Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Кубок «Nemo» з картингу 10.08.2012

Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Авто / Баггі / Картинг / Глайдинг / Квадроцикл Сторінка 1 з 1
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 09.08.12 13:45:49    Кубок «Nemo» з картингу 10.08.2012

Якщо ти дайвер, азартний, драйвовий і готовий довести що дайвінг не тільки для лінивих товстунів, прийми участь у змаганнях Grand Prix Nemo Cup!

Умови участі:
Бути сертифікованим дайвером
Бути тверезим до заїзду
Проплата організаційного внеску учасника 200 грн (приймається за день до початку змагань, Клуб Nemo або СРК Apex)

Правила змагань: розгорнути

Призи:
1 місце: адуренний бекапний ліхтарик Underwater Kinetics Mini Q40 Eled Plus за 513 грн.
2 місце: ваучер на 200 грн. в Nemo shop
3 місце: ваучер на 100 грн. в Nemo shop

Шампанське, грамоти, картки з −20% знижкою в СРК Апекс.

Хто ще буде з наших OWD-шників?

Змінено: Zippo (05.09.12 16:46:48)
ПовідомленняANGELo © 09.08.12 13:56:46    

Оууу, лусни моя селезінка! Це буде фантастично! Після вчорашнього тест-драйву я в захопленні!  Cool Я готовий.

ПовідомленняХанас © 09.08.12 16:21:45    

Zippo написав(ла):
Хто ще буде з наших OWD-шників?
На жеребкування скоріше всього що я не встигну приїхати (робота) Unknow, але планую прийняти участь в цих змаганнях, бо є бажання як мінімум захистити свою минулорічну бронзу.
ПовідомленняBeskaBo © 09.08.12 20:26:56    

Тааааа... Surprised Тест-драйв вчора вдався на славу... Crazy Сергій ти явно в хорошій формі на всі 150% Good
ПовідомленняMykola © 09.08.12 21:48:19    

Я буду. Саме змагання проводитиметься о 19:00 біля Арсену на Сихові. У випадку поганої погоди гонка перенесеться в закрите приміщення.
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU