Попередня тема :: Наступна тема |
Hoks © 26.11.12 14:37:05 |
   |
|
Народ, діліться враженнями! Як там сходили? І фотки давайте! Треба з ранку в понеділок зарядитись Карпатською енергією на тиждень  |
|
 |
Leona © 26.11.12 15:34:38 |
   |
|
Я вже думала дочекатись кілька фотографій і тоді описати наш похід. Оскільки інші сміливці вражені і не можуть ще досі оговтатись від побаченого, то вже нема куди дітись, розказую.
Єдине, що нам справді вдалось, так це добряче провітритись . Погода як співають в пісні «я прийшов тебе нема, підманула-підвела» . Видимість метрів 20, молоко. Вітер на хребті метрів 12 за сек. Зате ми «повитали в облаках» . Однозначно можу сказати, що ентузіазму в народу вистачило «і на себе, і на таво парня» .
Дуже я непокоїлась за нашого першачка Мар’янку, адже попасти в гори вперше за такої погоди — це травма на все життя, це як перший секс думаю таке запам’ятовується .
Я запам’ятаю цей похід як душевну веселу прогулянку. Всім вдячна за компанію Браво!  _________________ Выпей кофе, если тебе плохо. Лучше не станет, но хоть кофе выпьешь. |
|
 |
|
 |
Leona © 26.11.12 16:12:33 |
   |
|
Пардон за неточності . Добігли ми на Параску та успішно з неї збігли . О 6 год. вечора вже сиділи в маршрутці Львів-Сколе. _________________ Выпей кофе, если тебе плохо. Лучше не станет, но хоть кофе выпьешь. |
|
 |
Ivka © 26.11.12 16:45:29 |
   |
|
Привіт всім! Юхуууууууууууу!!!!!!!!!!! Ааааааа!!!!!!!!!!!!!
Це було просто бомбово, вибухово, неймовірно, фантастично!!! Про таке тілько мріяти можна! Погода суперрр, шальоний вітруган, розводиш руки і на взльот! Навколо молоко та це так круто, немов у сні... не розумієш де ти, хто ти, де вихід, просто ідеш, летиш, стрибаєш, кричиш, регочиш і радієш... ти щасливий!!! Поступово виростає ялинка за ялинкою... малюш навколо все те, шо тіко в мріях або снах можеш побачити... воно так по особливому ...так бомбезно!!!!!
Залетівши на вершину, ми чемно з горючим пакували канапе та ласощі)) А далі на крилах злетіли з гори О 18:00 запакувались в консервну банку Сколе—Львів і о 20:30 повні рюкзачила щастя поволокли додому
Безмежна рада проведенню вихідного дня, веселій компані! Гайда за новими пригодами! Всім велицьонте дякуююююююю!!!!!  |
|
 |
|
 |
Leona © 26.11.12 17:11:51 |
   |
|
Хіба в темі викладу 2-3 фото довольних мордяшок, бо фотоапарати в нас були з тих великих , а краєвиди з тих уявних . _________________ Выпей кофе, если тебе плохо. Лучше не станет, но хоть кофе выпьешь. |
|
 |
|
 |
|