Попередня тема :: Наступна тема |
WXP © 05.12.14 20:04:44 Відкритяя НОВОЇ DZ у Львові 2015р |
   |
|
Як я вже говорив то незабаром у Львові планується відкриття нової DZ!
Незважаючи на особисті стосунки та амбіції До нового року будуть проведені збори парашутистів, місце і дата будуть мною повідомлені додатково!
Орієнтовно повідомляю про присутність на новій DZ літака Л-410 робочі висоти 4200–5000, цінова політика не обговорюється в зв’язку з плаваючими цінами на пальне.
На збори будуть запрошені в принципі всі бажаючі «СПОРТСМЕНИ» в яких є в наявності свої власні парашути а також які націлені на спортивну роботу!!!
Для парашутистів які будуть відповідати вимогам а це орієнтовно (відсутність бажання вживання, дисципліна і відповідальність. І ще перелік деяких факторів). В перспективі буде запропонована робота на DZ.
Всі додаткові нюанси будуть мною доведені додатково.
Дякую за увагу! Щось пишіть! _________________ Стрибни хоч раз і зрозумієш нащо Ти живеш! |
|
 |
Xander © 06.12.14 9:52:58 |
   |
|
Та невже!
Є питання.
А коли той "незабар" і чи плануються першорази/АН2? |
|
 |
Zippo © 06.12.14 10:12:46 |
   |
|
Оце так сюрприз, однако.  _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
Lucky © 06.12.14 11:37:29 |
   |
|
Це дуже круто
Сподіваюсь, час коли таке щастя привалить не за горами. _________________ SkyDiving rulezzzz  |
|
 |
Dynozavr © 06.12.14 20:24:26 |
   |
|
Де буде знаходитися нова DZ? _________________ Don't Worry, Be Happy! |
|
 |
WXP © 17.12.14 18:26:53 |
   |
|
Я вас прошу вибрати день і годину я думаю десь ввечері, місце зустрічі повідомлю додатково.Першоразники плануються але статік лайн,замість Ан-2 буде елка Зустріч плануйте після Миколая. _________________ Стрибни хоч раз і зрозумієш нащо Ти живеш! |
|
 |
Turbocuda © 18.12.14 10:00:53 |
   |
|
Більшості підходить в неділю вечором. |
|
 |
Oleg-VR © 22.12.14 23:48:55 |
   |
|
Що за дропзона? Коли відкриття? Що буде в оренді? Стрибки: спорт, тендем, афф? Якось, такі анонси, без детальної інформації, виглядають досить дивно  |
|
 |
WXP © 26.12.14 20:02:51 |
   |
|
Якби інфа була не достовірна то я не писав би. Напевно /Олег мене незнає _________________ Стрибни хоч раз і зрозумієш нащо Ти живеш! |
|
 |
Dynozavr © 28.12.14 12:27:41 |
   |
|
Будь-ласка розкажіть детально про нову дропзону, людям цікаво... Чи це секретний секрет?  _________________ Don't Worry, Be Happy! |
|
 |
Alexxx © 29.12.14 18:34:11 |
   |
|
30 грудня 2014 р., 20.00 відбудуться збори спортсменів-парашутистів з приводу анонсованого відкриття нової висотної DZ. Збори відбудуться за адресою: вул. кн. Ольги, 5, приміщення "Карпатбуд". Питатись на прохідній в охорони, вони мають бути попереджені.
Запрошуються всі бажаючи  _________________ Это невозможно! — сказала Причина
Это безрассудство! — заметил Опыт
Это бесполезно! — отрезала Гордость
Попробуй... шепнула Мечта.
«Мы пьем за яростных, за непокорных, за презревших грошевой уют». |
|
 |
Zippo © 31.12.14 9:55:20 |
   |
|
Вчора дуже хотів але не вийшло. Хтось може в двох словах тут розказати? _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
WXP © 31.12.14 19:44:43 |
   |
|
Подзвони розкажу  _________________ Стрибни хоч раз і зрозумієш нащо Ти живеш! |
|
 |
WXP © 27.06.15 21:44:09 |
   |
|
Шановні громадяни !!! Настав довгоочікуваний момент стосовно нової дз. У вівторок 30 червня о 19.00 відбудуться збори в приміщенні карпат буду. Запрошуємо усіх бажаючих .стосовно початку проведення занять, а також стосовно допусків та надання роботи. _________________ Стрибни хоч раз і зрозумієш нащо Ти живеш! |
|
 |
|