Триденний похід в Горгани (30.10.12–02.11.12) |
Попередня тема :: Наступна тема |
Толік © 22.10.12 15:37:40 Триденний похід в Горгани (30.10.12–02.11.12) |
   |
|
Привіт!
Я планую триденний похід в Горгани на наступному тижні. Це буде або вівторок-четвер (30–1), або середа-п’ятниця (31–2). Якщо хтось має бажання і можливість, приєднуйтесь.
Сам маршрут для мене не має великого значення. Карта у мене у Львові, так що вкінці тижня, коли приїду до Львова, складу приблизний маршрут. Хоча ніяких рекордів ставити не збираюся і буду йти у своє задоволення куди захочеться.
Я розумію, що посеред робочого тижня та й ще так не завчасно скоріш за все попутників знайти не вдастся. Ну то не біда. Якщо випадково так трапиться, що хтось з вас якраз в ці числа хоче йти в Карпати — ласкаво прошу або приєднуватись, або мене приєднувати до вас . Якщо ж ні, то я іду у будь-якому випадку, не залежно від погоди і наявності компанії. Разом буває веселіше, але краса гір не залежить від кількості попутчиків . _________________ Что нужно нам, того не знаем мы.
Что ж знаем мы, того для нас не надо.
(Гете) |
|
 |
О.М. © 23.10.12 22:31:29 |
   |
|
Привет.
Сколько дней сам маршрут? |
|
 |
Толік © 24.10.12 10:36:56 |
   |
|
маршрут виберу так щоб в 3 дні вкластися. 2.5 — 3 дні середнього ходу. _________________ Что нужно нам, того не знаем мы.
Что ж знаем мы, того для нас не надо.
(Гете) |
|
 |
|
© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове