Попередня тема :: Наступна тема |
Zippo © 04.09.12 12:51:32 Вейкбординг та водні лижі в Глинній Наварії 15.09.12 |
   |
|
 Піcля того, як ми в цю неділю спонтаннно вибрались на вейк, розбудивши тим самим апетит, як собі так і іншим, в суботу 15.09.2012 оголошується наступна, заключна вилазка на вейкбординг в Глинну Наварію. На цей раз у нас часу достаньо щоб не про*#ати цю атракцію.
Нагадаю деталі покатушок.
Місце — Глинна Наварія (~ 20 км від Львова)
Час — 11:00 до 19:00
Ціна — 5 хв/80 грн (минулого разу за два заходи заплатили 100 грн, цього вистарчає з головою)
Оренда гідроцикла для катання (150 к. с.) — 5 хв/50 грн
Спорядження — гідроцикл, вейкбор, водні лижі, желет (за мокрий гідрокостюм ще уточню).
Щоб на озері не сидіти як ніщеброди, пропоную всім скинутись на сосиски, помідори, пиво, воду і т. д. По скільки, розберемось потім.
На цей раз візьмем і прикріпим GoPro до фалу, як ми це робили на вейкбордингу минулого року — будуть шикарні скріншоти з відео + саме відео.
Що нам ще потрібно. А потрібно нам хороший фотоапарат, який би знімав векбордистів, як це було в 2009 році. В кого є хороший фотік, відмаячтесь, бо з GoPro знімає без зуму та й скріншоти по якості не ахті...
Надіюсь всі хто відпишеться в цій темі, не спригнуть в останній момент, і мені не доведеться віддавати свої кровні грошенята як за вейк так і за хавло, тому поставтесь до цього серйозно, інакше провенившихся буде чекати пожиттєвий залог на всі наші майбутні атракції.
Традиційно складаєм список (ліміт 15–20 людей). Агонь! - Zippo Львів
- Spike Львів
- Blumchen Львів
- Genyk Львів
- Olimpic Львів
- Ігор Львів
- Ігор Львів
- Endruk Львів
- Ханас Львів
- Bad boY™ Львів
- Unesko Львів
- Notka Львів
- Kolosandrik Львів
- Богдан Львів
- Володимир Львів
- VanDik Львів
- Mykola Львів
- Igor Львів
- G@vchiK Львів
- Karuso Львів
- Acosta Львів
- Юрій Львів
_________________ «Покращення вже сьогодні» ツ
крайній раз внесено зміни: Zippo (24.12.12 14:09:44), редаговано 16 раз |
|
 |
G@vchiK © 05.09.12 23:57:10 |
   |
|
уууу!!! В притик встигаю! Буду...  _________________ Смотря в небо, землю не увидишь. |
|
 |
VanDik © 06.09.12 10:54:21 |
   |
|
Можу взяти ще одну GoPro, правда карточка 16 гіг. Можем її також десь причепити та знімати двома (фото + відео) |
|
 |
|
 |
|
 |
Zippo © 06.09.12 14:23:04 |
   |
|
VanDik написав(ла):
Oось спільне з гірськими лижами там є? Чи то зовсім інший принцип катання?
Трохи інший, так само як і з дошкою.
VanDik написав(ла):
Незнав, що і на вейк є «бугеля»
Є, на левандівському озері хочуть таку «вейкборд станцію» зробити..
Цитата:
Львов получил в подарок канатную дорогу, которая войдет в основу «Вейкбординг парка». Это позволит создать первый и единственный такой парк в Западной Украине, информирует пресс-служба Львовского горсовета.
«Вейкбординг парк» предложено разместить на Левандовском озере. Проект не предусматривает капитального строительства. Партнеры ОО «Ассоциация экстремальных видов спорта «ИКС-ЕЕР» из Великобритании сделали вклад в развитие такого вида спорта как вейкбординг и вейкскейтинг, подарив общине Львова реверсивную канатную дорогу, стоимостью 26 тыс. евро.
«Эта канатная дорога позволит представить Львов достойными спортсменами как на украинской, так и на международной арене, и, что самое важное, даст возможность детям из малообеспеченных, многодетных семей или сиротам абсолютно бесплатно тренироваться, создавать твердую духом, сильную телом, светлую умом личность», — отметил основатель ОО «Ассоциация экстремальных видов спорта «ИКС-ЕЕР» Андрей Качур.
Со времени своего создания ОО «Ассоциация экстремальных видов спорта «ИКС-ЕЕР» реализовала такие проекты как: международные сноуборд-соревнования по джибингу, которые проводились в Парке культуры имени Богдана Хмельницкого и в парке «На валах» в 2010-2011 гг, построили в Парке культуры имени Богдана Хмельницкого тренировочный трамплин и квотер для тренировки по нюскул-и сноуборд фристайлу.Парк будет обустроен на совесть, будет уложена тротуарная плитка.
Кроме того, Ассоциация экстремальных видов спорта «ИКС-ЕЕР» является соорганизатором фестиваля «Манивцы», а с июня 2012 года совместно с Украинской федерацией танца планирует начать социальный проект «Львов дэнс уикенд», который даст возможность жителям и гостям Львова бесплатно научиться любимому танца, молодым коллективам — приобрести сценический опыт и продемонстрировать свои достижения жителям.
Справка
ОО «Ассоциация экстремальных видов спорта «ИКС-ЕЕР» была основана в 2010 году. Берет начало с ранних времен развития сноубординга, нюскула, вейкбординга, каякинга в Украине.
_________________ «Покращення вже сьогодні» ツ
Змінено: Zippo (12.09.12 12:14:53) |
|
 |
Karuso © 07.09.12 17:44:43 |
   |
|
Можливо і я буду, правда десь після обіду. Як не покатаюсь то хоч пивка попью  _________________ В каждом безумии, есть своя логика. |
|
 |
Mykola © 07.09.12 21:24:15 |
   |
|
Якщо не попадаю в основний склад, то запишіть, будь ласка, на лаву запасних. |
|
 |
Acosta © 07.09.12 23:30:12 |
   |
|
Зацікавило, тому буду також, а там як вийде. _________________ 0_о |
|
 |
kolosandrik © 10.09.12 9:39:11 |
   |
|
Zippo, Юрія 15 в списку ставте на лаву запасних, тому, що він незнає чи 100% буде. |
|
 |
Zippo © 10.09.12 12:59:15 |
   |
|
Zippo написав(ла):
Ціна — 5 хв/50 грн (минулого разу за два заходи заплатили 100 грн, цього вистарчає з головою)
Одразу перепрошую за зміни, але виявляється минулого разу ціна 5 хв/50 грн була типу «для своїх», хто встиг скористатись халявою, той встиг. Після телефонної розмови, Сергій пояснив, що офіційно він катає 5 хв/10 $ (~80 грн), ось так от.
P.S. Від себе додам, ціна 80 грн/5 хв, все одно дешевше ніж ми катались минулого року, хто був, той підтвердить, думаю тих 30 грн погоди не зроблять для тих хто хоче дійсно покататись на вейкборді чи водних лижах. Сам не люблю таких от змін в останній момент, але мопед не мій... _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
VanDik © 13.09.12 17:02:09 |
   |
|
Народ, а на котру годину і де зустрічаємся, щоб їхати? Чи то кожен сам по собі їде? |
|
 |
Misteria © 13.09.12 19:29:00 |
   |
|
я би приїхала, але на морі віндсьорф мене «сдєлал» так що швидше за все водна стихія — не моє  _________________ Головне в екстремальному відпочинку — вчасно помітити, коли закінчується екстрим і починається пиздець =) |
|
 |
VanDik © 14.09.12 11:01:02 |
   |
|
Замість Snappy запишіть когось з резерву, нажаль їй поставили завтра робочий день  |
|
 |
Zippo © 14.09.12 19:22:26 |
   |
|
Станом на цю годину ситуація така. Завтра о 10:00 виходячи з погоди, Саша прийме рішення — «бути чи не бути» (він не докінця «відать» вірить, що ми приїдем...). Особисто я, не звик міняти свої плани із за погоди, минулорічний вейк не дасть збрехати. Ну буде холодно, ну буде моросити нехай дощ, і шо з того? Короче, як на мене, ждем уй зна чого (пардон за мій французький). _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
Spike © 14.09.12 20:16:02 |
   |
|
Вздовж берега є дорога? Я на машині, якійсь трос найду, на крайняк буксіровочний є, сновборд на прокат візьмем і зробимо вейк, всьо агонь інфа 100%  _________________ I like what I do, I do what I like. |
|
 |
|