«Снує одвічну пісню Черемош, а її відгомін западає в дув наповнюючи почуттями, яких не змити хвилями часу...» Пільгук Іван, повість «Пісню снує Черемош»
Перша ніч весни!
І ми розпочинаємо набір спраглих та охочих до адреналінового сплаву Чорним Черемошом, який традиційно проходить гарячими травневими вихідними, та новим незвіданим маршрутом для нас по Черемоші до с. Вижниця.
Дата проведення традиційного сплаву / катамаранінгу:9–11 травня 2013 р. Дата проведення сплаву до Вижниці:12 травня 2013 р.
Місце проведення та табір: наш табір буде знаходитися на приватному подвір’ї в с. Дземброня. Чудовим орієнтиром табору є кілометровий стовпчик з цифрою «8» від повороту в с. Ільці та прапори нашого товариства. З цього місця ми будемо готуватися, вибувати на сплав, та прибувати з фінішу.
Безпосередньо на створеній карті (Google Maps) ви можете побачити місце табору (червона ділянка), маршрут традиційного сплаву (синій колір), та шлях добирання автотранспортом зі Львова до самого табору (зелений колір).
Традиційний сплав, та пороги: ділянка на якій ми будемо сплавлятися має протяжність 8 км. Стартуємо від с. Зелене та фінішуємо в с. Красник. Задоволення та адреналін вам принесуть славні, та знайомі фанатам Чорного Черемоша, перекати та пороги відомі як: «Дземброня», «Дідів лікоть», «Біла кобила», «Бистрецька шивера», «Гучок», «Гук».
Маршрут до Вижниці: розпочинаємо від нашого табору, і пливемо як справжні пригодошукачі до с. Вижниця, що у Чернівецькій області. На цьому маршруті більше, ніж 70 км справжньої гірської річки, ви окрім більшості вищеназваних порогів відкриєте для себе красу Буковини. Ви пропливете по місцях де кожний камінь дихає легендою, де річка завертає, щоб відкрити вам красу гордої самотньої скелі на березі бурхливого Черемошу. Ви побачите Криворівню як мало хто бачив, і можливо персонажі «Тіней забутих предків» постануть перед вами серед полуденної спеки. Ви не повірите як поєднається Біле та Чорне. Можливо і вам Черемош наспіває «Червону руту», як і наспівав він Володимиру Івасюку. Ніколи Сокільська скеля не змусить вас захопити подих так як на Черемоші. ...А ще ви бачили як гори цвітуть, та прокидаються зі сну?
Список спецкоманди:розгорнути
Tekhanu
Роман
Уляна
Андрій
SpawnTnT
Юра
Галя
Cunami
Lex
Progektor
fibona44i
Acosta
Savmi
Тарас
Юра
Павло
Rom4uk
Забезпечення спорядження для сплаву:
від нас: спорядження для сплаву вам видається в таборі перед посадкою в автобус, та повертаєте його в такому ж вигляді після повернення в табір. Це є період в якому відповідальність за спорядження несе особисто кожний. У особисте спорядження входить: захисний шолом, рятувальний жилет, костюм захисний від бризок (куртка та штани), весло.
від вас: єдине, що від вас вимагається — це взуття, в якому не буде шкода залізти у воду і яке тримається на нозі. Оптимальний варіант — це неопренове взуття для водних видів спорту. Але цілком нормально будуть і літні сандалі, чи будь-яке інше взуття, яке не злітає з ноги самовільно. Хто має свій, або має можливість взяти в оренду/позичити, неопреновий костюм — буде лише плюс вам. По бажанню можете взяти рукавиці.
Проживання: ми забезпечуємо вам місце для намету та елементарні умови. Подвір’я є великим, та місця вистачить всім.
Якщо у вам немає необхідного для туристичного проживання в наметі, тоді у нас ви зможете взяти в оренду Terra Incognita Toprock 4, теплий спальник Terra Incognita Pharaon 400 (−18 −10 +15), карімат виробництва Іжевського заводу (1508 — 66 кг/м³) та палаткомісце. Вартість комплекту (палаткомісце, спальник та карімат) — 25 грн/доба.
Для особливо вибагливих, чи сім’ям з дітьми, є можливість поселитися у будинку знімаючи кімнату. Всього є 4 кімнати: 2 кімнати на 2 особи, та 2 кімнати по 4 особи. Вартість становить 50 грн за добу з особи. Є душ. Його вартість становить 15 грн.
Харчування: повністю автономне. Ми забезпечуємо наявність кип’ятку та місця для прийому їжі.
В господині можна буде замовити харчування, змушений сказати дуже смачне та поживне, за такими розцінками: сніданок та вечеря — 30 грн., а обід — 35 грн.
Добирання: при достатній кількості бажаючих буде замовлено приватний автобус, який привезе та відвезе у визначений нами час. Про попередню згоду на замовлення автобуса, будь ласка, повідомте в заявці. Орієнтовно вартість буде складати 250 грн. з людини (туди/назад). При погодженні замовлення автобуса необхідно буде внести завдаток. Подробиці згодом.
Якщо будете їхати автомобілем, то у вищенаведеному посиланні на карту, ви зможете подивитися маршрут.
Добиратися самостійно доцільно так: потягом Львів—Івано-Франківськ. З Івано-Франківська прямуєте автобусом який їде за маршрутом «Івано-Франківськ — Верховина» (автостанція у Івано-Франківську знаходиться біля залізничного вокзалу). Зійти з автобуса у с. Ільці біля повороту в напрямку с. Зеленого та с. Шибеного. І прогулюючись та милуючись краєвидами пройти 8 км. до нашого табору. Якщо вас є 4–5 людей, то можливо буде резон дістатися з самої Верховини до табору на таксі, вартість якого орієнтовно складе 150 грн за машину.
Розклад та вартість квитків на потяг ви зможете дізнатися у довідковій нашої славної залізниці.
Вартість: Традиційний: залишається як і минулого року — 250 грн. за сплав. Другий та кожний наступний — 150 грн. Для членів клубу — 200 грн. та 100 грн., відповідно.
До Вижниці: вартість складає 500 грн. Обов’язкова умова — завдаток у розмірі 150 грн.
a) Як сплатити завдаток: розгорнути
✔ переказ на картку Приватбанку: 6762 4620 5224 1129 Рукавішніков Валерій Іванович. Як це зробити і де: місцезнаходження терміналів (вибрати з правої сторони «термінали») та відеоінструкція з користування. Повідомити час здійснення переказу організаторам.
✔ Особисто передати кошти одному з організаторів.
✔ Інші методи внесення завдатку — звертайтеся за телефонами поданими нижче в кінці теми.
Повернення завдатку відбувається лише з категоричних причин, ступінь категоричності та важливості яких визначають організатори. Причини на кшталт: проспав, погода не подобається, мама не пускає, на роботу «раптово» викликали, в дівчини ПМС, будун, насморк зранку, кашель, зламав руку/ногу/хребет/ребра і т. д. — НЕ приймаються! Вносячи завдаток ви маєте усвідомлювати і погоджуєтеся, що через причини будь-якого роду, чи обставини будь-якого типу, які раптово/несподівано/зненацька/неочікувано можуть у вас виникнути, і які стануть на заваді прийняти участь у заході, — завдаток НЕ повертається.
Завдаток не є кредит нам від вас, який ми маємо вам повернути. Ми вам віримо — повірте і нам.
Кількість днів перебування в таборі немає значення.
У вартість входить оренда спорядження, забезпечення транспортом сплаву, проведення сплаву, оренда подвір’я.
Як приєднатися:
1. Усвідомлюємо всі можливі умови, ризики, вимоги, які подані в даному тексті, а також ті, що можуть виникнути безпосередньо під час заходу, які неможливо передбачити. Подаючи заявку на участь у заході ви автоматично погоджуєтеся зі всім поданим (умови, ризики, вимоги, правила, інформацією і т.д.) у тексті повідомлення, і навіть з тим про, що ми можливо забули написати, але можемо сказати.
2. Занотовуємо та розуміємо, що: розгорнути
— учасники заходу мають дотримуватися всіх правил безпеки в будь-якій ситуації, а також дотримуватися правил поведінки, громадського порядку та морально-етичних норм за будь-яких умов на протязі всього заходу;
— категорично забороняється наносити шкоду у будь-яких її проявах оточуючому природньому середовищу;
— учасники мають чітко і беззаперечно виконувати вказівки та рекомендації організаторів заходу, чи капітана плавзасобу;
— кожний учасник несе повну матеріальну відповідальність за будь-яке пошкоджене, чи втрачене спорядження, обладнання, екіпірування, чи інші предмети і відшкодовує в грошовому еквіваленті повну вартість, яка визначається організаторами;
— кінцеве рішення в будь-якому випадку, ситуації, питанні, спірному моменті від старту заходу (прибуття в табір/прийняття участі у сплаві) до його завершення (вибуття з табору/завершення сплаву) приймається організаторами, чи капітаном плавзасобу, і воно є остаточним, та оскарженню не підлягає;
— ймовірний часовий графік сплаву (хто і якого числа та о котрій годині, орієнтовно, здійснює сплав) може формуватися заздалегідь організаторами. При наявності більше, ніж 3-ох людей, які хотіли б сплавлятися разом, чи на одному катамарані — повідомити про це заздалегідь (наприклад, у лінійці «Додаткова інформація:»). За будь-яких умов та обставин пріоритет часу здійснення сплаву у графіку визначають організатори. Рішення організаторів на будь-якому етапі (в тому числі і в самий день проведення сплавів) формування графіку та команд не обговорюється і є остаточним;
— сплав є командним заходом, де кожний учасник є членом дружньої команди зі всіма обов’язками покладеними на нього, які відповідно виникають і які визначає капітан плавзасобу з даного положення;
— сплав є заходом, який вимагає від кожного з учасників значних, в певній мірі, фізичних та емоційних зусиль. Візьміть це до уваги;
— організатори не несуть відповідальність за матеріальні, моральні, чи інші збитки та наслідки, які виникли через умови та причини, які не є в межах впливу можливостей організаторів;
— нагадую, що незнання та невиконання правил та умов — не звільняє від відповідальності.
3. В даній темі висловлюємо своє бажання прийняти участь у традиційному, чи сплаві до Вижниці, повідомивши при цьому, за зразком:
Цитата:
Буду я, і також мої друзі/знайомі/дружина/дівчина: (імена)
Числа: (з такого числа по таке)
Спорядження: намет (є/немає), спальник та килимок (є/немає), вільні місця в наметі (стільки-то місць/немає)
Добиратися буду: (автобусом/автомобілем/потягом/літаком/автостопом/лісапєдом/не знаю...)
Час прибуття до табору: орієнтовно (година така-то)
Додаткова інформація (за потребою): (можу дихати під водою/храплю як дємон/батько-герой/сексуальна орієнтація/боюся води/і т.д.)
Наголошую, що обов’язково заповнити поля у власному профілі, включно з телефоном. Це є умова.
Телефонуйте при виникненні питань Валерію (Zippo) 0506687717, Любомиру (Lyubko) 0677218189, чи Сергію (ANGELo) 0981533595.
УВАГА! Додаткова інформація.
Традиційний сплав буде відбуватися лише 2 дні — 10 та 11 травня. Сплав до Вижниці — 12 травня.
Вартість проживання в таборі (якщо буде хоча б одна ночівля) для тих хто не сплавляється складає 50 грн. Незалежно від того чи 1, чи 4 дні.
Замовлено автобус, який відвезе на місце сплаву зі Львова, та привезе назад до Львова.
Кількість місць: 26
Дата старту поїздки зі Львова:10 травня вночі, у п’ятницю (годину уточню ближче до дати). Вночі у п’ятницю — це означає вночі з четверга на п’ятницю. Доба у нас, як і у всьому світі починається о 0:00 год. Себто коли пізно вечером у четвер стукне 0:00 год., то це означає, що вже п’ятниця. А то коли я це змушений був пояснювати третій людині підряд — це вже не було смішно. Дата виїзду з табору на Львів:вечір 12 травня, неділя. Вартість поїздки в обидва боки: 250 грн.
Вартість поїздки в один бік: 125 грн.
Завдаток: 100 грн./люд. та 125 грн./люд. (ті, що в один бік). Як сплатити — подано вище в цьому повідомленні. Список на автобус:розгорнути
Cunami
Lex
Leona
Progerktor
Progektor`s Ася
Progektor`s Іванка
Acosta
Acosta`s Василь
Endru (туди)
fibona44i
fibona44i`s дівчина
Vitalik-ataman
Nazarij
SunRise (туди)
Тарас (туди)
Aspera
Рейдер
Tekhanu (назад)
Роман (назад)
Уляна (назад)
Андрій (назад)
Гарантією того, що ви будете їхати автобусом є завдаток.
Гарантією вашого здоров’я є виконання домовленостей, які ви озвучили на форумі, та в особистій розмові зі мною. Якщо ви не впевнені — краще не пишіть.
Якщо в тих, хто НЕ планував їхати автобусом, або раптово стали впевнені, змінилися плани та бажають їхати автобусом, то сміливо телефонуйте мені в будь-якій годині за інформацією. Думаю, що вільні місця будуть, оскільки меншого автобуса (18-22 місця) на даний момент немає.
ANGELo написав(ла):
О 0:01 год. (12 ночі) в п’ятницю автобус буде вас всіх чекати на зупинці, що прямо навпроти коня з Данилом. Автобус Еталон, такий няшного бєжєвого кольору з фіолєтовими полосками. Номерний знак ВС 3759 ЕА. Місць 26.
Нагадую, що означає вночі у п’ятницю:
ANGELo написав(ла):
Вночі у п’ятницю — це означає вночі з четверга на п’ятницю. Доба у нас, як і у всьому світі починається о 0:00 год. Себто коли пізно вечером у четвер стукне 0:00 год., то це означає, що вже п’ятниця.
я буду! Все є окрім палаткомісця буду сплавлятись коли буде зручно в один з днів 9-11 травня. Ближче до дати зорієнтуюсь чим буду їхати.
Ураааа! Скоро мій обожнюваний рафтінг!!!! _________________ Выпей кофе, если тебе плохо. Лучше не станет, но хоть кофе выпьешь.
І я! Буду обов’язково
Числа: буду на весь період сплаву
Спорядження: намет є, спальник та килимок є, вільні місця в наметі можливий +1. Палатка 2+, і в ній вже буду я і моя сестричка Lea У Lea, доречі, теж все є (спальник, килимок, і прочєє прочєє)
Чим добиратися і час прибуття то вже ближче до травня буде ясно
І я буду, такого пропустити не можна! 5-та фотка зверху — це було неймовірно, неймовірно ссикотно коли ти у воді по саме горло. Є палатка, карімат, спальник. Ближче до дати відпишусь на скільки днів і чим буду їхати. Зі мною напевно ще камради будуть. _________________ Экстрим — это образ жизни... а жить... неостонавливаясь... рискуя... беря от нее все... вот что нужно... по твоему телу разливается блаженство... в крови поднимается уровень адреналина... все становиться возможным....
НАРЕШТІІІІІІІІІІІІІІІІ.... ДОчекався цієї теми ! БУДУ 100%, можливо з друзів ше хтось приєднається (деталі згодом), в планах бути там на 2–3 дні. Вписуйте в список! Маю все крім палаткомісця, Добиратись ше не знаю чим буду. _________________ Всім привіт!
Накінець то довгоочікувана усіма тема створена! Обов’язково буду. Планую на 3 дні, спальник/каремат/палатка присутні. _________________ Чудо — это когда немой говорит глухому, что слепой видел как одноногий ходил по воде.
еееххх... от сюди я вже точно не попадаю
всім гарно відірватись
ще когось одружили, крім...? ну хто знає, той знає кого _________________ Человек среди гор ничтожно мал! (Ария — Бивни черных скал)