Попередня тема :: Наступна тема |
Zippo © 30.05.08 1:46:26 Рафтінг / сплав по Яремчанському водопаду "Пробій" |
   |
|
Ось вам свіженьке відео рафтінгу.
За відеоматеріал дякуєм Борису Горі і його клубу Кристал. Окрема подяка Botsman, за допомогу з ефектами а також за гостинність.
Ну що ж, приємного перегляду. Відео важить 25.3 мб
 _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ
крайній раз внесено зміни: Zippo (12.11.08 9:12:04), редаговано 3 раз |
|
 |
ANGELo © 30.05.08 7:20:15 |
   |
|
ню-ню...  _________________ А-Га |
|
 |
Наталі © 30.05.08 9:26:06 |
   |
|
Моя суб'єктивна рецензія: по-перше відео інформативне: для людей які взагалі не знають що таке сплав, а тим більше сплав по Черемошу - відкриває очі на жорстоку реальність; крім того надихає на подвиги: троє людей, які зі мною дивились, з вогнем у очах хочуть сплавитись хоч куди-небуть (головне, щоб не в каналізацію) , але вже ; як завжди у кліпах Зіппо, є доля гумору та іронії; на рахунок "домашнього архіву": фото учасників, роблять відео персоналізованим, а тому підходить для домашнього архіву учасників, що вже, само-по-собі, добре (колись дітям покажуть) . Не до кінця розумію спецефект з білою точкою, як на мене, то в тому місці можна було збільшити зображення. І музичка мені імпонує, заряжає позитивною енергетикою. Коротко: мені сподобалось
P.S. --> класно |
|
 |
|
 |
ANGELo © 30.05.08 9:41:48 |
   |
|
Ну от подивися...скачав...
Почну напевно з негативного. Звуковий супровід мені не сподобався. Щось враження від того, що бачу на екрані не співпадало в враженням від звукової доріжки. Ніяк не міг вловити темп (звичайно, може щось в мене не то з асоціативним мисленням). Виділення фрагменту помилки одного з учасників екіпажу, що потягнуло за собою перевертання на порозі, це класно, але навіть я, такий супер-пупер фахівець по подоланню порогів , не говорячи вже про всіх інших, не зміг зрозуміти в чому САМЕ полягала помилка (!), тому напевно було б все-таки добре вставити який зрозумілий коментар (наприкад, текстовий "цей учасник зайвий раз зробив гребок" чи що там), або якимось іншим чином показати помилку, щоб пересічний глядач зміг досконально зрозуміти в чому полягає суть похибки (звичайно може, просто в мене щось негаразд з логічним мисленням ). Ну ось це те що мені не сподобалася.
Пазітіфф. Згадуючи свої подолання порогів, то уявляю скільки там було відчуттів, намагався це уявити. Сподобалися вставки фото, хоча теж суперечливо (вас же там не було, а в людини яка це дивиться може виникнути логічна думка, що це і є герої відео. а це вже обман. ). Дійсно класно момент акцентування на похибці при перевертанні (див вище). Перші пару секунд передивлявся пару разів-вдивлявся в цей прикіл
в загальному чомусь перше відео мені сподобалося значно більше, більше було позитивних емоцій. Це передився пасивно. Не виникло азарту від переглянутого.
ЗІ: Але хотів би сам там опинитися. Бо дійсно класно! 
Змінено: ANGELo (30.05.08 9:47:50) |
|
 |
|
 |
Proff © 30.05.08 9:50:30 |
   |
|
 о блін як ви швидко скачуєте з того http://filekeeper.org/ - в мене шо "каменний вік" - 30 кілобіт/с чи то кобіт/с
певно ви маєте якісь блати в Інтернеті  |
|
 |
Наталі © 30.05.08 9:58:31 |
   |
|
Я маю блати з Зіппо і мені не прийшлось звідти качати... _________________ Чтобы сохранить ангельский характер, нужно дъявольское терпение! |
|
 |
Andriana © 30.05.08 10:01:29 |
   |
|
Я минулого року також сплавлялась правда літом і на байдарках, вражень було море. Гірська річка це набагато захоплююче і вражаюче, тому я неможу дивитись цей кліп без сліз і зависті.  |
|
 |
botsman © 30.05.08 10:11:53 |
   |
|
ZIPPO
та яка істерика то шо то куйня то ше вчора було зрозуміло - Анжело майже дослівно описав моє ставлення до цього "кліпу")) то не буду флудити))
з.і. Народ - підвищуйте спорс з Валєрки, він тепер має модні програми і книжки, ібіть його, ібіть))
з.з.і. но посиділи класно)), я от ранком ніяк не можу осилити квест - біля ліжка стояла цукерничка, нах питається в квесті вона мені здалася там?! |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
botsman © 30.05.08 10:22:01 |
   |
|
ZIPPO
на другий раз мона приїхати до мене не з готовим кліпом і взяти більше горілки) - мо поможе  |
|
 |
Proff © 30.05.08 10:23:00 |
   |
|
Andriana а по якій річці справлялась ти на байдарках?
скільки людей було?
хто організовував?
---
бо я теж це діло люблю і ходив по Уборті (Житомирська область) і Дністрі з 17 кратним Чемпіоном СССР. От такою людиною  |
|
 |
|