Попередня тема :: Наступна тема |
Vols © 24.10.12 18:16:41 Jeremy Jones’ «FURTHER» film premiere |
   |
|
 Київ, вул. Констянтинівська, 26, кінотеатр «Жовтень». 28 жовтня о 19:00.
Львів, вул.Стрийська, ТРЦ «King Cross Leopolis», кінотеатр «Планета кіно». 2 листопада о 19:00.
Компанія Backcountryteam за підтримки мережі магазинів «Екстрем Стайл», інтернет-магазину «Backcountryua» представляє в Україні другий фільм легендарного фрірайдера Джеремі Джонса «FURTHER».
У фільмі Джеремі Джонс в черговий раз демонструє унікальне володіння технікою катання на сноуборді поза трасами.
Кінострічка є другою частиною трилогії DEEPER, FURTHER, HIGHER, і відкриває перед глядачами світ фрірайду.
«FURTHER» знімався на протязі 2х років в незвіданих доти місцях Аляски, Австрії, Норвегії та Японії.
Неймовірної краси та складності проїзди по неторканїй цілині від кращих світових фрірайдерів, включно з такими легендарними спортсменами, як: Терьє Хааконсен (Terje Haakonsen), Мітч Тоелдерер (Mitch Toelderer), Джош Дірксен (Josh Dirksen), а також молодих зірок сноубордингу Лукаса Дебарі (Lucas Debari), Форреста Ширера(Ferrest Shearer).
«Після стрічки «DEEPER» ми відчули необхідність в зйомках справді захоплюючого продовження, — говорить Джеремі Джонс. — Я настільки гордий фільмом «FURTHER», що не можу дочекатися початку прем’єрних показів. Хочу поділитися з фанатами фрірайду в Європі нашим досягненнями.»
Партнери показу: культові навушники для екстремалів Philips o’Neil, party-bar PROPAGANDA.
Місця проведення прем’єр:
Київ: Кінотеатр «Жовтень», вул. Констянтинівська, 26 (станція метро «Контрактова площа») / 19:00, 28 жовтня 2012.
Львів: Кінотеатр «Планета кіно» (вул.Стрийська, розважальний центр «King Cross Leopolis») / 19:00, 2 листопада 2012.
Jeremy Jones’ «FURTHER» film party: party-bar PROPAGANDA, Львів, вул. Зелена, 14. 22:00
Продаж квитків з 25 жовтня 2012р. (Київ: каса кінотеатру «Жовтень».
Львів: розважальний центр «King Cross Leopolis» Кінотеатр «Планета кіно», звертатися у «CinemaCafe»)
Вартість квитка: 50 грн
В рамках проведення прем’єр відбудеться виставка українського фотографа Тараса Гіпа «Добрий сніг» ( http://facebook.com/hipp.photography1?fref=ts ) та розіграш найкрутіших навушників, в яких катається сам ДжереміДжонс Philips O'Neill The Stretch. Потрібно просто зберегти свій квиток!
Додаткова інформація: team@backcountryteam.com
Перепост даної інформації, тільки з дозволу адміністрації сайту.
Трейлер http://vimeo.com/51779685. _________________ facebook.com/volod.vols |
|
 |
Vols © 24.10.12 18:20:58 |
   |
|
Мопед не мій, виклав тут, бо не зміг визначити розділ — складно становити чого в фільмі більше: сноубординга, беккантрі чи альпінізму
Думаю що це буде якісне відео на якісному екрані.
І мабуть вперше відео такого рівня з українським озвученням! _________________ facebook.com/volod.vols |
|
 |
Andrey © 24.10.12 21:40:19 |
   |
|
Після перегляду трейлера зрозумів, що я хочу побачити цей фільм Особливо зараз, перед початком катального сезону.
Vols дякую за інфу
Є бажаючі приєднатись?  _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
|
 |
ANGELo © 24.10.12 23:02:00 |
   |
|
Кадри проміжку 2:25–2:37 мене спонукають на це подивитися. Йдемо! _________________ А-Га |
|
 |
Vitalik-ataman © 25.10.12 0:22:12 |
   |
|
+1, ідем! _________________ Lets'GO!  |
|
 |
Unesko © 25.10.12 12:09:16 |
   |
|
Буду також, цікаво глянути |
|
 |
Terry © 26.10.12 16:51:39 |
   |
|
+ не один _________________ Все що нас не вбиває — робить нас сильнішими. |
|
 |
SpawNTnT © 27.10.12 10:39:33 |
   |
|
Так як 2 листопада планую на Чайку в аеродинамічну трубу! то качнув з трекера два фільма. Що я можу сказати? Обезбашені чуваки, нажаль що не можу подивитись на великому екрані! _________________ Экстрим — это образ жизни... а жить... неостонавливаясь... рискуя... беря от нее все... вот что нужно... по твоему телу разливается блаженство... в крови поднимается уровень адреналина... все становиться возможным.... |
|
 |
Vitalik-ataman © 27.10.12 22:03:32 |
   |
|
Треба вже квитки купляти, бо на такий фільмец може скоро і не бути, і треба ж так щоб ми по різних кутах залу не сиділи. _________________ Lets'GO!  |
|
 |
Suzi © 29.10.12 16:01:59 |
   |
|
+ 2-є ))
Квитки було б гарно купити за раз, щоб всі поруч сиділи. Є добровольці на таке дєло?  _________________ Не важно сколько дней в твоей жизни, важно сколько жизни в твоих днях! |
|
 |
Spike © 29.10.12 20:35:53 |
   |
|
я буду  _________________ I like what I do, I do what I like. |
|
 |
Blumchen © 29.10.12 21:41:02 |
   |
|
приєднююсь) |
|
 |
Acosta © 29.10.12 23:01:14 |
   |
|
Трохи кіноман, тому за компанію також піду а ще й на таке Завтра там буду, якщо можна то зарезервую мість десь так 16. _________________ 0_о |
|
 |
Blumchen © 30.10.12 10:28:58 |
   |
|
так хто буде старший по квиточках?? )) |
|
 |
|