Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Сплав по річці Случ 17–18.11.12

1, 2  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Яхтінг / Рафтінг / Катамаранінг / Каякінг / Байдарки / Сплави Сторінка 1 з 2
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняLyubko © 12.11.12 10:06:00    Сплав по річці Случ 17–18.11.12

За вікном глибока осінь, по переду зима з цікавими мандрівками, а в спогадах літо насичене різними подіями. Та що себе тішити думками, якщо є хороша компанія і давно вже визрівше бажання спробувати нову річку, на якій з нас ще ніхто не був. Так от, чекає нас зустріч з річкою Случ, що на Рівненщині, ділянка довжиною в 50 км. Початок в м. Городниця (Житомирської обл), закінчення в м. Березне (Рівненської обл). Цю місцевість ще називають «Надслучанською Швейцарією» і знаходиться вона в геологічному заказнику «Мариніно-Устійнські граніти» та заказнику «Соколині Гори». Не стану розповідати про унікальність каньйону річки Случ, якого ще не бачив, а переказувати інших вважаю недоречним. Зате в цій подорожі відчуватиметься дух першовідкриття, сповненого цікавістю, та несподіванками.

Технічний аспект даної подорожі такий: Зустріч 17-го листопада о 4.00 ранку за адресою м. Тернопіль, вул. Вояків Дивізії Галичина, 13, район залізничного вокзалу. Звідти нас автобус доставить на місце старту, (м. Городниця). Повернення приблизно 18-го ввечері тим же автобусом. З собою потрібно мати палатку (палаткомісце), теплий спальник. Якщо нічого немає, даємо в прокат: палаткомісце 25 грн, зимовий спальник 25 грн. Також потрібно мати особисті речі і обов’язково теплий одяг. Харчування автономне з розрахунком на два дні. Від організаторів газ і пальники протягом всього шляху та вечеря в суботу у вигляді гречаної каші з тушкованим м’ясом. Вартість з учасника 500 грн.
Список учасників:Write
  1. Lyubko Тернопіль
  2. Zippo Львів
  3. ANGELo Львів
  4. Віталік Кубах Тернопіль
  5. Hoks Київ
  6. Vick75 Тернопіль
  7. Linayre Брюховичі
  8. Victor SV Спиртоград

ПовідомленняSpike © 12.11.12 10:52:08    

Цікаво-цікаво, 16 числа маю бути в м.Рівному (і планував лишитися там на вихідні), ну так як туди та назад маршрут автобуса пролягає через Рівне, то є можливість підсісти до вас по дорозі. Спланую робочий тиждень та вихідні, з вами я чи ні, відпишусь вже завтра.
ПовідомленняZippo © 12.11.12 11:20:34    

Spike написав(ла):
то є можливість підсісти до вас по дорозі. Спланую робочий тиждень та вихідні, з вами я чи ні, відпишусь вже завтра.
Ну тобі взгалі гріх не підписатися Acute

Глянув фото з першого сплаву по Дністру, LOL коли ми втрьох на «пляшковихому катамарані» Wasko (без будь-якого на той час досвіду) Crazy підпислись на цю авантюру, яка переросла в регулярні сплави як по Черемошу так і по Дністру. Відчуваю, цей сплав по Случу також ввійде в історію ЛЕК. Агонь!
Sailboat

ПовідомленняVyBryk © 12.11.12 12:35:12    

Це одна ночівля виходить, правильно? може мене родичі відпустять на цю пригоду! Smile  Можете мене олівчиком записати, я дуже хочу а сплав, після 2-річної паузи! Я до середи дам остаточну відповідь.
Ех!!!
Smile
ПовідомленняHoks © 12.11.12 14:49:01    

Народ, тре їхати Smile Подивилась фотки з першого сплаву, повалялась під столом Smile і зрозуміла — тре бути. Я ще досі валяюсь від Любчикового копірайту Smile

Все, традиційно, є. Можу палатку взяти 2+, якщо не буде палаткомісця для мене.

Зіп, Анжело, ви як добиратиметесь до Тернополя? Я приїду до Львова в п’ятницю півдванадцятої ночі. Зможете забрати з собою?
ПовідомленняVick75 © 12.11.12 15:01:58    

Нарешті, чекаю того сплаву ще, як тільки перший слушок пройшов! Думаю буде супер! На форумах поцікавився, кажуть риби багато там є і втому числі хижака (переважно щука) може вдасться впіймати.
ПовідомленняZippo © 12.11.12 15:09:03    

Vick75 написав(ла):
кажуть риби багато там є
Я от все більше починаю думати чи не скомуніздити в пахана снастей і податись у рибаки, хотя краще мабуть візьмусь за те, що мені краще вдавалось і зніму шолі якись кліпец для нащадків, ато давно я цього не робив...
ПовідомленняOleg_Kisss © 12.11.12 21:13:16    

Не пройшло і десять років, як наші Рівненські хащі дочекались заморських гостей Smile

Spike написав(ла):
потрібно мати особисті речі і обов’язково теплий одяг
Практика показала що варто також брати льодоруб для захисту від п’яних аборигенів! Smile
Повідомленняdashka-star © 13.11.12 15:09:43    

І я хотіла би поїхати, але потяг с Києва приїзджає в Тернопіль лише в 6:20 17 листопада... а шкода.... Sad
ПовідомленняLyubko © 13.11.12 19:24:39    

dashka-star написав(ла):
І я хотіла би поїхати, але потяг с Києва приїзджає в Тернопіль лише в 6:20 17 листопада... а шкода....

При бажанні можна приїхати в Рівне, ми там будемо орієнтовно о 7 ранку, могли б підібрати.

ПовідомленняLinayre © 13.11.12 19:49:24    

Їду-їду-їду!! І радості моїй немає межSmile
ПовідомленняVictor SV © 13.11.12 20:49:29    

поки плюсуйте Goof
ПовідомленняVictor SV © 14.11.12 7:05:41    

LOL LOL аааааа ну ви погнали Victor SV Спиртоград
ПовідомленняHoks © 14.11.12 10:07:59    

Хи! Народ знає що писати  LOL

Вітя, рада, що ти їдеш!!!!
Повідомленняdashka-star © 14.11.12 16:48:59    

Lyubko написав(ла):
При бажанні можна приїхати в Рівне, ми там будемо орієнтовно о 7 ранку, могли б підібрати.

ОООО, так это классно!! Уже посмотрела что поезда в Ровно не ходят с Киева, а маршруткой, кто то знает как добраться и откуда они идут ????

Сторінка 1 з 2
1, 2  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU