Попередня тема :: Наступна тема |
Spike © 25.11.12 17:43:59 Збираємся для гри в футбол, волейбол, чи баскетбол. |
   |
|
 Привіт друзі...
У нас зима, (ідеш на роботу — темно, ідеш з роботи, блін знову темно ) на вулиці холодно, похмуро, і вечорами не має чим зайнятись окрім як розмовляти з телевізором на дивані попиваючи при цьому пивко. Ось тут і з’явилася думка, а чому б нам не збиратися раз на тиждень в якомусь шкільному спортзалі!? Що ми там робитимемо? Та в залежності що обере більшість, гратимемо в футзал чи баскетбол.
ANGELo написав(ла):
Наш день гри (за багаточисельними побажаннями)— четвер, на 19:00 год. Адреса залу: Хуторівка, 15 (перехрестя Стрийська-Наукова). Там якийсь коледж від Політехніки.
_________________ I like what I do, I do what I like. |
|
 |
|
 |
Zippo © 06.12.12 16:54:00 |
   |
|
Сьогодні з «смотрящим теми» он же Spike їздили по різних «точках» і пробивали шо і як. Ситуація невтішна
1. ЦТДЮГ «Погулянка» (вул. Вахнянина, 29) — занято все і вся ще з літа і до нового року.
2. Університет фізичної культури (Вул. Черемшини, 17) — занято все. Коли буде вікно хз. Тре надзвонювати 0322768367
3. Спортивний комплекс Львівського національного університету ім. І. Франка (вул. Черемшини, 31) — не дочекались інфи в 18 кабінеті, по телефону 0322768985 ціна 200 грн
4. Зал від політехніки (р-н Стрийський парк) — потрібно говорити з деректором в першій половині дня
5. Зал за Евроспортом (р-н Шота Руставелі) — 260 грн/год (дорого) + потрібно оформляти абонемент на 5 раз/місяць
P.S. Тре ше шукати шановні варіанти. Застра спробую взнати в своїй школі №2. В школах взагалі думаю буде дешевше ніш в різного роду спорткомплексах.
Допомагаєм «смотрящому теми», це в наших інтересах, бо хер коли виберемся з такім підходом. _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
|
 |
Ihor © 06.12.12 17:31:04 |
   |
|
Не по темі....халявний зал
Шукаєм  |
|
 |
Denis991 © 06.12.12 22:53:15 |
   |
|
ну так зараз всі на зиму ламанулись в зали і тому вже наврятчи шось нариється(( хібашо якісь поодинокі випадки коли хтось не прийшов
В будні дні то взагалі паражняк
То шо домовлятись на суботу чи ні?? |
|
 |
Ihor © 06.12.12 23:18:49 |
   |
|
побігав би і в суботу, але зможу тільки ввечері |
|
 |
Denis991 © 07.12.12 12:55:22 |
   |
|
мені на цю суботу на 15.00 домовлятись???????????? |
|
 |
Electrik © 07.12.12 13:29:27 |
   |
|
Інфа від знайомого воротаря (міні футбол)
1 найкращий варіант (нахвалював аж слухати надоїло)
тіпа абонемент 250грн/місяць(відвідують раз на тиждень)
тамже 150грн/разове відвідування
адреса СШ№ 51 вул. Кульпарківська (початок біля кардіологічного центру)
умови відремонтований зал та роздягалки + ДІЮЧА ДУШОВА!!!!!!!
Домовлятись з директрисою(тел немаю але знайти можна)
2 дорого
МОТОЗАВОД 350грн /1 раз
умови?????(думаю нормальні)
3 Дешево
СШ№ ?????
адреса Левандівка вул. Сяйво №??????
10 грн/людина
умови жесть(один умивальник) _________________ Вовків боятись — в рот не давати! |
|
 |
Zippo © 07.12.12 13:39:08 |
   |
|
Denis991, на скільки я зрозумів, в футбол ми хочем бігати в будні дні по четвергам на постійній основі (так і домовитись буде легше і дешевше), ібо в вихідні кожен з нас десь літає, стрибає, плаває, бухає, і так далі. _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
|
 |
|
 |
Denis991 © 13.12.12 8:29:07 |
   |
|
шо там з футболом все заглохло??? |
|
 |
|
 |
ANGELo © 22.02.13 11:47:40 |
   |
|
Значить так.
Щодо оренди спортзалу на Хуторівка, 15. Є вільний день лише один, і це середа. Плата за оренду залу символічна.
Питання ребром. Хто готовий спробувати в середу піти на волейбол? Треба швидко з цим вирішити.
Друге питання. Цей же зал може бути і площадкою для міні-футболу. Тобто саме головне питання, яке так заважало пограти футбол, практично вирішено — зал є.
Ну є ще питання м’яча, як і для волейболу, так і для футболу. Але магазинів достатньо.
Тому давайте методом більшості визначимося, чи є це цікавим.
Я більше за волейбол, але і на футбол теж піду.
Відписуємось. _________________ А-Га
Змінено: ANGELo (22.02.13 11:53:32) |
|
 |
Blumchen © 22.02.13 11:52:56 |
   |
|
+1
чи футбол чи волейбол — і так не вмію
но буду |
|
 |