Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Про спину

Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Тощо... Сторінка 1 з 1
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняStaGid © 24.12.16 22:14:24    Про спину

Влітку на жаль отримав травму спини - знайшли протрузію, порадили займатися на тренажерах DAVID у центрі http://ivr.ua/ . Чув багато хорошего про це обладнання, але у мене серед знайомих немає тих, хто на них займався. Хтось щось знаэ про цю методику?
ПовідомленняDankovski © 26.12.16 16:43:54    

Нічого не чув про ті тренажери, але не вірю що при протрузіїї вони незамінні.

Сам мав грижу 9 мм L5-S1 після крайнього стрибка.
Тягнув ногу, пройти міг 1 км, далі біль ставав нестерпним і потрібно було відпочивати на найближчій лавочці. Займався на дошці Євмінова рік дома, зараз вже пройшло 2 роки, відновив заняття в тренажерному залі, вже почав потроху повертатися до боксу. Нога не болить зовсім, на зміну погоди все ще відчуваю дискомфорт в поясниці (не біль). МРТ повторно ще не робив. Якщо будете займатися на дошці Євмінова, то потрібен хороший спец. який складе програму занять, спеціально під вашу травму. Неправильна програма може призвести до нових травм. Я відходив 5 занять (2 перших з яких безкоштовні при покупці дошки). Далі займався дома, головне не забивати і робити вправи щодня. Якщо є зайва вага, то прийдеться скидати, щоб зменшити навантаження на пошкоджений диск. Все це можна реалізувати дома та на турніках (тільки не зіскакуйте з них!) + дієта, без дорогих тренажерів чи фарми. Якщо під час виконання будь якої вправи болить спина - відразу припиняйте її робити, значить ще не прийшов час для неї.

На даній темі наживаються купа "мед закладів" і "спеціалістів" які беруть великі гроші за свої послуги + постійно кличуть до себе на наступні сеанси.

Якщо у вас просто протрузія, то скоріш за все достатньо займатися спортом, просто без навантажень на пошкоджену ділянку (плавання?). Ціль - зменшити вагу і наростити м'язовий корсет, внаслідок чого збільшиться відстань між хребцями. Під час занять спортом кровообіг збільшується і протрузія буде зменшуватися внаслідок осмосу.
Якщо проблемою зайнятися вчасно то можна її пофіксити. Все вищеописане - просто мій досвід, зважайте, що в мене мед освіти немає і я можу помилятися.

ПовідомленняANGELo © 27.12.16 11:32:04    

StaGid, рекомендували цей центр, хвалили. Dankovski, все вірно написав. Погоджуюсь. Саме перше, що потрібно зробити це знайти хорошого лікаря який би вам підходив і виконувати вказівки. Якщо маєте самодисципліну, щоб виконувати всі вправи, рекомендації, тоді можете самі займатися фізкультурою. Якщо з цим важко, чи складно — такі центри якраз і створені.
ПовідомленняVikina © 20.10.20 13:31:23    

Да, действительно, но такие упражнения нужно делать на постоянной основе, чтобы не возникало проблем.
ПовідомленняBambini © 20.10.20 17:04:00    

А мне бы хотелось на массаж пойти
ПовідомленняVikina © 23.04.21 17:56:22    

Очень актуальная тема в наше время, каждый второй имеет проблемы со спиной с малоподвижным образом жизни.
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Тощо... Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU