Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Сплав (рафтинг, катамаранінг) по Чорному Черемошу (відео)

1, 2, 3  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Відео / Музика Сторінка 1 з 3
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 24.05.08 21:46:24    Сплав (рафтинг, катамаранінг) по Чорному Черемошу (відео)

Ну що ж ... Зробив насило той кліп. Так не хотів робити, що піпец, але треба. По приїзду передивившись, відзнятий матеріал, я зрозумів, що файного кіна не вийде. Crying or Very sad Мало того, що пороги на Черомоші маленькі ,так їх ще й не видно на камері під таким кутом... Годі й говорити про те, що бракувало різних ракурсів з самого катамара, ті що є не годяться, (моє недоопрацювання). Зйомки з берега взагалі нема, забули касету до камери. Sad Зйомки в транспорті також нема.  Crying or Very sad Позитивним є те, що я набув безцінного досвіду, і МОРЕ ВРАЖНЬ. Happy  Окркемо слід подякувати ANGELo, Clapping  за чудові знімки, без яких кліп був би не той. Отож качаємо, дивимось і коментуємо — «ногами не копаємо». Angel Важить відео — 28.1 мб.

Змінено: Zippo (07.03.12 14:15:38)
ПовідомленняVictorT © 24.05.08 22:25:22    

Ну, неплохо выкрутился тем материалом, что был. Фотки Анжело тоже неплохо подправили положение. А жест Анжело возле шеи должен быть не возле шеи, чтобы доступнее было, что он хотел сказать Very Happy А моя заслуга пожалуй только в том, что продемонстрировал мокрый камуфляж Very Happy (офигительно приятно было его по утрам одевать)
З.Ы. Первый нах
ПовідомленняVictorT © 24.05.08 22:37:55    

З.З.Ы. Жаль, что плавание и переодивание в град на видео не попало (что было не единожды, про дождь молчу).
ПовідомленняVictor SV © 24.05.08 22:54:20    

Мені сподобалось, да Карпати це сила.
Прикольно в кінці зробив
LOL
ПовідомленняExtremal © 25.05.08 1:18:17    

А мені сподобались останні кадри LOL, і мокрий камуфляж VictorT Very Happy,  міжіншім як я потім взнав це реальні події, а не перезйомка для монтажу, хватка настоящого екстремала, і взагальному кліп супер, ніколи небачив відео з ракурса від першого лиця, скажу чесно - з берега виглядає крутіше Very Happy , або не ті моменти були. За кліп респа Drink
ПовідомленняZippo © 25.05.08 8:29:19    

VictorT написав(ла):
Жаль, что плавание и переодивание в град на видео не попало (что было не единожды, про дождь молчу).
А от умрачняти ненадо Razz

Victor SV написав(ла):
Прикольно в кінці зробив
extremal написав(ла):
А мені сподобались останні кадри

Та щось воно усім подобається

extremal написав(ла):
міжіншім як я потім взнав це реальні події, а не перезйомка для монтажу
Щоб я ще даремно рюкзак пакував Confused Єстесно що реально Crazy

extremal написав(ла):
скажу чесно - з берега виглядає крутіше
Не зовсім. Треба там сидіти і кайфувати Happy  і не думати як воно там збоку виглядає Buck
ПовідомленняYurikK © 25.05.08 9:31:36    

Аааа, так то фотки в середині кліпу були ?! А я блін подумав що в мене комп тормозить, вже хотів йти міняти проц і памяті доставляти! Прикольний кліпчік Smile

А чьо VictorT більше в камеру дивився а не гріб?

ПовідомленняANGELo © 25.05.08 10:43:10    

ZIPPO
Відео є досить класне, враховуючи те, що дійсно, ми олені, забути касету для зйомок відеокамерою, а було б ще це відео - був би вже фільмчик, а не кліпчик. Сподобалося заставка клубу з початку. Cool Ну і прикіл з пакуванням речей. Музика - не сказав би, що класна, але добре, що не відволікає і служить нормальним фоном. Тому приймається. Ну як тут мені кліп не може сподобатися. якщо там навіть я є. Embarassed
Відео має право на життя. Я отримав задоволення, коли дивився.
VictorT написав(ла):
З.Ы. Первый нах
Бугага LOL

VictorT написав(ла):
З.З.Ы. Жаль, что плавание и переодивание в град на видео не попало (что было не единожды, про дождь молчу).
...і что падающоє тєло нє папала  в кадр. І про нього ти теж мовчиш. Very Happy

YurikK написав(ла):
Evil or Very Mad ти не перший таке питання задав. Я таке питання за один сплав разів напевно з 5 за один кілометр задавав VictorT. Бо мля, мене інструктор, вже був замахав командами "Ламай! Табай! І т.д.". Twisted Evil
Працює на публіку. Кіно, все таки. Ще б по ТВ показали. Торба була б. Yahoo
ПовідомленняZippo © 25.05.08 12:53:12    

ANGELo написав(ла):
Ну як тут мені кліп не може сподобатися. якщо там навіть я є
Ти хотів сказати "героїчна спина" Very Happy  

YurikK написав(ла):
Таких треба топити Mad

А тут любиме місце Кастора он же "падающоє тєло" LOL

ПовідомленняLucky © 25.05.08 13:31:16    

кліпчик не є галімим, досить нармальний, вот якби ше були прікольні зйомки з берега - ето 5! музичка під кінець, коли ти пакувався - зачод Good
ПовідомленняHaTa © 25.05.08 18:05:16    

Мотьорий клiпчик, найбiльше менi подобаеться кiнець Goof
ПовідомленняLyubko © 26.05.08 9:25:00    

Кліп чудовий! Тернопільським учасникам усім довподоби! Навіть майстер спорту з рафту Борис Гора, він же і організатор змагань висловив своє задоволення й подяку!
ПовідомленняSuzy © 26.05.08 10:11:02    

Непогане відео получилось. От тільки всередині там де "дискретні" кадри пішли, я полізла комп перевіряти Smile. Мабуть  "там сидіти і кайфувати" справді краще, ніж "з берега". Хоча мушу зізнатись, що в мене "дикого" бажання "сплавитись" після перегляду не виникло  Embarassed . Мабуть, ше не доросла  Crazy
ПовідомленняZippo © 26.05.08 10:25:04    

Suzy написав(ла):
там де "дискретні" кадри пішли, я полізла комп перевіряти
Ти не одна... LOL  
YurikK написав(ла):
так то фотки в середині кліпу були ?! А я блін подумав що в мене комп тормозить, вже хотів йти міняти проц і памяті доставляти!

ПовідомленняProff © 26.05.08 10:45:26    

Порівняння пірата Davy Jones і мокрого Костора  LOL
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Відео / Музика Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 3
1, 2, 3  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU