Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Вейкбординг та водні лижі. Глинна Наварія 02.09.12

Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Віндсерфінг / Кайтсерфінг / Водні лижі / Вейкбординг / Блоб / Акваскипер Сторінка 1 з 1
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 01.09.12 17:48:49    Вейкбординг та водні лижі. Глинна Наварія 02.09.12

Є бажаючі завтра покататись на вейкбордингу, водних лижах, «таблетці» і прочій плавающій хретотені?
Місце — Глинна Наварія.
Час — 11:00 і до... (щоб запастись «ніщячками», зберемось швидше)
Ціна — 5 хв/50 грн
Бажаючі або дзвонять, або відписуются у темі.

Треба згадати як це було минулого року Goof Barbra Streisand, Уууууу Ууууууу Ууу

крайній раз внесено зміни: Zippo (04.09.12 12:26:43), редаговано 2 раз
ПовідомленняZippo © 03.09.12 9:12:53    

Зачьотно вчора покатались на вейку. Вода була тепла, і дозволила нам кататись без мокрого гідрокостюма. В зв’язку з тим, що покатушки були спонтанні, народу назбиралось якраз самий раз. Процент вставання на вейкборд був досить високий, що не могло не тішити. Всі молодці.
Кому цікаво, кілька моїх фоток з вейкбордингу.

Змінено: Zippo (24.12.12 14:08:37)
ПовідомленняSpike © 03.09.12 15:56:26    

Еххх, краса Smile яку швидкість розвивали? Smile
ПовідомленняZippo © 03.09.12 16:02:16    

В середньому 30 км/год рекомендують, так і їздим, але Місько минулого року гасав під 60 км/год. При такій швидкості з вейку впаси в воду, те саме, що об асфальт VavaInvalid

P.S. Пробую домовитись про покатушки на вейкбоді на 15.09.12, якшо вдасться, я відмаячу на форумі новою темою.

ПовідомленняOlimpic © 03.09.12 19:53:12    

І я там був, сосиски їв, по бороді не текло, бо без кетчупа Smile
Добряче вчора покатались... Думав, що буде важче, але, начебто, освоїв борд. Шкодую тільки, що не спробував поманеврувати. Хоча тоді падінь в мене було б в рази більше Smile
Яскравий був день Smile Ігорчик, який так впирався, що розігнав всю рибу з дна озера! Linayre, яка створить групу в контакті Smile І найяскравіший персонаж — Vova, який в стані афекту все-таки здолав хвилю Smile
Всім спасибі! Чекаю наступного разу! Smile
ПовідомленняVanDik © 04.09.12 7:51:02    

Zippo написав(ла):
Ціна — 5 хв/50 грн

гідрік в ціну входить? чи треба мати свій?
ПовідомленняZippo © 04.09.12 7:52:35    

Хз, я гідрика небачив Unknow Коли буду пробувати домовлятись за наступні покатушки, уточню.
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU