Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Збираємся для гри в футбол, волейбол, чи баскетбол.

назад  1, 2, 3, 4 ... 23, 24, 25  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Футбол / Гандбол / Баскетбол / Волейбол / Бампербол / Гольф Сторінка 3 з 25
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняSpike © 25.11.12 17:43:59    Збираємся для гри в футбол, волейбол, чи баскетбол.

Привіт друзі...
У нас зима, (ідеш на роботу — темно, ідеш з роботи, блін знову темно Very Happy) на вулиці холодно, похмуро, і вечорами не має чим зайнятись окрім як розмовляти з телевізором на дивані попиваючи при цьому пивко. Ось тут і з’явилася думка, а чому б нам не збиратися раз на тиждень в якомусь шкільному спортзалі!? Що ми там робитимемо? Та в залежності що обере більшість, гратимемо в футзал чи баскетбол.

ANGELo написав(ла):
Наш день гри (за багаточисельними побажаннями)— четвер, на 19:00 год. Адреса залу: Хуторівка, 15 (перехрестя Стрийська-Наукова). Там якийсь коледж від Політехніки.

ПовідомленняANGELo © 05.12.12 14:03:28    

Spike написав(ла):
На крайній випадок Сергій (ANGELo) говорив що на сихові можна.

Surprised пардон. Ти мене невірно зрозумів. Я навіть не знаю, де тут на Сихові є.
Говорив, що біля мене на роботі, але тут все зайнято і розписано. Crazy

ПовідомленняZippo © 06.12.12 16:54:00    

Сьогодні з «смотрящим теми» он же Spike їздили по різних «точках» і пробивали шо і як. Ситуація невтішна Sad

1. ЦТДЮГ «Погулянка» (вул. Вахнянина, 29) — занято все і вся ще з літа і до нового року.
2. Університет фізичної культури (Вул. Черемшини, 17) — занято все. Коли буде вікно хз. Тре надзвонювати 0322768367
3. Спортивний комплекс Львівського національного університету ім. І. Франка (вул. Черемшини, 31) — не дочекались інфи в 18 кабінеті, по телефону 0322768985 ціна 200 грн
4. Зал від політехніки (р-н Стрийський парк) — потрібно говорити з деректором в першій половині дня
5. Зал за Евроспортом (р-н Шота Руставелі) — 260 грн/год (дорого) + потрібно оформляти абонемент на 5 раз/місяць

P.S. Тре ше шукати шановні варіанти. Застра спробую взнати в своїй школі №2. В школах взагалі думаю буде дешевше ніш в різного роду спорткомплексах.
Допомагаєм «смотрящому теми», це в наших інтересах, бо хер коли виберемся з такім підходом.

ПовідомленняSpike © 06.12.12 17:05:29    

Zippo написав(ла):
Сьогодні з «смотрящим теми» он же Spike їздили по різних «точках»
Було таке діло.
Топаючи по своєму районі на роботу чи з роботи Ви проходите поруч з різними школами, не полініться тай зайдіть запитайте про оренду спортзалу Smile долучайтеся до благої справи.
Настане новий день, будуть нові пошуки, а сьогодні ситуація невтішна!

ПовідомленняIhor © 06.12.12 17:31:04    

Не по темі....халявний залVery Happy

Шукаєм Ok
ПовідомленняDenis991 © 06.12.12 22:53:15    

ну так зараз всі на зиму ламанулись в зали і тому вже наврятчи шось нариється(( хібашо якісь поодинокі випадки коли хтось не прийшов
В будні дні то взагалі паражняк
То шо домовлятись на суботу чи ні??
ПовідомленняIhor © 06.12.12 23:18:49    

побігав би і в суботу, але зможу тільки ввечері
ПовідомленняDenis991 © 07.12.12 12:55:22    

мені на цю суботу на 15.00 домовлятись????????????
ПовідомленняElectrik © 07.12.12 13:29:27    

Інфа від знайомого воротаря (міні футбол)
1 найкращий варіант (нахвалював аж слухати надоїло)
тіпа абонемент 250грн/місяць(відвідують раз на тиждень)
тамже 150грн/разове відвідування
адреса СШ№ 51 вул. Кульпарківська (початок біля кардіологічного центру)
умови відремонтований зал та роздягалки + ДІЮЧА ДУШОВА!!!!!!!
Домовлятись з директрисою(тел немаю але знайти можна)

2 дорого
МОТОЗАВОД 350грн /1 раз
умови?????(думаю нормальні)

3 Дешево
СШ№ ?????
адреса Левандівка вул. Сяйво №??????
10 грн/людина
умови жесть(один умивальник)

ПовідомленняZippo © 07.12.12 13:39:08    

Denis991, на скільки я зрозумів, в футбол ми хочем бігати в будні дні по четвергам на постійній основі (так і домовитись буде легше і дешевше), ібо в вихідні кожен з нас десь літає, стрибає, плаває, бухає, і так далі.
ПовідомленняDenis991 © 07.12.12 15:57:35    

Denis991 написав(ла):
є варіант на топольній там де кінцева школа велика є, там є вільний час на 15:00 в суботу.

Spike написав(ла):
Denis991, спробуй домовитись з школою на топольній. (з сихова топольна трохи далекувато, ну то таке  Surprised )

Ну а я з останнього повідомлення автора теми зрозумів, що суботу теж розглядати можна....
ПовідомленняSpike © 07.12.12 17:07:39    

Denis991 написав(ла):
Ну а я з останнього повідомлення автора теми зрозумів, що суботу теж розглядати можна....
Моя вина, ввів людину в оману, не догледів що Ви про суботу говорите.

Zippo написав(ла):
на скільки я зрозумів, в футбол ми хочем бігати в будні дні по четвергам на постійній основі
Так в будні, но не обовязково по четвергам, можна з понеділка по четвер вибрати любий день, який підходитиме для більшості. Пятніццо Twisted Evil , СБ та НД не розглядаю  Drink .
ПовідомленняDenis991 © 13.12.12 8:29:07    

шо там з футболом все заглохло???
ПовідомленняVladek © 10.01.13 12:31:32    

Electrik
Electrik написав(ла):
адреса СШ№ 51 вул. Кульпарківська (початок біля кардіологічного центру)
умови відремонтований зал та роздягалки + ДІЮЧА ДУШОВА!!!!!!!
Домовлятись з директрисою(тел немаю але знайти можна)
Буду вдячний за контакт директора чи когось відповідального за зал   Drink
ПовідомленняANGELo © 22.02.13 11:47:40    

Значить так.
Щодо оренди спортзалу на Хуторівка, 15. Є вільний день лише один, і це середа. Плата за оренду залу символічна.
Питання ребром. Хто готовий спробувати в середу піти на волейбол? Треба швидко з цим вирішити.

Друге питання. Цей же зал може бути і площадкою для міні-футболу. Тобто саме головне питання, яке так заважало пограти футбол, практично вирішено — зал є.
Ну є ще питання м’яча, як і для волейболу, так і для футболу. Але магазинів достатньо.

Тому давайте методом більшості визначимося, чи є це цікавим.
Я більше за волейбол, але і на футбол теж піду.
Відписуємось.

Змінено: ANGELo (22.02.13 11:53:32)
ПовідомленняBlumchen © 22.02.13 11:52:56    

+1
чи футбол чи волейбол — і так не вміюSmile
но буду
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Футбол / Гандбол / Баскетбол / Волейбол / Бампербол / Гольф Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 3 з 25
назад  1, 2, 3, 4 ... 23, 24, 25  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU