Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Діггерство: Що? Де? Коли?

назад  1, 2, 3, 4, 5  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Спелеологія / Діггерство / Археологія Сторінка 4 з 5
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняAnke © 09.07.08 21:39:44    

ми з Андрієм ходили на "розвідку" Торпедо...але,тільки промокли. Sad
а в Лощину напевно в четверг Pardon

ПовідомленняAndrey © 09.07.08 21:42:35    

Значить оглядали ми сьогодні околиці (стадіону) "Торпедо". І ось що побачили:
сам стадіон закритий на замки, ще й чорним по білому написано, що територя охороняється великими злими собаками!!! Cool  (самих собак ми спочатку не побачили) Обійшовши загорожу стадіону трохи збоку побачили в ній дірку і вирішили пролізти. Пролізли.... І тут нас побачили собаки Very Happy  ....довелось відступати (собаки справді були великі, але по поведінці я б не сказав що дуже злі - одна навіть не зрушила з місця, а інша побачивши що ми дали дьору, не виявила сильного бажання нас переслідувати)
На самому стадіоні ніби нічого цікавого не бачили (якщо не враховувати цегляну будку зверху якої щось схоже на великий бак) Але до неї ми не підійшли через тих собак Twisted Evil  Зате за стадіоном (навпроти головного входу) знайшли вхід під землю. Але невдача - масивні металеві двері зачинені. Не те щоб на замок але так, що відчинити їх буде дуже важко! Більше поблизу (ми обшарили добрий кусок території від в/ч частини до якихось гаражів) нічого не знайшлось Проте видно на всьому протязі території від в/ч частини до тих гаражів (не впевнений що то гаражі - просто там було багато машин) залишки якихось комунікацій - масивні бетонні стовби і опори.

Так, що завтра можна хіба дослідити детельнішше "Лощину" можливо від неї якийсь хід знайдеться!

ПовідомленняAndrey © 09.07.08 22:45:27    

Ну то що - тоді завтра на 19:30 збираємось під мостом (место встречи изменить нельзя Smile ) на вул. Чорновола. Запрошуються усі бажаючі!
Особливу увагу звернути на взуття! Не забувайте ліхтарі. В кого є резинові чулки (від ОЗК)  можна взяти.... Особливо вітається скафандр для погружения Diver  під воду Very Happy

Тримайся Лощина - ми тебе розкусим!!! Crazy

ПовідомленняAndrey © 10.07.08 11:35:48    

Я так бачу бажаючих сходити в Лощину сьогодні нема??? Sad  Sad  Sad
А всі так рвались!!! Mad

ПовідомленняGoodwin © 10.07.08 11:47:09    

Є бажаючі. Зараз, якраз, по ліхтарик піду Crazy .

Змінено: Goodwin (10.07.08 11:49:21)
ПовідомленняLeona © 10.07.08 11:48:43    

Коротше ідем.  Smile  Я не хочу затягувати, тому ідем сьогодні. Якщо ніхто більше не лізе, то можна перенести то на 19:00. Беру все ж кросівки, ще й білі. Думаю на буксир якщо шо розраховувати  Very Happy  Ліхтарик маю. Що скажеш, Andrey?
ПовідомленняAnke © 10.07.08 11:57:46    

Andrey,якщо не прийду до 19.50-значить не можу!!!
я постараюсь прилізти Surprised

ПовідомленняAndrey © 10.07.08 12:05:55    

Ок! значить бажаючі на даний час:
1) Andrey
2) Leona
3)4)5) Goodwin
Цитата:
я, Вова і ще + один

6)Leona

невідомо чи будуть:
7)Anke
Цитата:
якщо не прийду до 19.50-значить не можу!!!

Банда трохи зібралась!!! Very Happy  Хто ще????

ПовідомленняLeona © 10.07.08 12:13:26    

Andrey написав(ла):
Ок! значить бажаючі на даний час:
1) Andrey
2) Leona
3)4)5) Goodwin

Цитата:
я, Вова і ще + один
6)Leona
Кул, мене аж дві буде Yahoo Ото буде весело Very Happy
ПовідомленняAbsinth © 10.07.08 12:28:54    

Я ще! Але я не швидше 19.30
ПовідомленняAndrey © 10.07.08 12:42:51    

Ой б*я! Шото я загнався!!! Surprised
Виправляєм:
1) Andrey мо зі мною ще один
2) Leona
3)4)5) Goodwin and kompany
6) absinth Але я не швидше 19.30 -> ми на 19.30 тільки збираємся

