Попередня тема :: Наступна тема |
Leona © 17.08.08 21:50:11 |
   |
|
Anke написав(ла):
До того ще й їхали в одному поїзді.. в сусідніх вагонах!!!!!! Це було класно! Від них ми почули їхні враження про стрибюки, троха порад і ... ніч попереду!!!!!!!
ви перекрикувались через вагон?
Anke написав(ла):
На мості шось питають, говорять-я мовчу. Шок.
та блін, я так перелякалась за тебе, питаю як ти - мовчить, кажу випий водички - не хоче, стоїть вся біла як стеля, піт тече, сльози течуть, ужос! Потім каже, що страшенно їсти хоче, пропоную поїсти - вже перехотіла, каже пити хоче я реально переживала То вам не депресія, то дійсно був ШОК
Anke написав(ла):
почула слова Іри і стрибнула
і що ж Іра сказала? Напевно пригрозила чимось  |
|
 |
Anke © 17.08.08 21:57:52 |
   |
|
Leona написав(ла):
ви перекрикувались через вагон?
неа,вони йшли кудась і пришли до нас.....
Leona написав(ла):
питаю як ти - мовчить, кажу випий водички - не хоче, стоїть вся біла як стеля, піт тече, сльози течуть, ужос! Потім каже, що страшенно їсти хоче, пропоную поїсти - вже перехотіла, каже пити хоче
ого..а я не памятаю того
Leona написав(ла):
і що ж Іра сказала?
сказала шо стрибає за мене...мені полегчало  _________________ Сила музики не в гармонії. Швидше за все вона в ритмі. Так, в ритмі, який випромінюють музиканти. |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
Angel © 18.08.08 10:13:39 |
   |
|
мені мій четвертий стрибок запам"ятався - коли я вирішив повторити подвих наших досвідчених пригунів , які стрибали спиною вперед з карнизу за пирилами - але тільки переліз на карниз, пролунала фраза одного з бейсерів "отсюда только девочки прыгают - с пирил больше кайфа" - зразу на пирила потягнуло...  |
|
 |
|
 |
Salivan © 18.08.08 12:48:30 |
   |
|
Леона, на роупі ти з веслом не прийшла, але тепер знаєш кому подякувати за таку жесть, так що дій)) _________________ непремено все будет охренено |
|
 |
Absinth © 18.08.08 19:35:37 |
   |
|
Намааана так політали
На жаль зробили по мах 4 прижочків, але взагалі суперсько !!
Впринципі всі враження вже написані вище, від себе додам БУЛО КРУТО  _________________
 |
|
 |
Andrey © 19.08.08 15:03:51 |
   |
|
Дивимось фото з поїздки тут _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
Zippo © 19.08.08 18:47:43 |
   |
|
Бій на виживання!!! Кому дістанеться остання булочка!!!
глядачі
суддя
стиль Дракона стиль Панди
VS
морозенки братва
Цікаво чим закінчиться цей поєдинок  _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
Salivan © 19.08.08 19:04:50 |
   |
|
 ЗАЧОТ!!)) А перемогла звичайно ж дружба і всі щасливі поїхали до дому..
З.І. там дальше фоти ж були як всі ту останню не то булочку, не то бутилку пива ділили))  _________________ непремено все будет охренено |
|
 |
Zippo © 19.08.08 19:06:35 |
   |
|
. від побаченого
хлопці почали тікати хто куди дівчата падати в обморок
 _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
Zippo © 19.08.08 19:25:26 |
   |