Попередня тема :: Наступна тема |
Lyubko © 12.11.12 10:06:00 Сплав по річці Случ 17–18.11.12 |
   |
|
За вікном глибока осінь, по переду зима з цікавими мандрівками, а в спогадах літо насичене різними подіями. Та що себе тішити думками, якщо є хороша компанія і давно вже визрівше бажання спробувати нову річку, на якій з нас ще ніхто не був. Так от, чекає нас зустріч з річкою Случ, що на Рівненщині, ділянка довжиною в 50 км. Початок в м. Городниця (Житомирської обл), закінчення в м. Березне (Рівненської обл). Цю місцевість ще називають «Надслучанською Швейцарією» і знаходиться вона в геологічному заказнику «Мариніно-Устійнські граніти» та заказнику «Соколині Гори». Не стану розповідати про унікальність каньйону річки Случ, якого ще не бачив, а переказувати інших вважаю недоречним. Зате в цій подорожі відчуватиметься дух першовідкриття, сповненого цікавістю, та несподіванками.
Технічний аспект даної подорожі такий: Зустріч 17-го листопада о 4.00 ранку за адресою м. Тернопіль, вул. Вояків Дивізії Галичина, 13, район залізничного вокзалу. Звідти нас автобус доставить на місце старту, (м. Городниця). Повернення приблизно 18-го ввечері тим же автобусом. З собою потрібно мати палатку (палаткомісце), теплий спальник. Якщо нічого немає, даємо в прокат: палаткомісце 25 грн, зимовий спальник 25 грн. Також потрібно мати особисті речі і обов’язково теплий одяг. Харчування автономне з розрахунком на два дні. Від організаторів газ і пальники протягом всього шляху та вечеря в суботу у вигляді гречаної каші з тушкованим м’ясом. Вартість з учасника 500 грн.
Список учасників: - Lyubko Тернопіль
- Zippo Львів
- ANGELo Львів
- Віталік Кубах Тернопіль
- Hoks Київ
- Vick75 Тернопіль
- Linayre Брюховичі
- Victor SV Спиртоград
_________________ Щоб літати, крила не потрібні, достатньо вітру в голові. |
|
 |
Spike © 12.11.12 10:52:08 |
   |
|
Цікаво-цікаво, 16 числа маю бути в м.Рівному (і планував лишитися там на вихідні), ну так як туди та назад маршрут автобуса пролягає через Рівне, то є можливість підсісти до вас по дорозі. Спланую робочий тиждень та вихідні, з вами я чи ні, відпишусь вже завтра. _________________ I like what I do, I do what I like. |
|
 |
|
 |
VyBryk © 12.11.12 12:35:12 |
   |
|
Це одна ночівля виходить, правильно? може мене родичі відпустять на цю пригоду! Можете мене олівчиком записати, я дуже хочу а сплав, після 2-річної паузи! Я до середи дам остаточну відповідь.
Ех!!!
 |
|
 |
Hoks © 12.11.12 14:49:01 |
   |
|
Народ, тре їхати Подивилась фотки з першого сплаву, повалялась під столом і зрозуміла — тре бути. Я ще досі валяюсь від Любчикового копірайту
Все, традиційно, є. Можу палатку взяти 2+, якщо не буде палаткомісця для мене.
Зіп, Анжело, ви як добиратиметесь до Тернополя? Я приїду до Львова в п’ятницю півдванадцятої ночі. Зможете забрати з собою? |
|
 |
Vick75 © 12.11.12 15:01:58 |
   |
|
Нарешті, чекаю того сплаву ще, як тільки перший слушок пройшов! Думаю буде супер! На форумах поцікавився, кажуть риби багато там є і втому числі хижака (переважно щука) може вдасться впіймати. |
|
 |
|
 |
|
 |
dashka-star © 13.11.12 15:09:43 |
   |
|
І я хотіла би поїхати, але потяг с Києва приїзджає в Тернопіль лише в 6:20 17 листопада... а шкода....  _________________ Когда очевидно, что цель недостижима, не изменяйте цель — изменяйте свой план действий. |
|
 |
|
 |
Linayre © 13.11.12 19:49:24 |
   |
|
Їду-їду-їду!! І радості моїй немає меж _________________ It’s all in our mind |
|
 |
Victor SV © 13.11.12 20:49:29 |
   |