хтось завалить. Я звичайно не проти але ходити треба також обережно. Бо культура поведінки водіїв на дорозі просто жахає Surprised
Повідомленняbotsman © 07.08.08 21:38:30    

Victor SV
я от після 15-річної перерви тиждень їжджу на моті - мінімум раз на день мене хочуть переїхати. Добре шо мот потужний і встигаю сєб...ся) - адреналіну через край Very Happy І чо я раніше мот не купив? Unknow
ПовідомленняBOXER © 08.09.08 23:35:10    

НІФІГА СОБІ!
Оказується бокс в 2 раза перепльовує парашутізм. Shocked
Vava  Vava  Vava
ПовідомленняFistashka © 11.09.08 21:29:08    

Бажаю всім не попадати в таку статистику, а просто жити  і займатись тим що подобається без поганих наслідків...  більшість з перерахованого тут стосується кожного Angel  Angel  Angel
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Парашутизм (RW, CRW, FF) / Бейс-джампінг / Вінгсьют / Аеродинамічна труба Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU