5 серпня 2012р., трагічно загинув один із засновників клубу, адміністратор цього форуму, наш друг, колега та просто неповторна Людина з великої букви, — Віктор Тіторов. На форумі VictorT, для більшості — просто Кастор.
Невимовний сум. Наше горе. Наші співчуття.
Цитата:
Так, учора о 04:00 надійшло повідомлення про те, що в селі Лапаївка Пустомитівського району під час купання в місцевому озері втопився 34-річний мешканець м. Львова. Водолазами аварійно-рятувальної маневреної групи тіло виявлено та піднято на поверхню.
Дякуємо всім хто провів в останню дорогу, хто попрощався, хто допоміг, хто пам’ятає і буде пам’ятати.
Вічна пам’ять.
У день похорону родині було передано 13 760 грн.
7 серпня 2013 р., було передано Світлані, сестрі Віті, 1900 грн. від нас в якості частки на майбутній пам'ятник.
Мої співчуття рідним. Вітя був найдобрішою людиною яку я знав. Вітя як ж так друже? Буду тебе завжди пам’ятати. Жив небом а так скоро пішов в землю. Земля тобі пухом. Спочивай з Богом.
Співчуваю... якесь кеське літо вже не вперше забирає хороших людей... завжди жартували з його неймовірних пригод і хто б міг подумати, що людина яка в житті мала стільки небезпечних ситуацій загине отак на рівному місці... він завжди тягнувся до неба, тепер він там буде завжди... вічна пам’ять...
Ех, Вітя, Вітя...
Тільки пару днів тому сиділи, розмовляли, ділились планами на майбутнє... Яке жорстоке і непередбачуване життя
Неможливо виразити гіркоту втрати... Бракує слів...
Прощавай Вітя, Ти завжди будеш у нашій памяті і серцях! Таких як Ти, у нас більше не буде... _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
Безмежний смуток... надзвичайно важка втрата...
не віриться досі.. _________________ Не важно сколько дней в твоей жизни, важно сколько жизни в твоих днях!
Друзі, якщо хтось має гарні, позитивні фото Віктора, прошу прислати мені на valyeks@gmail.com для створення кліпу.
Кліп буде передано рідним, тому фотографі мають бути відповідні. _________________ И мама и минздрав предупреждали...
Я знаю: есть конец у всех дорог
Я знаю: есть конец у всех мелодий
Струится между пальцами песок
Я чувствую, как все уходит...
Холодный ветер гонит облака
И стаи перелетных птиц в полете
Соломинки уносит вниз река
Скользит беззвучно стрелка по часам
Но время меня больше не заботит, -
Я знаю, что все вещи исчезают
И каждый вечер, сидя у окна
Я наблюдаю, как заходит солнце
И каждый его блик напоминает
о том, что больше не вернется... _________________ Мы приходим с солидным багажом удачи и пустым — опыта. Трюк состоит в том, чтобы пополнить запас опыта прежде, чем истощится удача.
Вітя вічна тобі память і співчуття близьким. Слів немає, як шкода, просто невіриться. Ми тебе завжди будем памятати. Спи спокійно і завжди літай в свому сні.