Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Львів Екстрім клуб 7 років

1, 2  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Привітання з досягненнями, ДН та святами Сторінка 1 з 2
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 18.07.13 11:31:47    Львів Екстрім клуб 7 років

Ви не повірите, але нашому Львів Екстрім клубу виповнилось 7 років. Ми ще на один рік постарішали, перепрошую, стали досвідченішими. Щоб не лити водичку, бо часу йтак мало, перейду по суті.
20–21 липня на Ясниському кар’єрі, що поблизу Брюхович буде символічне святкування 7-річчя клубу, з розряду місце те саме, п’ють ті самі.
Доїхати раніше можна було 44 маршруткою від старого ЦУМу, тепер вже Магнуса. Який зара у неї номер і чи їздить вона далі уви нескажу, ібо їзджу в Ясниська як не на машині так на велосипеді.
По фінасах, усі бажаючі скидуються по 150 грн мені на картку ПриватБанку № 6762 4620 5224 1129 Рукавішніков Валерій Іванович. Закинути/передати потрібно до п’ятниці вечора, якщо немає змоги, маякуєте мені і я закину за вас свої а на паті мені повернете.
В суботу ранком разом із добровольцями які мають залізних коней ми закупимся бухлом/хавлом і завезем все важке на місце.
Хто немає палатки/спальника/каримата, можна взяти в нас. Ну шо агонь!

P.S. Є якісь побажання/зауваження?

Змінено: Zippo (11.12.13 12:01:56)
ПовідомленняKaruso © 18.07.13 13:44:04    

Їду, все окрім палатки в наявності, гроші перерахував  Yahoo
ПовідомленняРейдер © 18.07.13 13:47:12    

Zippo
Закинув гроші.

Палатку візьму, якщо не буде місця десь так поспати))
ПовідомленняSpawNTnT © 18.07.13 22:28:15    

Ти канешно Зіппо, завчасно сказавSmile Будемо! Нас 3-є! Все є! Бабло при зустрічі віддамо! Не забудь футболки + кріплення для ГоПро моє! Будемо в суботу під вечір, годинка 6-та орієнтовно! Бажано ще сказати як можливо добратися і звідки!? Drink
Экстрим — это образ жизни... а жить... неостонавливаясь... рискуя... беря от нее все... вот что нужно... по твоему телу разливается блаженство... в крови поднимается уровень адреналина... все становиться возможным....
ПовідомленняKaruso © 18.07.13 23:32:56    

Наскільки я зрозумів добиратись так:
Цитата:
Доїзд: В центрі біля старого ЦУМу, тепер вже Магнуса, ходить маршрутка № 44 , на яку сідаєте до кінцевої зупинки. Кінцева зупинка буде біля пам'ятника Воїнам УПА фото № 1. Вийшовши з маршрутки, йдете по дорозі прямо до першої розвилки, на ній повертаєте направо на польову дорогу, як на фото № 2. Далі йдете по польовій дорозі на якій будуть ще два незначі повороти направо, ми їх минаєм, тиримаючись лівої сторони. Наступні дві розвилки будуть як на фото № 3 та № 4 тримаємось правої сторони і йдемо прямо. Заїзд в ліс фото № 5. Зайшовши в ліс, зразу повертаємо наліво. В лісі ще буде одна розвилка біля "дров", там ми повертаємо направо, як на фото № 6. Вийшовши з лісу, перших дві розвилки повертаєм наліво, фото № 7 та 8. Пройшовши цих два повороти, ми впираємося в озеро, там повертаємо наліво, як на фото № 9 і йдем краєм озера 100 м., а та вже нас найдете по звуках музики. Фотокарта

Тільки треба буде уточнити чи 44 маршрутка їздить під тим номером чи ні.

ПовідомленняVictor SV © 19.07.13 6:13:08    

Моя тожа буду, я так зрозумів що будемо на першій водоймі. Тобіш карта доїзду з минулих років не зовсім точна
ПовідомленняKaruso © 19.07.13 9:24:25    

От халепа, мене ж там ще ні разу не було Sad
ПовідомленняРейдер © 19.07.13 15:54:08    

Хоч на котру годину їхати? Surprised
І якщо ми не на тому місці, то на якому?)
ПовідомленняZippo © 19.07.13 21:44:41    

Що за паніка, будем на старому місці, якшо поженуть то будем на новому, все просто Very Happy
Орієнтвно в 10 буду скуповуватись провіантом. Поки туди, поки сюди, акурат 12–14 мали бути на місці з усім.

ПовідомленняSpawNTnT © 19.07.13 22:17:15    

Будемо біля 15,00 (орієнтовно)
Экстрим — это образ жизни... а жить... неостонавливаясь... рискуя... беря от нее все... вот что нужно... по твоему телу разливается блаженство... в крови поднимается уровень адреналина... все становиться возможным....
ПовідомленняLeona © 21.07.13 16:23:40    

Народ! Гулянка перевершила усі очікування! Я щаслива! Щаслива, що саме на ці вихідні ми святкували 7-ліття нашого клубу і щаслива, що саме таким душевним складом! Дуже рада була всіх бачити! Ви крейзануті на всю голову і це прекрасно! Дякую! Я в ейфорії!
Хеппі бьоздей ту ю, Львів Екстрім Клуб! Yahoo  Yahoo  Yahoo
Чекаємо фотографій! Very Happy  (не забудьте про цензуру).

ПовідомленняKaruso © 21.07.13 20:10:49    

Накінець добрався до компа! Це було незабутньо-крезайнуто Very Happy  Компанія супер, канапки з лимончиком тихо нажитим супер, водичка супер, погода супер, туман був супер ( як кажуть ті що виділи Smile ). Дякую за, можна сказати, сімейну компанію Yahoo Львів Екстрим з ДНЮХОЮ!
ПовідомленняSpawNTnT © 21.07.13 21:31:12    

Сватання пройшло супер! Ми вже вдома! Фотки закину Зіппо! Цензура за ним! Всім дякую! Було весело, Крейзануто і вцілому супер!
ПовідомленняZippo © 22.07.13 14:18:39    

Нас было мало, но мы в тельняшках! Один позитив! Дякую, ви справжні!YahooКілька фото з святкування 7-річчя Lviv eXtreme club Dance
ПовідомленняVictor SV © 22.07.13 21:22:17    

Посиділи класно Drink , весело і не напряжно Goof
Хто не приєднався то проблеми тих хто не приєднався Jokingly
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Привітання з досягненнями, ДН та святами Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 2
1, 2  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU