Попередня тема :: Наступна тема |
Zippo © 14.08.08 12:02:34 |
   |
|
rood, десь осінню буде ще одна вилазка... Так що не вешать нос гардемарини  _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
|
 |
Salivan © 14.08.08 16:43:08 |
   |
|
я б сам офігел, якщо б я собі киток забув взяти, але такого просто не могло бути...  _________________ непремено все будет охренено |
|
 |
|
 |
VictorT © 16.08.08 0:15:31 |
   |
|
А с нами в поезде едут три львовских будущих роупера, которые не смогли уехать автобусом. Они в 8-ом, мы в 9-ом вагоне. Счас пойдем к ним, рассказывать байки в стиле Зиппо  |
|
 |
ANGELo © 16.08.08 1:40:04 |
   |
|
VictorT
І хто це?  _________________ А-Га |
|
 |
johnny © 17.08.08 7:47:27 |
   |
|
  |
|
 |
Nadezda_95 © 17.08.08 11:03:46 |
   |
|
Львів. Повернення в реальність... Загалом поїздочка пройшла на славу, якщо не враховувати дрібних моментів, таких як недосконала майстерність керування човном, дуже по-о-о-овільна черга і подерті штани (герої детальніше про себе розкажуть )...
Скажу особисто за себе - на цей раз мандражу не було, але страх був, і він буде кожен раз, коли перелазиш по той бік перил... І підступно шепоче тобі на вухо: "А може не треба?.." Але потім ти стоїш на перилах і думаєш: "Я ж приїхала, щоб поринути в інші, незабутні відчуття..." І летиш вперед (цього разу назад ).
Спека була компенсована холодним душем у фонтані. Незадоволених персонажів не виявлено. Дівки на мості зовсім обезбашені... А за мостом - це просто Умнічки!
Описи вражень чекаєм і просим від новоспечених роуп-джамперів і джамперушок!  _________________ Добігалась 
крайній раз внесено зміни: Nadezda_95 (17.08.08 11:53:25), редаговано 3 раз |
|
 |
|
 |
Leona © 17.08.08 12:50:16 |
   |
|
Поїздочка сама не дуже, оскільки тепер болить все тіло від тих положень в автобусі, особливо шия (там такі були пози, що йога, тантра разом з камасутрою сховаються... ) А от самі стрибочки... клас! супер! зачот! кайф! торч! Шкода, шо так мало
Навідміну від інших, мої стрибки супроводжувалися відповідними голосними душероздираючими криками , бо стрибати мені було дуже страшно, та де, дууууууже, дуже, дуже, дуже....
Першим ділом було страшно перелізти через ті кляті перила бо шось воно хилить вниз, а пом вже відірватись від них. В перший момент хочеться за щось зловитись, але блін... нема за що від цього мене і рвало як газету тузіком чи мавпою.
Також зазначу, що видно "викидачі" побачили в мені особу розуміючу жарти і приколювались з мене ну дуже вже жорстоко: то окунали в воду декілька разів, то на останньому стрибку з перил так, я стрибнула з перил , тільки як відштовхнулась мені навздогін Роберт кричить: "Стой, стой, стой!" ... млін!!!! я думала я впісяюсь! то торба! то реально було страшно! Лечу і чекаю коли гепнусь в воду Обезбашені чуваки. Жаль, що відео того смишного героїчного стрибу не буде ех... а там можна було б насміятись. І взагалі я стрибала найсмішніше і найголосніше Нема чого, хай всі чують як я відриваюсь
Ще хотіла б згадати екстрім в фонтані, який нас ратував від несамовитої спеки, житомирці були з нас у шоці
Коротше РОУП - це тема! Рівняти зі стрибком з парашутами не раджу, зовсім різні речі. Просто реально страшніше. І ХОЧУ ЩЕ !!!!!
 |
|
 |
Andrey © 17.08.08 13:18:45 |
   |
|
Згадуючи вчорашній день, мій фейс мимоволі корчить широку либу... (кумедних і просто ржачних випадків вчора було більше чим стрибків з моста, та що я кажу, їх було більше чим самих змостопригів)
Загалом, незважаючи на декілька прикрих моментів, від поїздки на РОУП всі отримали хороший пассітіфф!!!!!
Думаю наші герої не забаряться з враженнями і представлять опис своїх пригод на оцінку усій публіці.....
Щодо своїх особистих вражень то вони залишаються незмінними - це СУПЕРМЕГАТОРЧ!!!!!!!
Знову пережитий страх перед першим стрибком, думки в голові - "невже я знову тут, невже я такий йо..., що буду знов стрибати, сцуко та це ж пі***ц страшно " Але нікуди не дінешся, раз приїхав тре стрибати, бо за тобою ще купа бажаючих які теж хочуть відчути кайф стрибка... Ледве встигаєш долетіти донизу і думка вже міняється на протилежну, замісь страху появляється шалене бажання стрибати знов... Короче клас, хоцю ше
Особливий кайф від стрибка спиною назад
Заслуговує на "Респект і Уважуху" сміливість дівчат які стрибали вперше... у них все класно получалось і за перилами ніхто надто довго не задержувався. Молодці  _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
Nadezda_95 © 17.08.08 13:59:42 |
   |
|
Завтра, 18.08.08 здиб біля фонтану о 20 год. Відбудеться операція "Обмін дисками". _________________ Добігалась  |
|
 |
Neverland © 17.08.08 18:27:58 |
   |
|
Проснулась Бачу тут вже роупери толишалаи свої сліди, мабуть і мені треба тут щось нашкребти Що тут сказати... сказати нічого не можу, бо то описати нереално, то треба просто відчути і пережити Погоджусь з Анрюхою, що то СУПЕРМЕГАТОРЧ і взагалі донеможливості страшно і водночас афігєнно кайфово) От якраз ці 2 відчуття в купі дають такий букет адреналіну, ейфорії, що просто аж летіти хочеться і по тих сходах вілітаєш наверх за 3 хвилини Цю суботу я явно не прожила марно 2-разове купання в фонтані в парку і роуп і навіть той довбаний автобус - це щось Тепер я знаю як треба жити І чого раніше я до такого не додумалась  _________________ Non limitus huminis dolboyebus  |
|
 |
Salivan © 17.08.08 20:14:33 |
   |
|
А я вже відео переглянув, навіть не думав що в мене все так нормально получилояся
Та і взагалі всі пригали чудесно, зачот роману за переднє сальто на першому стрибі (хоча воно і не планувалося).. А про це стоп-стоп-стоп я напевне точно ніколи не забуду, я думав що леона знизу з веслом прийде і за цей стоп віддячить по повній
А щодо самої поїздки це було просто офігітєльно, я просто мушу попасти цього року на наступну дозу такого адреналіну!!! _________________ непремено все будет охренено |
|
 |
Anke © 17.08.08 21:28:38 РОУП: Головою вниз |
   |
|
Хочу написати купу всього,а... нічого не виходить!!!!!!
Почну все ж таки з поїзду. На вокзалі зустріли наших, тобто якихось хлопців у футболках ЕКСТРІМ.ЛЬВІВ. Думали, шо їду на РОУП, а вони в Рівне. До того ще й їхали в одному поїзді.. в сусідніх вагонах!!!!!! Це було класно! Від них ми почули їхні враження про стрибюки, троха порад і ... ніч попереду!!!!!!!
Ранок, вихід ще 2 години в автобусі і ми в Житомирі! і бігом на на той міст!!!!! Прийшли, побачила міст дивне відчуття...
Перший стрибок-не памятаю! Був шок. Перша фраза, яку я сказала там.. за перилами-я не можу! Перед тим проінструктовали мене, навіть спробувала попригати на мості, сказали-добре. От стою там, боюсь одного-головою вниз летіти Для мене НАЙСТРАШНІШИМ було відштовхнутись. Ті соті секунд не памятаю, але памятаю одне-лечу головою вниз..., потім спрацьовуе напевно інстринкт самозахисту і закриваю голову руками. Дивно, але...
Свисту не чула, не памятаю ривок... але висіла там з сльозами на очах чого? Не знаю. Відійти не могла довго, поки йшла на міст голова була пуста. На мості шось питають, говорять-я мовчу. Шок. Чи відчула задоволення? Не памятаю. Але мрія, яка збулась-СТРИБНУТИ
Другий стрибок був такий самий. Як тільки перелажу за перила-тіло не контрольоване. В голові купа думок, і міст... Думала шо не стрибну, вже збиралась перелазити і тут почула слова Іри і стрибнула. І знову головою вниз, мабуть я на стільки боюсь, але проконтролювати себе не можу.
Єдина людина шо летіла головою вниз.. нічого не поробиш! Страшено хочу ще туда, але як згадаю шо там за мостом... починає трусити
Про фонтани. Ой, це МЕГА. Ніколи не думала шо буду купатись в фонтані. Але, це було класно!
Автобус. Жарко. Холодно, і печенюшки від Андрія з Надеждою, та морозиво в Рівному в 2 ночі!!!!!!!
Пе.Ес. Я задоволена. Я всетаки зробила. Можливо не так як тре... не сильно політала, але я зробила!!!!! Це МАГАвідчуття! Хочу повторити, але ... я далі боюсь!
Пе.Ес.2. Дякую хто був! Компанія фантастична!
Пе.Ес.3. Ті малесеньки секунди польоту здаються незкінченними!!!!!!!!!!! Вони прекрасні. _________________ Сила музики не в гармонії. Швидше за все вона в ритмі. Так, в ритмі, який випромінюють музиканти. |
|
 |
|