невідомо чи будуть:
7) Anke

ПовідомленняNadezda_95 © 10.07.08 16:43:11    

ще я прийду! але без ліхтарика Shocked
ПовідомленняAndrey © 11.07.08 0:18:41    

Ну що ж, шановне екстримальне панство -"Лощина" нам піддалась!!! Чесно кажучи відчуття зараз такі, як після прочитання якоїсь хорошої книги, книги про життя! (можливо занадто сильне порівняння, але для мене так) Відчуття якогось чи то спустошення, чи то розчарування! Все таки добре коли перед нами є якась таємниця! І от чергову таємницю (для нас) розкрито. Власне і немає ніякої таємниці. Все просто до неможливого! Одже про все попорядку:
Сьогодні нас зібралось доволі багато в порівнянні з минулим разом (думаю не буде зайвим перелічити усіх поіменно) - Аня (Anke) Надя (Nadezda_95) Катя (Leona) Ігор (absinth) Вова (vova alf) Руслан (Goodwіn) Я (Andrey) Паша (3y6uk) і Коля. Перед нами ми бачили ще одних відвідувачів Лощини (їх було десь 5-6), та все, що вони шукали - місце щоб десь випити! Drink Drink Зійшлись ми з ними нормально, вони навіть деякий час ходили з нами, ліхтариків то у них дуже не було (десь 2-3), зате була СВІЧКА Very Happy, потім розійшлись. Перше що нам вдалось побачити (завдяки хорошому ліхтарю Колі, велике дякую Allakh)це - платформу ліфта, яка висіла у шахті на висоті ~~30м. Потім був героїчний підйом 5х екстремалів по сходах (які насправді в багатьох місцях зовсім відсутні, добряче вже проржавілі і т.д. і т.п.) без ніякої страховки (мотузки). Все, що нам вдалось побачити при тому підйомі - кімнату з баком для води і засипаний землею і мусором вихід на зовні (моторошна картина, якщо на секунду уявити, що інших виходів нема). Потім був ще більш героїчнішший спуск (народ внизу напевно захарився нас чекати Very Happy) На інші сходи ми піднятись не змогли, через те що там не було нічого за що можна було б триматись, а можливо через певну долю розчарування. Обійшовши в Лощині усе що можна обійти, ми вийшли назовні. І тут команда розділилась - ті кому далеко добиратись і швидко спатоньки пора пішли на маршрутки, а ми (я, Вова, Ігор і Руслан) піднялись ще на верх до стадіону "Торпедо", щоб знайти той заповітний вхід до шахти ліфта. Вишли, знайшли.... І от ще більше розчарування - виявляється це і є ліфт в Лощину - та сама платформа яку ми бачили з Лощини, красувалась тепер прямо перед нами. А про двері ті що закриті, ми дійшли спільного висновку що то вхід до моторного відсіку ліфта (він знаходиться зверху над ліфтом) От і всі відкриття...  І після цього в кожного сидить в голові думка - "а може розповіді про 7ми рівневий КП то все таки міф???!!!" Бо нічого такого ми не знайшли Sad

крайній раз внесено зміни: Andrey (11.07.08 0:39:46), редаговано 2 раз
Повідомлення3y6uk © 11.07.08 0:37:46    

йопт, Андрюха, ти псих Smile так описав то все, що ми пережили Smile
ПовідомленняТолік © 11.07.08 1:01:39    

Andrey (11.07.08 0:18:41) - то все втома дається взнаки. Не розчаровуйся - будь-яка таємниця, якою б вона не здавалася загадково-містичною, насправді проста, як двері, і завжди лежить на поверхні. Просто не варто зупинятися і засмучуватися закінченням того, що наповнювало твоє життя інтересом. Треба просто знаходити у житті нові таємниці. Мене давно цікавить розповідь, яку я колись давно почув невідомо від кого, про середньовічні катакомби під Львовом. Нібито туди заховали скарби під час пограбування Львова шведами. Хтось ніби лазив, але там були страшні завали, а потім взагалі хід перекривався. Одним словом, що чув Pardon . Ото і в мені кров нагріває - я давній скарбошукач Crazy . Пам"ятаю в дитинстві на селі всі дерева облазив в пошуках дупел зі скарбами (як в "Огниві" Андерсена Very Happy ). Навіть одну стару липу з другом знизу пробили Goof - думали, що там в середині не труха, а хід в підземелля, повне срібла-злата Very Happy . Коротше, мої пошуки закінчилися тим, що я знайшов стару діряву каструлю під сливою на глибині метра в землі. А хто-зна, може якщо б я продовжував, то зараз їв би ананаси і рябчиків жував?! Very Happy

Отаке щось наваяв на сон грядущий.
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Спелеологія / Діггерство / Археологія Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 4 з 5
назад  1, 2, 3, 4, 5  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU