Попередня тема :: Наступна тема |
Zippo © 06.08.15 11:06:22 «Львів Екстрім Клуб» — 9 років! |
   |
|
 Ось вже який рік я з гордістю пишу чергову тему з нагоди святкування дев’ятої річниці «Львів Екстрім Клуб». Дев’ять років Карл! Дев’ять років! Наш маленький монастир буде збиратись на душевне паті. По при усі труднощі і негаразди ми завжди знаходимо можливість зустрітись за чарчиною «Луцької» і згадати билие времена.
Цього року, як і минулі роки (2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 роки), святкування буде проходити 15–16 серпня на Ясниському кар’єрі, що поблизу Брюхович, на так званому «обриві Гавчика» (названий в честь першого падіння швидкісного спуску Романа он же G@vchik).
Програма паті: як і в попередні роки не дамо собі засохнути. Традиційні водні процедури, пограємо на пляжі у волейбол/футбол, замутим якісь конкурси, постріляємо із страйкбольної зброї, і на завершення запустимо святковий салют. Як завжди, протягом дня буде лабати потужна музичка.
Фінанси: Минулого року ми скидувались по 200 грн, цього акурат вистачило, але через млятський долар цього буде мало. Пропоную цього року скидуватись по 250 грн з розрахунку на 2 дні. Гроші, як завжди, закидаємо мені на картку ПриватБанку: № 5168 7553 8051 5995 Рукавішніков Валерій Іванович не пізніше четверга 13.08.15.
Меню: В суботу сосиски шашличні, м’ясне асорті, сир, домашній оселедець, сало, салати, канапки, помідори/огірки, ввечері запечена картопля із шпондером, одним словом, все як на пікніках. В неділю поснідаєм смаженими курячими крильцями із пивом, гг. Спиртне: Як завжди, фірмовий «Луцький» напій від головного технолога SV-шки, в недільку пивко.
Доїзд: На автомобілі/велосипеді або маршруткою від старого ЦУМу (Магнуса). Карта з координатами.
Отже, усім кому знайоме і не байдуже слово «Львів Екстрім клуб», ласкаво просимо. І не забувайте, що літо вже помалу тю-тю, так що треба добряче поколбаситись, щоб потім було що загадати.
Ну і як завжди ведем список бажаючих - Zippo Львів
- Serjan Червоноград
- Khima Червоноград
- SpawNTnT Червоноград
- Spike Львів
- Світлана Київ
- Endru Львів +
- Аліса Львів +
- Vitalik-ataman Львів +
- Andrey Львів +
- Blumchen Львів
- Hoks Київ
- BeskaBo Львів
- Олег Львів
- Helga Львів
- Victor SV Луцьк +
- Robinzon Львів
- Genyk Львів +
- Linayre Львів +
- Acosta Львів
- Hranitel Київ
- Tt Львів
- Absinth Львів
- Надя Львів
_________________ «Покращення вже сьогодні» ツ
крайній раз внесено зміни: Zippo (12.07.16 10:12:16), редаговано 18 раз |
|
 |
Serjant © 06.08.15 11:13:24 |
   |
|
Serjant +1 БУХАТЬ!!!! БУХАААААТЬ!!!!! |
|
 |
Spike © 06.08.15 11:15:16 |
   |
|
сріке +1 _________________ I like what I do, I do what I like. |
|
 |
SpawNTnT © 06.08.15 11:22:27 |
   |
|
Цей обривчик і я покорив Буду Я і Чубака  _________________ Экстрим — это образ жизни... а жить... неостонавливаясь... рискуя... беря от нее все... вот что нужно... по твоему телу разливается блаженство... в крови поднимается уровень адреналина... все становиться возможным.... |
|
 |
Hranitel © 06.08.15 13:15:10 |
   |
|
Також хочу, но нажаль незнаю чи вийде по роботі! |
|
 |
Endru © 06.08.15 13:39:36 |
   |
|
Я і Аліса |
|
 |
Vitalik-ataman © 06.08.15 19:36:33 |
   |
|
Буду присутній  _________________ Lets'GO!  |
|
 |
Andrey © 09.08.15 17:11:44 |
   |
|
Ще минулого року планував за будь-яку ціну втекти з служби на паті.. Але.. курча, в тоу день у нас був виїзд на схід ((
Тож цього разу буду обовязково!  _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
Blumchen © 10.08.15 13:35:14 |
   |
|
Буду  |
|
 |
Hoks © 10.08.15 13:37:32 |
   |
|
+1  |
|
 |
Victor SV © 11.08.15 17:18:47 |
   |
|
Та буду я на дійстві  |
|
 |
BeskaBo © 11.08.15 21:14:20 |
   |
|
Я бачу на велику радість не всіх здохли хомячки
Ну шо нада павтаріть.....
Може того разу я запамятаю салюти
Нус зустрінимось на "ГАВЧИКО-ЖЕКОВОМУ"обриві
Олюня приєднується до того двіжу
Ше один пасажир під питанням
Списки уточнюються  |
|
 |
BeskaBo © 11.08.15 21:36:41 |
   |
|
Такс уточнюю
Є підтвердження
Ше + 1 з моєї сторони
 |
|
 |
Robinzon © 12.08.15 16:28:56 |
   |
|
На збиранці, купі-купанці, та на дегустуції освіжаючих напоїв авжеж буду!  |
|
 |
Genyk © 12.08.15 20:27:04 |
   |
|
Ех, гріх відмовитись потусити з такою поважною компанією, буду!
З.І. грошенята закинув щойно |
|
 |
|