Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Збираємся для гри в футбол, волейбол, чи баскетбол.

назад  1, 2, 3 ... , 23, 24, 25  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Футбол / Гандбол / Баскетбол / Волейбол / Бампербол / Гольф Сторінка 24 з 25
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняSpike © 25.11.12 17:43:59    Збираємся для гри в футбол, волейбол, чи баскетбол.

Привіт друзі...
У нас зима, (ідеш на роботу — темно, ідеш з роботи, блін знову темно Very Happy) на вулиці холодно, похмуро, і вечорами не має чим зайнятись окрім як розмовляти з телевізором на дивані попиваючи при цьому пивко. Ось тут і з’явилася думка, а чому б нам не збиратися раз на тиждень в якомусь шкільному спортзалі!? Що ми там робитимемо? Та в залежності що обере більшість, гратимемо в футзал чи баскетбол.

ANGELo написав(ла):
Наш день гри (за багаточисельними побажаннями)— четвер, на 19:00 год. Адреса залу: Хуторівка, 15 (перехрестя Стрийська-Наукова). Там якийсь коледж від Політехніки.

ПовідомленняNotka © 19.05.15 17:10:37    

Yahoo  Я хочу!.. Давайте вже зберемось і пограємо...
Повідомленняfatjov © 24.11.15 13:57:31    

Привіт, народ. Якшо сюди ще хтось заходить і має бажання побігати в залі то напишіть може зберемся
ПовідомленняZippo © 25.11.15 10:56:03    

Кілька раз пробували на волейбол зібратись, ніяк не назбирається кворум, а за футбол годі й говорити... Kilroy
ПовідомленняOlenka © 29.11.15 23:03:22    

Цікаво як то воно з баскетболом?
Повідомленняfatjov © 30.11.15 17:02:31    

Нас є четверо гарантовано і є футзальний мячик, але потрібно орієнтуватись скільки ще є бажаючих. Я так розумію Zippo ти за?
Я ще пошукаю народ і треба прикинути кому на яку годину підходить, орієнтовно на якийсь будній день початок  18:30-19:30
ПовідомленняSpike © 30.11.15 20:19:29    

я б спробував розімятися в футбік, відкрити так званий сезон)) футзальні мячі присутні, волейбольні також, тут головне людей зібрати.
ПовідомленняZippo © 02.12.15 14:20:35    

Футбол не сильно цікавить але разок можна, щоб розмочити сезон але далі я б у волейбол шпіляв
ПовідомленняTaser777 © 23.12.15 18:13:02    

Привіт, є пропозиція побігати футбол на наступний тиждень в олімпіку 300 грн година. Є 5 чоловік потрібно ще 5, зголошуйтесь)
ПовідомленняZippo © 11.02.16 13:12:30    

Алоха Preved Троха покумекавши, вирішили відновити (надіюсь, на постійній основі) хорошу традицію гри у волейбол. Перша туса через тиждень в четверг 18.02.16 о 19:00. Зал той самий (Хуторівка, 15). Ціна: 250 грн/2 год. Ліміт 12 чоловік. На даний момент вже є 10 чоловік і двоє під питанням (Zippo, Oleg, Blumchen, Acosta, Robinzon, VanDik, Tekhanu, Юра, Genyk, Notka, та (Angelo, Helga?).
Пишу це для того, щоб на наступний раз 25.02.16 на 19:00 народ міг орієнтуватись/планувати. Про свій намір пограти, бажано відписати у цій темі або маякнути мені у вайбер

Змінено: Zippo (31.03.21 8:56:33)
ПовідомленняSunRise © 22.02.16 13:57:04    

Preved  Я планую бути і думаю Володя теж!
ПовідомленняBlumchen © 23.02.16 10:21:15    

+
ПовідомленняZippo © 23.02.16 14:02:53    

Пазняк метаться, четверг вже занятий на постійній основі. Якщо я все правильно поняв то є ще понеділок і п’ятниця, але мені воно явно не дуже подобається. Як варіант, можна пошукати ще якийсь зал (якщо всі так раптово хочуть вернутись у спорт) Very Happy
P.S. Зал в якому грали минулий четверг теж занятий (всі дні)

ПовідомленняSunRise © 23.02.16 15:52:53    

Еххх а я вже налаштувалась....
ПовідомленняSunRise © 24.02.16 18:27:22    

То шо там завтра буде чи не буде волейбол??=)
Повідомленняmic © 10.04.16 14:25:43    

Друзі, добрий день. З різних причин ми втратили декількох постійних гравців. Тому запрошуємо 3-4 "маньяків", які згідні бігати на 7-30 ранку по понеділкам і четвергам до 9-00 на ТВД на Луганській. Звичайно, можна по одному, аби ви мали бажання і можливість постійно грати. Наша команда грає разом вже років 10, всі з поняттямSmile Тому попадати по м"ячу обов"язковоSmile Оплата за тренування близько 20 грн з людини. Дзвоніть 0682909969 Михайло.
До речі, запрошуємо на товариську гру любі команди або приїдем до вас...
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Футбол / Гандбол / Баскетбол / Волейбол / Бампербол / Гольф Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 24 з 25
назад  1, 2, 3 ... , 23, 24, 25  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU