Попередня тема :: Наступна тема |
Neftis © 23.05.08 17:51:30 Діггерство. Діти підземелля. «Лощина» |
   |
|
«карта скарбів» або наша інструкція по підземеллю.
Автор карти Tapemaker ©
Здавалося б кожен день ходиш по місту, по одних і тих самих вулицях і наче б то ні чого в цьому місті не здатне вже здивувати, перервати буденний хід речей і урізноманітнити пейзаж. Так я думала доки не напросилась на екскурсію в покинуте бомбосховище «Лощина», що знаходиться в районі СКА/Торпеди. Не маю на жаль точних даних про те, що це за обє’кт, коли побудований, для яких цілей використовувався і коли перейшов у стан занедбаного тунелю. Але після роботи, тільки й встигнувши, що спакувати лахи яких не шкода, ліхтарики та карту бункера ми домовились з хлопцями з beskyd.lviv.ua Prepodobnyi Bigdan та Golem (яким щиро вдячна за проведену екскурсію) експромтом піти у міні розвідку.
З семи входів і виходів з тунелю вибрали «центральний» (той що не затоплений водою, оздоблений графіті і найменш з**й) і почали рухались вздовж тунелю по карті, яка досить точно передає всі найменші похибки і об’єкти. (раджу всім добре світити під ноги, бо можна або в яму або у каку вступити). Починаючи екскурсію думала що там є бодай найменші блоки десь вглибині. В які люди просто не знають і не лазять, та на мое розчарування той бункер виявився досить освоєним місцем (жодного закутку нема без залишків людського перебування, купи пляшок, і написів на стінах) але що мене найбільше вразило: збереглось багато всіляких військових артефактів в досить не поганому стані. Були всякі військових сейфи, купа ізоляторів, здоровенний дизельний генератор, каністри з оригінальними військовими написами того часу, навіть збереглись ще картонні коробки від схем якихось боксів, оригінальні написи на стінах, матраци, сейфи, щити, уламки старенького довоєнного телефону. Ще здивувало, що вентиляція там побудована на славу, навіть досі можна спокійно дихати. Знайшли ще декілька веселих об’эктів, як от ліфтова шахта, що піднімається вверх, десь на сім поверхів і виходить у районі Торпедо, бруківку на підлозі, таку як тепер викладають біля ганків, рівненько вкладену плиточку на стінах в душових, яка досі не обсипалась, не повідбилась, деякі бокси які там мають дверцята як у тюрмі – з відсувною щілиною. До речі ми наткнулись на одні такі двері, єдині в бункері закриті і заварені, де присвітивши ліхтарями крізь ті дірки виявили в кінці кімнати спуски ще на нижні поверхи того бункера, або й просто якесь провалля, так що не облажені всіма місця там ще виявляється є. Біля стоків води, що стікає з шахти стіна вкрилася пару сантиметровим слоєм сталактитів, які мерехтливо виблизкували на світлі ліхтарика, таки природа бере своє...
Один раз навіть стало трохи моторошно коли відійшовши від шахти час від часу чули гуркіт і власний голос відбитий в ехо, здавалось що за нами йде ще якась група людей, хоч ми були свято переконані, що ніхто окрім маргінальних елементів і таких як ми не полізе в 21-22 годині вечора по тих катакомбах.
Так за першу свою розвідку ми пройшли по своїй «карті скарбів» тільки половину бомбосховища, наступна гілка чекає нас в наступну експедицію))
наша експедиція дизельний генератор оригінальні написи нашої історії..
сучасні "художества" вентиляційна шахта раритет..
здивувало.. бруківка як сучасна сталактити.. кафель
моторошно стало..
Оригінал фото знаходяться тут
Дуже дякую Golem за наданий фотоматеріал і екскурсію  |
|
 |
Zippo © 23.05.08 19:30:42 |
   |
|
Neftis молодчага. Щоб тут довго не тріпатися, переходжу до діла.
Хто готовий таке повторити? приблизно на наступний тиждень.
- Neftis
- ZIPPO
- tt
- GREIDER
- Angel
- Igora
- Extremal
- Jekill
- Kattia
- Lucky
- ZьоЛьдатЄн
- HaTa
- Proff
- IgorK
- kuzia
- Natka_vmiks
- Unforgiven
- Gandzya
- подруга Gandzya
- Nort
- Suzy
- ... ?
_________________ «Покращення вже сьогодні» ツ
крайній раз внесено зміни: Zippo (28.05.08 13:34:22), редаговано 12 раз |
|
 |
VictorT © 23.05.08 19:36:35 |
   |
|
Готов повторить либо в будние дни, либо в эти выходные (25.05), либо в выходные через две недели (08.06), дальше пока не загадываю.
крайній раз внесено зміни: VictorT (23.05.08 20:04:46), редаговано 2 раз |
|
 |
gdanz © 23.05.08 19:41:21 |
   |
|
завтра собираемся лезть новой експедицией Собираемся в 9.00 возле СКА _________________ бабло побеждает зло, добро и здравый смысл. |
|
 |
|
 |
tt © 23.05.08 21:26:22 |
   |
|
я тіко за , візьміть мене з собою (і бажано поверніть назад)!!!!!!!!!!!!!! Так коли вирушаємо? |
|
 |
Greider © 24.05.08 9:15:46 |
   |
|
прикольно, я також за ,але думаю великою групою гон iти |
|
 |
Angel © 24.05.08 10:11:52 |
   |
|
За + 1 )) |
|
 |
Igora © 24.05.08 13:37:27 |
   |
|
Я в бригаді, свисните  |
|
 |
Extremal © 25.05.08 1:02:44 |
   |
|
 я підписуюсь під цю екскурсію тоже, хіба якшо мене екзамен незастане в той день)) |
|
 |
Jekill © 25.05.08 13:11:24 |
   |
|
Йду. _________________ "Успеха добивается тот, кто каждый день делает что-то для его достижения!" (С) цитата
"Каждый человек свободен выбирать себе любую судьбу." (С) Трансерфинг реальности. |
|
 |
Kattia © 25.05.08 13:57:08 |
   |
|
я тут вперше і ще нікого не знаю, але мене теж беріть _________________ ааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!! |
|
 |
Zippo © 25.05.08 14:03:49 |
   |
|
Kattia ми такими вилазками всі і перезнайомлюємось. Підпис в тебе зачьот  _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
|
 |
ZьоЛьдатЄн © 25.05.08 17:47:09 |
   |
|
 І я, і я! хочу пройтися по всіх катакомбах (малим не хватило мжності) Живу недалеко від СКА! |
|
 |
|