Знову роупджампінг! 28.06.2008 |
Попередня тема :: Наступна тема |
VictorT © 14.07.08 21:46:00 |
   |
|
Ну, можна про все казати, що не підходить. Або робити. Кожен вирішує сам.
Здається, в Чернігові практикували 20 сек. стабілізації на другий стрибок (якщо я неправий, мене могла б виправити Білочка).
А у Рівно такі атракциони не практикують (затримка під стабілізацією), а вчать "справжньому" вільному падінню без стабілізації.
UPD: на рахунок 20 сек стабілізації на другий стрибок я здається, всеж-таки помиляюсь. |
|
 |
Толік © 15.07.08 23:11:22 |
   |
|
До Білочки далеко їхати. І взагалі я зараз практикую утримання на далекій відстані від місць, де водяться дівчата-психологи. А от Рівне щось мене вабить, сам не знаю чим. Якщо і стрибну ще, то в Рівному на ці вихідні - думаю відразу 2 рази, бо потім вже капєц.
Дякую за консультацію. _________________ Что нужно нам, того не знаем мы.
Что ж знаем мы, того для нас не надо.
(Гете) |
|
 |
VictorT © 16.07.08 7:25:37 |
   |
|
Шось забагато відмазок, як для мающого бажання. І так не підходить, і едак. Хтось шукае можливість, а хтось причину.
А на рахунок Рівно на цих вихідних - можеш приєднатися до нас, поки ще є місце в машині (мій телефон знайдеш в розділі "контакти"). |
|
 |
Толік © 16.07.08 17:52:48 |
   |
|
VictorT написав(ла):
Шось забагато відмазок, як для мающого бажання. І так не підходить, і едак
може воно так і виглядає, але дійсно буває, що обов"язок бере верх над бажаннями. От я 2 тижні поваляв, але робота не те, що в ліс не втекла, але й ще підросла, як снігова куля. Трохи поховав голову в пісок, але вже нема куди діватися. 3,14здець підкрався непомітно, і, можливо, в мене і цих вихідних вже не буде.
Дякую за пропозицію, але якщо і буду їхати, то, напевно, поїздом і не сам. Може і зустрінемося в Рівному цими вихідними. _________________ Что нужно нам, того не знаем мы.
Что ж знаем мы, того для нас не надо.
(Гете) |
|
 |
|
© 2001-2021, eXtreme.lviv.ua При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове