Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Йдемо на г. Параску, 25.11.2012 р.

назад  1, 2
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Гірський туризм / Трекінг / Геокешінг / Коастерінг / Подорожі Сторінка 2 з 2
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняHoks © 26.11.12 14:37:05    

Народ, діліться враженнями! Як там сходили? І фотки давайте! Треба з ранку в понеділок зарядитись Карпатською енергією на тиждень Smile
ПовідомленняLeona © 26.11.12 15:34:38    

Я вже думала дочекатись кілька фотографій і тоді описати наш похід. Оскільки інші сміливці вражені і не можуть ще досі оговтатись від побаченого, то вже нема куди дітись, розказую. Very Happy
Єдине, що нам справді вдалось, так це добряче провітритись LOL . Погода як співають в пісні «я прийшов тебе нема, підманула-підвела» Very Happy . Видимість метрів 20, молоко. Вітер на хребті метрів 12 за сек. Зате ми «повитали в облаках» Crazy . Однозначно можу сказати, що ентузіазму в народу вистачило «і на себе, і на таво парня» Very Happy .
Дуже я непокоїлась за нашого першачка Мар’янку, адже попасти в гори вперше за такої погоди — це травма на все життя, це як перший секс Sex думаю таке запам’ятовується Very Happy .
Я запам’ятаю цей похід як душевну веселу прогулянку. Всім вдячна за компанію  Clapping Clapping Clapping Браво! Yahoo

ПовідомленняAndrey © 26.11.12 16:03:07    

Leona написав(ла):
Єдине, що нам справді вдалось, так це добряче провітритись

Так ви дійшли на гору, чи ні? Бо з розповіді єдине зрозуміло, що було «весело» з погодою?

ПовідомленняLeona © 26.11.12 16:12:33    

Пардон за неточності Very Happy . Добігли ми на Параску та успішно з неї збігли Very Happy . О 6 год. вечора вже сиділи в маршрутці Львів-Сколе.
ПовідомленняIvka © 26.11.12 16:45:29    

Привіт всім! Юхуууууууууууу!!!!!!!!!!! Ааааааа!!!!!!!!!!!!! Yahoo
Це було просто бомбово, вибухово, неймовірно, фантастично!!! Yahoo Про таке тілько мріяти можна! Погода суперрр, шальоний вітруган, розводиш руки і на взльот! Навколо молоко та це так круто, немов у сні... не розумієш де ти, хто ти, де вихід, просто ідеш, летиш, стрибаєш, кричиш, регочиш і радієш... ти щасливий!!! Поступово виростає ялинка за ялинкою... малюш навколо все те, шо тіко в мріях або снах можеш побачити... воно так по особливому ...так бомбезно!!!!!
Залетівши на вершину, ми чемно з горючим пакували канапе та ласощі)) А далі на крилах злетіли з гори Firsttimer О 18:00 запакувались в консервну банку Сколе—Львів і о 20:30 повні рюкзачила щастя поволокли додомуSmile
Безмежна рада проведенню вихідного дня, веселій компані! Гайда за новими пригодами! Всім велицьонте дякуююююююю!!!!! Very Happy
ПовідомленняAndrey © 26.11.12 17:05:06    

Leona написав(ла):
Добігли ми на Параску та успішно з неї збігли

Ну то ви молодці! Clapping Звірі! Crazy Mamba Я то я був уже подумав...
Фото якісь будуть? Чи крім «молока» небуло що фоткати?

ПовідомленняLeona © 26.11.12 17:11:51    

Хіба в темі викладу 2-3 фото довольних мордяшок, бо фотоапарати в нас були з тих великих Very Happy , а краєвиди з тих уявних  Crazy .
ПовідомленняFreemko © 27.11.12 21:01:57    

кілька фото  

символічне відео тут
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Гірський туризм / Трекінг / Геокешінг / Коастерінг / Подорожі Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 2 з 2
назад  1, 2

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU