Попередня тема :: Наступна тема |
ANGELo © 22.08.12 12:14:17 Сплав по Дністру, 8–9 вересня 2012 р., «Осінній вітер» |
   |
|
Наполегливо рекомендуємо читати текст. Внесені зміни!
Ласкаво просимо до чудової пори року — Золотоносної Осені! Ну не те, щоб вже на дворі, але за кілька днів календар покаже нам місяць «вересень». І почнуть кружляти дні у вальсі теплого золота, і оксамитові жовті барви будуть полонити нашу уяву. Насправді осінь, та ще й коли тепла, то це чудова пора року. І спекотне літо може позаздрити ніжному теплу осіннього вечора. Ну попрощалися гучно з літом на Дністрі, то можна і привітатися з осіню разом з нашим рідним, для багатьох, каньйоном Дністра. А він подарує нам незабутні два дні спокою, тиші, справжнього подиху чистого вітру, і Дністер покаже нам свої таємниці. Хто був — не заперечить. Хто не був — той втрачає.
Скільки разів я був, а кожний раз дух перехоплює від туману зранку на Дністрі, кожного разу шум «Дівочих сліз» змушує закрити очі від симфонії води. А як в унісон Каньйон говорить з вами своїм довгим ехом!..
Тривалість сплаву — 2 дні, 8–9 вересня 2012 р.
Поселення цивілізації:
Хоч і здалеку, але ми будемо проходити біля куточків цивілізації (старт → фініш): с. Нижнів → Вістря → Кутище → Горигляди → Коропець → Стінка → Космирин → Долина → Сновидів → Возилів → Петрів → Монастирок → Лука.
Транспорт — без нього ніяк:
Зверніть увагу, що до точки старту подорожі ви добираєтеся самі. Тому уважно (!) плануйте час та спосіб дістатися до місця збору.
Місце старту: м. Тернопіль, вул. Вояків Дивізії Галичина, 13 (орієнтир — новобудова житлового будинку). Час початку подорожі — 4 година ранку суботи. Хто на автомобілі — зможе залишити автомобіль там же під охороною безкоштовно. Якщо потягом зі Львова до Тернополя: з п’ятниці на суботу вночі потягом № 108 Ужгород—Одеса (на сайті залізниці це № 107Ш). У Тернополі будете о 03:50. 5 хв. ніжками від залізничного вокзалу до місця збору. Хто не знає — ми вас зустрінемо.
Необхідні речі:
Намет, карімат та спальний мішок (при відсутності таких у нас ви зможете взяти в оренду палаткомісце в Terra Incognita Toprock 4, спальник Terra Incognita Pharaon 400 (−18 −10 +15) та карімат виробництва Іжевського заводу (1508 — 66 кг/м³). Вартість комплекту (палаткомісце, спальник та карімат) — 25 грн/доба). Сумка, пакет, мішок, наплічник, миску, кружку, ложку, ніж, ліхтарик, туалетний папір, крем, чи аерозоль від комарів, крем від/для засмаги обов’язково (!) та інші речі згідно ваших захцянок. Хоча і вересень на дворі буде, але сонце може бути ще спекотне!
Одяг на себе:
Люди кажуть, що треба:
— літній одяг
— головний убір (для запобігання сонячного удару та сонячних опіків обличчя та шиї), типу панамка, капелюх; мати футболку з довгими рукавами та легкі штани
— теплий одяг (вечір та ночівля)
— літнє взуття (сандалі, капці) та кросівки (чи інше закрите легке взуття), та плавки для купання (хто захоче)
— дощовик на випадок негоди
— по бажанню рукавички для греблі веслом (проти мозолів)
Кількість комплектів і перелік, інші елементи одягу — на ваш вибір. Весь світловий день буде проведений на воді (візьміть це до уваги).
Меню
Ой та й смачний буде шашлик в суботу після денної прогулянки у теплий вечір. А до шашлику ми приготуємо овочевий салат. І не буде кращої вечері, ніж на березі Дністра. Сніданок недільний вас здивує смачною кашею з м’ясом, та овочами. Для вас це все будуть готувати найкращі кухарі Дністровського каньйону.
А на обід, та суботній сніданок ви вже щось візьмете з собою з дому. Кому і канапок вистачить, а кому — ні. Тому формуйте харчові запаси на свій вибір та потреби. Але думаю, що хлібина, пара консерв і напівфабрикатів, шоколад, згущене молоко, печиво, чай / кава задовільнять ваші гастрономічні смаки на всі 100%. Ну а все решта — за вами!
Подяка нам:
Для членів клубу — 350 грн., для решти — 400 грн. Ті хто в сезоні з нами 2-ий та більше разів додатково знижка −50 грн. від вартості.
Харч для роздумів та заздрощів 2012: відкрили сезон 26–27.05.12 і 29.06–01.07.12, 07–08.07.12, 04–05.08.12, 18–19.08.12. А також медіа-архіви 2011 та інших років: 23–25.09.11, 22–24.07.11, 08–10.07.11, 27–29.05.11; відео «Є контакт», «Релакс» та «Алкомаран», «часи німого кіно» — «Львівці» та «It’s all unbelievable».
Як приєднатися:
Уважно читаємо умови подання заявки!
— завдаток у розмірі 100 грн з людини(!): переказ на картку Приватбанку: 6762 4620 5224 1129 Рукавішніков Валерій Іванович, або особисто організаторам. По інших методах внесення завдатку, та додатковою інформацією звертайтеся за телефонами поданими нижче.
Умови завдатку: розгорнути
Повернення завдатку відбувається лише з категоричних причин, ступінь категоричності та важливості яких визначають організатори. Причини на кшталт: проспав, погода не подобається, мама не пускає, на роботу «раптово» викликали, в дівчини ПМС, будун, насморк зранку, кашель, зламав руку/ногу/хребет/ребра і т.д. — НЕ приймаються! Вносячи завдаток ви маєте усвідомлювати і погоджуєтеся, що через причини будь-якого роду, чи обставини будь-якого типу, які раптово/несподівано/зненацька/неочікувано можуть у вас виникнути, і які стануть на заваді поїхати на сплав, — завдаток НЕ повертається.
Завдаток не є кредит нам від вас, який ми маємо вам повернути.
Плануючи поїздку ви маєте врахувати всі ризики виникнення факторів, які можуть вплинути на можливість здійснення поїздки.
Остаточне рішення щодо будь-яких дій з завдатком приймається лише організаторами та обговоренню НЕ підлягає.
Далі по пунктах пишемо в повідомленні:
— заповнений профіль включно з полем «телефон»
— самі, чи з товаришем / -ами (кількість, імена)
— наявність намету, спальника, каримату
— місце проживання (з профілю вашого); час прибуття на точку збору в Тернополі на старт подорожі
Телефонуйте: Валерій (Zippo) 0506687717, Любомир (Lyubko) 0677218189.
Хто не з нами — той проти нас! ... - Lyubko Тернопіль
- Zippo Львів
- ANGELo Львів
- Viper Львів
- Вася Львів
- Андрій Львів
- Rom4uk Тернопіль
- Alex_Lvov Львів
- Sasha Львів
- Василь Тернопіль
- Linayre Львів
- Микола Тернопіль
- Vick75 Тернопіль
- Вітя Тернопіль
- MuhaMed Львів
- Vova Львів
_________________ А-Га
крайній раз внесено зміни: ANGELo (05.07.17 20:12:43), редаговано 6 раз |
|
 |
Viper © 22.08.12 16:31:38 |
   |
|
Viper (Паша) со мной двое: Андрей, Вася.
Палатка, кариматы, спальники есть.
Отбытие со Львова автомобилем приблизительно в 1 ночи субботы, прибытие в Тернополь к 4 утра. Возможно будет 1–2 свободных мест  _________________ Не так люблю детей, как сам процесс... |
|
 |
Rewa © 23.08.12 15:29:23 |
   |
|
Павло ти знову сплавляєшся? Сигарет не забудь купити і горючого з пивом  _________________ ХЗ |
|
 |
Балу © 25.08.12 23:21:32 |
   |
|
Вже давно хотів Я буду точно. Можливо зі мною будуть ще 1–2 людини. Намет, спальник, карімат і велике бажання в наявності
Час прибуття на точку збору уточнюється.
В понеділок скину завдаток. |
|
 |
Балу © 27.08.12 13:22:52 |
   |
|
Я поки завдаток не вносив, ще на роботі не домовився остаточно. Але думаю, все буде ОК, бо вже давно хотів сплавитись В середу-четвер буду вже знати точно, тоді внесу.
Але хай відпускають, бо інакше все одно не вийду  |
|
 |
Viper © 30.08.12 11:05:31 |
   |
|
Серега, добавь еще двух львовских:
Alex_Lvov (Александр)
Sasha (Александра)
походу без ничего + наши причиндалы могут тоже отпасть (уточню с понедельника).
и задатки тоже с понедельника)) _________________ Не так люблю детей, как сам процесс... |
|
 |
Varyat © 31.08.12 23:55:22 |
   |
|
Є сенс брати з собою фотік, дзеркалку, чи великі шанси його там угробити?  _________________ *Коли ти дивишся на бездну-бездна дивиться на тебе* © |
|
 |
ANGELo © 01.09.12 8:17:01 |
   |
|
Varyat, в жодної людини це не викликало незручностей. Шансів угробити апарат в тебе не більше, ніж в парку на лавочці тримаючи його в руках. _________________ А-Га |
|
 |
Linayre © 01.09.12 10:58:23 |
   |
|
Приєднуюсь. Спорядження є. Як краще передати завдаток ще подумаю. _________________ It’s all in our mind |
|
 |
Микола © 02.09.12 18:15:31 |
   |
|
Микола. Сам. Намета, спальника, каримата не маю. З Тернополя, буду на 4 ранку. |
|
 |
Балу © 04.09.12 12:21:01 |
   |
|
Мене можна вичеркнути, не виходе цього разу  |
|
 |
MuhaMed © 05.09.12 13:22:18 |
   |
|
Остап, Львів.
Вчора резервував себе і 5 місць — на жаль не виходить всім іншим. А от я маю бажання і їду. Завдаток щойно відправив на карточку за 1 людину.
Ввечері йду купляти білети до Тернополя, якщо раптом ні в кого не буде вільного місця в приватному транспорті.
Додаткове питання: як зручно добиратися до Львова назад? |
|
 |
ANGELo © 10.09.12 11:13:19 |
   |
|
Цікавий був сплав.
В нас вже були виходи в астрал вселенського галактичного пілігрима минулого року в синіх штанцях, а цього разу в нас було вигнання демонів, які прийшли до нас з відкритого шаманом астрального коридору, і влаштували показ древньої родинної традиції обряду екзорцизму в останню чверть місяця 8 вересня. Чому власне 8 вересня, і власне в останню чверть — залишилося таємницею. У вибраних — важка доля. Ван Хелсінг відпочиває... Але добро завжди перемагає «зло» і на ранок звільнені душі страждальників від демонів осягнули нірвану буття і братерство прийшло в їхні серця... Одним словом — так є.
Завдяки короткочасному, але не маленькому дощу, я винайшов як спати на вулиці в спальнику використовуючи дощовик і залишитися при цьому сухим.
Дякую тим свідомим людям які палили цигарки і викидали недопалки, вони же «бички» НЕ у Дністер, а у смітник. Браво!
Дякую тим, хто підтримав командний дух.
Анонс наступного сплаву за день-два. _________________ А-Га |
|
 |
Rom4uk © 10.09.12 14:27:24 |
   |
|
ANGELo ну вмієш ти душу порадувати Прекрасний опис  |
|
 |
Rom4uk © 10.09.12 14:38:41 |
   |
|
Доречі для для себе я також побачив багато нового....
Дуже несхожі виявились сплави з різницею в 1 місяць.
1. Ми так і не поплавали і не позасмагли як минулий раз. (Хоча декому це вдалося)
2. Знову ж таки я відкрив для себе Дністровьку рибалку, (Любчик надіюсь також), лишилось ще двом Адміралям скуштувати це.
3. Наш катамаран побачив аж 3 Чорних Лелек, що також було своєрідним рекордом .
Загалом вражень більше ніж слів. ДУЖЕ Вам вдячний шановні ОРГАНІЗАТОРИ!!! |
|
 |
|