Ну що ж ... Зробив насило той кліп. Так не хотів робити, що піпец, але треба. По приїзду передивившись, відзнятий матеріал, я зрозумів, що файного кіна не вийде. Мало того, що пороги на Черомоші маленькі ,так їх ще й не видно на камері під таким кутом... Годі й говорити про те, що бракувало різних ракурсів з самого катамара, ті що є не годяться, (моє недоопрацювання). Зйомки з берега взагалі нема, забули касету до камери. Зйомки в транспорті також нема. Позитивним є те, що я набув безцінного досвіду, і МОРЕ ВРАЖНЬ. Окркемо слід подякувати ANGELo, за чудові знімки, без яких кліп був би не той. Отож качаємо, дивимось і коментуємо — «ногами не копаємо». Важить відео — 28.1 мб.
Ну, неплохо выкрутился тем материалом, что был. Фотки Анжело тоже неплохо подправили положение. А жест Анжело возле шеи должен быть не возле шеи, чтобы доступнее было, что он хотел сказать А моя заслуга пожалуй только в том, что продемонстрировал мокрый камуфляж (офигительно приятно было его по утрам одевать)
З.Ы. Первый нах
А мені сподобались останні кадри , і мокрий камуфляж VictorT , міжіншім як я потім взнав це реальні події, а не перезйомка для монтажу, хватка настоящого екстремала, і взагальному кліп супер, ніколи небачив відео з ракурса від першого лиця, скажу чесно - з берега виглядає крутіше , або не ті моменти були. За кліп респа
Аааа, так то фотки в середині кліпу були ?! А я блін подумав що в мене комп тормозить, вже хотів йти міняти проц і памяті доставляти! Прикольний кліпчік
А чьо VictorT більше в камеру дивився а не гріб? _________________ Народна прикмета: якщо чайка летить дупою вперед, значить вітер сильний!
ZIPPO
Відео є досить класне, враховуючи те, що дійсно, ми олені, забути касету для зйомок відеокамерою, а було б ще це відео - був би вже фільмчик, а не кліпчик. Сподобалося заставка клубу з початку. Ну і прикіл з пакуванням речей. Музика - не сказав би, що класна, але добре, що не відволікає і служить нормальним фоном. Тому приймається. Ну як тут мені кліп не може сподобатися. якщо там навіть я є.
Відео має право на життя. Я отримав задоволення, коли дивився.
VictorT написав(ла):
З.Ы. Первый нах
Бугага
VictorT написав(ла):
З.З.Ы. Жаль, что плавание и переодивание в град на видео не попало (что было не единожды, про дождь молчу).
...і что падающоє тєло нє папала в кадр. І про нього ти теж мовчиш.
YurikK написав(ла):
А чьо VictorT більше в камеру дивився а не гріб?
ти не перший таке питання задав. Я таке питання за один сплав разів напевно з 5 за один кілометр задавав VictorT. Бо мля, мене інструктор, вже був замахав командами "Ламай! Табай! І т.д.".
Працює на публіку. Кіно, все таки. Ще б по ТВ показали. Торба була б.
кліпчик не є галімим, досить нармальний, вот якби ше були прікольні зйомки з берега - ето 5! музичка під кінець, коли ти пакувався - зачод _________________ SkyDiving rulezzzz
Мотьорий клiпчик, найбiльше менi подобаеться кiнець _________________ Пользуясь случаем, хочу передать своейму парню привет и поздравить его с Днем писателя. Уже шесть лет он здесь пишет х*й знает что.
Кліп чудовий! Тернопільським учасникам усім довподоби! Навіть майстер спорту з рафту Борис Гора, він же і організатор змагань висловив своє задоволення й подяку! _________________ Щоб літати, крила не потрібні, достатньо вітру в голові.
Непогане відео получилось. От тільки всередині там де "дискретні" кадри пішли, я полізла комп перевіряти . Мабуть "там сидіти і кайфувати" справді краще, ніж "з берега". Хоча мушу зізнатись, що в мене "дикого" бажання "сплавитись" після перегляду не виникло . Мабуть, ше не доросла