Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

«Львів Екстрім Клуб» — 9 років!

1, 2  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Привітання з досягненнями, ДН та святами Сторінка 1 з 2
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 06.08.15 11:06:22    «Львів Екстрім Клуб» — 9 років!

Ось вже який рік я з гордістю пишу чергову тему з нагоди святкування дев’ятої річниці «Львів Екстрім Клуб». Дев’ять років Карл! Дев’ять років! Наш маленький монастир буде збиратись на душевне паті. По при усі труднощі і негаразди ми завжди знаходимо можливість зустрітись за чарчиною «Луцької» і згадати билие времена.

Цього року, як і минулі роки (2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 роки), святкування буде проходити 15–16 серпня на Ясниському кар’єрі, що поблизу Брюхович, на так званому «обриві Гавчика» (названий в честь першого падіння швидкісного спуску Романа он же G@vchik).

Програма паті: як і в попередні роки не дамо собі засохнути. Традиційні водні процедури, пограємо на пляжі у волейбол/футбол, замутим якісь конкурси, постріляємо із страйкбольної зброї, і на завершення запустимо святковий салют. Як завжди, протягом дня буде лабати потужна музичка.

Фінанси: Минулого року ми скидувались по 200 грн, цього акурат вистачило, але через млятський долар цього буде мало. Пропоную цього року скидуватись по 250 грн з розрахунку на 2 дні. Гроші, як завжди, закидаємо мені на картку ПриватБанку: № 5168 7553 8051 5995 Рукавішніков Валерій Іванович не пізніше четверга 13.08.15.

Меню: В суботу сосиски шашличні, м’ясне асорті, сир, домашній оселедець, сало, салати, канапки, помідори/огірки, ввечері запечена картопля із шпондером, одним словом, все як на пікніках. В неділю поснідаєм смаженими курячими крильцями із пивом, гг. Спиртне: Як завжди, фірмовий «Луцький» напій від головного технолога SV-шки, в недільку пивко.

Доїзд: На автомобілі/велосипеді або маршруткою від старого ЦУМу (Магнуса). Карта з координатами.

Отже, усім кому знайоме і не байдуже слово «Львів Екстрім клуб», ласкаво просимо. І не забувайте, що літо вже помалу тю-тю, так що треба добряче поколбаситись, щоб потім було що загадати.

Ну і як завжди ведем список бажаючих Write
  1. Zippo Львів
  2. Serjan Червоноград
  3. Khima Червоноград
  4. SpawNTnT Червоноград
  5. Spike Львів
  6. Світлана Київ
  7. Endru Львів +
  8. Аліса Львів +
  9. Vitalik-ataman Львів +
  10. Andrey Львів +
  11. Blumchen Львів
  12. Hoks Київ
  13. BeskaBo Львів
  14. Олег Львів
  15. Helga Львів
  16. Victor SV Луцьк +
  17. Robinzon Львів
  18. Genyk Львів +
  19. Linayre Львів +
  20. Acosta Львів
  21. Hranitel Київ
  22. Tt Львів
  23. Absinth Львів
  24. Надя Львів

крайній раз внесено зміни: Zippo (12.07.16 10:12:16), редаговано 18 раз
ПовідомленняSerjant © 06.08.15 11:13:24    

Serjant +1 БУХАТЬ!!!! БУХАААААТЬ!!!!!
ПовідомленняSpike © 06.08.15 11:15:16    

сріке +1
ПовідомленняSpawNTnT © 06.08.15 11:22:27    

Цей обривчик і я покорив  Invalid  Vava  Very Happy  Буду Я і Чубака Dance
Экстрим — это образ жизни... а жить... неостонавливаясь... рискуя... беря от нее все... вот что нужно... по твоему телу разливается блаженство... в крови поднимается уровень адреналина... все становиться возможным....
ПовідомленняHranitel © 06.08.15 13:15:10    

Також хочу, но нажаль незнаю чи вийде по роботі!
ПовідомленняEndru © 06.08.15 13:39:36    

Я і Аліса
ПовідомленняVitalik-ataman © 06.08.15 19:36:33    

Буду присутній Drink  Dance
ПовідомленняAndrey © 09.08.15 17:11:44    

Ще минулого року планував за будь-яку ціну втекти з служби на паті.. Але.. курча, в тоу день у нас був виїзд на схід ((
Тож цього разу буду обовязково! Wink Goof  Drink

ПовідомленняBlumchen © 10.08.15 13:35:14    

Буду  Smile
ПовідомленняHoks © 10.08.15 13:37:32    

+1 Smile
ПовідомленняVictor SV © 11.08.15 17:18:47    

Та буду я на дійстві Yahoo
ПовідомленняBeskaBo © 11.08.15 21:14:20    

Я бачу на велику радість не всіх здохли хомячки  Yahoo
Ну шо нада павтаріть.....  Twisted Evil
Може того разу я запамятаю салюти  LOL
Нус  зустрінимось на "ГАВЧИКО-ЖЕКОВОМУ"обриві   Jokingly
Олюня приєднується до того двіжу  Crazy
Ше один пасажир під питанням
Списки уточнюються  Twisted Evil
ПовідомленняBeskaBo © 11.08.15 21:36:41    

Такс уточнюю
Є підтвердження
Ше + 1 з моєї сторони

Good  Cool
ПовідомленняRobinzon © 12.08.15 16:28:56    

На збиранці, купі-купанці, та на дегустуції освіжаючих напоїв авжеж буду! Drink
ПовідомленняGenyk © 12.08.15 20:27:04    

Ех, гріх відмовитись потусити з такою поважною компанією, буду!
З.І. грошенята закинув щойно
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Привітання з досягненнями, ДН та святами Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 2
1, 2  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU