Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Збираємся для гри в футбол, волейбол, чи баскетбол.

1, 2, 3 ... 23, 24, 25  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Футбол / Гандбол / Баскетбол / Волейбол / Бампербол / Гольф Сторінка 1 з 25
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняSpike © 25.11.12 17:43:59    Збираємся для гри в футбол, волейбол, чи баскетбол.

Привіт друзі...
У нас зима, (ідеш на роботу — темно, ідеш з роботи, блін знову темно Very Happy) на вулиці холодно, похмуро, і вечорами не має чим зайнятись окрім як розмовляти з телевізором на дивані попиваючи при цьому пивко. Ось тут і з’явилася думка, а чому б нам не збиратися раз на тиждень в якомусь шкільному спортзалі!? Що ми там робитимемо? Та в залежності що обере більшість, гратимемо в футзал чи баскетбол.

ANGELo написав(ла):
Наш день гри (за багаточисельними побажаннями)— четвер, на 19:00 год. Адреса залу: Хуторівка, 15 (перехрестя Стрийська-Наукова). Там якийсь коледж від Політехніки.

ПовідомленняZippo © 25.11.12 18:00:48    

Ідея хороша. Я за футбол, хоча з мене такий футболіст як...
Бачив грали в приміщені басейну Динамо (що між СБУ і парком Культури) і здається на Шота Руставелі в оздроровчому комлексі (назву забув). Тре дзвонити і взнавати ціни на оренду...

+ треба ще м’яч дістати/купити...

ПовідомленняCenturion © 25.11.12 18:31:59    

Я б баскетбол пограв ( колись непогано виходило Embarassed  Embarassed  Embarassed  ). На мою думку для баскетболу краще шкільний спортзал бо шкіл багато і в якійсь та домовимось щоб було всім зручно!!
ПовідомленняEugeneKorchinsky © 25.11.12 19:03:56    

Zippo написав(ла):
+ треба ще м’яч дістати/купити...
Маю м’яч для футзалу (із зменшеним відскоком).
ПовідомленняBlumchen © 25.11.12 23:43:34    

цiкава пропозицiя
пiдтримую, хоч з баскетболом i футболом не дуже дружу Smile
ПовідомленняAndrey © 25.11.12 23:59:28    

А трибуни для болєльщиків з пивом будуть передбачені? Drink
ПовідомленняSunRise © 26.11.12 1:24:31    

А як на рахунок волейболу???? Wink
ПовідомленняVanDik © 26.11.12 9:15:43    

Бачу тут чемпіони футболу не збираються, то може моїх дві «ліві» пригодяться, або пара рук для волейболу.
ПовідомленняStellz888 © 26.11.12 9:25:45    

Знаю, що колись у валетбол грали у 46 школі, тепер грають на Сихові, також у баскетбол у якійсь школі (винаймають спортзал) на Науковій. Теоритично, можу запитатися, як це виглядає.
ПовідомленняLeona © 26.11.12 11:21:26    

Я теж! Я теж хочу! Я б пограла або в міні-футбол, або в баскетбол. Волейбол на худий кінець теж підійде!  Yahoo  Yahoo  Yahoo
ПовідомленняSpike © 26.11.12 12:02:50    

Andrey написав(ла):
А трибуни для болєльщиків з пивом будуть передбачені?
підписуйся також на футбік чи баскет, якщо ми бігатимемо з 19 по 21 годину, то і  напивко ще кудись встигатимемо, до години 22  Drink . а там і в баньку можна  Very Happy

SunRise написав(ла):
А як на рахунок волейболу????
ну у мене травма дєцтва, навантаження на вказівний палець правої руки мені заборонені Smile нажаль з волейболом я пас

якщо нас буде хоча б шестеро, то це не поганий баскетбол 3 на 3 на одне кільце.
чоловік 10, то як футбол так і баскетбол 5 на 5
12 = то вже 3 команди 4 на 4.

ПовідомленняLucas © 26.11.12 13:38:05    

Я граю мініфутбол енну кількість років. Є дуже багато варіантів де можна пограти футбол (баскетбол)... Особисто я граю у мініфутбол або у СЗШ № 97 або у СЗШ № 99 або у центрі дітей та юнацтва «Галичина». Оптимальним варіантом є саме останнє місце. ЦДТЮГ «Погулянка» — має велике мініфутбольне (баскетобольне) поле, плата за 2 години із людини — 15 гривень (принаймні так було минулого року). Є можливість прийняти душ.
Якщо говорити про літній час — то тут надзвичайно багато варіантів включаючи ті ж самі зали + відкриті майданчики на Ковельській, Чигиринській, Симоненка і т.д. Одним словом пограти в мініфутбол зимою не викликає ніяких проблем... Very Happy

ПовідомленняIgor © 26.11.12 15:18:12    

І я думаю, що зміг би.
Колись за футбол домовлялись зі сторожами в комплексах Інфізу тас Універу (Некрасова і Червоної Калини відповідно) по 20 грн з людини за 2 години. Знаю, що грали у футбол також в залі Вет. академії (Пекарська).

Stellz888 написав(ла):
Знаю, що колись у валетбол грали
Surprised Shocked Very Happy
ПовідомленняElectrik © 26.11.12 16:37:13    

Маю дві ліві ноги і ростуть з дупи, футболіст ніякий але мяч бачив. Візьміть покопати бо дома здурію Wall SOS Wall SOS
ПовідомленняProgektor © 27.11.12 12:33:38    

Я підтримую ідею,я б побігав міні-футбол, слідкую за цією темою і хочу приєднатись до компанії.
Сторінка 1 з 25
1, 2, 3 ... 23, 24, 25  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU